Meddig egészséges a lottózás...? (beszélgetés)
Nem tudom, nekem 3,30-nál veszett el :) Amikor piros szelvénynek postán be kellett küldeni a kétoszlopos ellenőrzőjét.
Maiakat pingom sincs, hogyan lehet feladni.
220 felett elhagyom a valóságot .,... éves szinten elhagyom :-).. szenvedek ma nem játszom a hatoson...
Szintúgy!Ezzel nincs is semmi gond..az baj ha valaki már a fél fizetését rákölti.
Az durva. Én csak néha veszek egy szelvényt, kitöltök rajta1-2 hasábot és a jokert nem kérem.
A XIV. századig volt.
Tudja valaki a jövőheti nyerőszámokat?
Én abban sem vagyok biztos,hogy a nagy nyereménueket valóban megnyeri-e valakik.Láttam pár érdekes videót már amit feltöltöttek.Hamarabb kimondva a szám mint ahogy a gép "kihúzta".
Na de néha-néha 1 szelvény még nem vészes,persze sok kicsi sokra megy nekik.Az baj ha valaki túlsokat áldoz rá.
Igen , jól mondják, hogy a bolondok adója...
A lottó nem azért lett kitalálva,hogy a játszók jól járjanak...
Ha jobban vissza gondolok, nekem se nagyon volt több... pedig adok legetőséget bőven...
Ezzel mindenki így van,bízunk a szerencsében.Esetleg néha sorsjegyet is veszek.Eddig 15 ezer volt a legtöbb nyereményem.
Én néha megérzésszerűen veszek lottót ès egy-két mezőt töltők ki,esélyt adva a szerencsének.
Egészséges lehet ha valaki minimálisan költ rá.Aki viszont képes elkölteni rá több tízezer forintot heti szinten vagy netán az egész fizetését szinte,az már nem.
Nagyon ritkán játszok.
KEZDŐDIK ! A lottó sorsolás !
Majdnem elkéstem a munkahelyről.
...
A teljes igazsákhoz tartozik...örülök neki , hogy ennyivel megúszom. Volt , amikor sorsjegyeztem, annyit kapartam amennyi pénz volt nálam...aztán 2016- ban abba hagytam. Most annak örülnék, ha a putto , skandi , hatos kimaradna..
Hozd meg a döntést és csak egy állandó sorral játszál EGY mezőn! Joker sem kell!
Hetente csak egyszer lottózz!
Ne napi, hanem heti esemény legyen, hogy lemész a lottózóba!
Akkor add fel az eurojackpotot, az ötöst, hatost és a skandit! És csak egy mezőt játssz meg!
Ez így heti 1870 Ft.
Nem kell mindent játszani amit eléd raknak. Csak annyi pénzt vigyél magaddal amennyit játszani szándékozol!
Tudja már valaki a jövőheti nyerőszámokat?
Ha abból indulunk ki hogy a lottózás a bolondok adója, semeddig.
Kedden kezdek egy laza eurojackottal 820 ft , ezt megismétlem pénteken.
.szombat 4 mező 5, - ös lottó + jóker. Ezek az állandók közte van plusszba szerdán skandi + vasárnap 6 - os . Ja s minden lottóvásláskor puttó ..
.⁹
Hány ilyen állandó számsorod van? Hányféle lottót játszol?
Tételezzük fel, ha nyernél nagyobb, milliós összeget, abbahagynád?
Hogy érzed, nyeremény dominál, vagy maga a jatékszenvedély?
Igen az . Mondjuk a dohányzást azt abbahagytam. Megpróbálom ezt is...de nehéz mert állandó számokkal "játszom "
Különítsd el a pénzt, amit lottóra szeretnél áldozni!
Online játszom, és a havi számításaimban szerepel (mint a rezsi) a 4-5 heti lottó kiadás.
Kötsd le a figyelmed! Pl. nézz ki papucsokat a neten, hogy milyet szeretnél!
Ez hosszú távon tényleg csak pénznyelő, mint a dohányzás.
Néha , max olyan 2-3 ezer forintot...
Volt már úgy, hogy nyertél?
További ajánlott fórumok: