Matrackérdés (beszélgetés)
A jyskbe most akciós a kókusz matrac. Mi is kipróbáltuk. Nekem személy szerint a keményebb kókusz jött be, a habszivacstól félek, hogy eldeformálódik...
Köszönöm a válaszokat..
Szia! Nekünk Plus S50-s matracunk van, úgyhogy nincs konkrét tapasztalatom az általad választott matracokkal kapcsolatban , de azért írok pár dolgot, ha nem baj.
Az üzletben vagy katalógusban választottad ki a matracokat?
Mi 4 éve indultunk el matracot választani. Az eladó az üzletben az javasolta , hogy feküdjünk fel mindegyikre amit ki akarunk próbálni és amelyik tetszik feküdjunk rajta 10-15 percet.
Végül azért esett erre a választásunk, mert akkor ennél keményebb matrac nem volt . Én 75 kiló vagyok a férjem 35-40 kilóval nehezebb és csak kemény ágyon tud aludni.Vettünk két 80*200-ast, én a vékonyabb kókuszréteges felén fekszem ő vastagabbon. Később olvastam valahol, hogy az a számunkra megfelelő matrac az amire ha hanyatt ráfekszünk, a tenyerünket be tudjuk csúsztatni a derekunk alá.
A mienk minősége 4 év után is nagyon jó.Minden ágyneműhúzásnál forgatom fejtől lábig, illetve téli és nyári oldala is van.
Egy negatívumot azért megjegyzek, jó ha körben ,de legalább három oldalon le lehet cipzározni a huzatot, mert a mienknek csak az egyik keskeny oldalán lehet és iszonyú nehéz rajta huzatot cserélni.