Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen... (beszélgetés)
én is Kovács vagyok
úgyhogy Kovács Kovács Kora:))))))))
az már biztos!
hát fel van adva a lecke! van sok név ami nekem tetszik, neked meg lehet hogy nem, ezért mégis csak neked kell választanod...
a Kovács olyan univerzális név, mint a Juhász, sok minden passzol hozzá!...:o)
jó szórakozást, üljetek le a férjeddel és közösen nézzétek át a listát, biztos valamelyik megtetszik majd, és ízlelgessétek, az számít..:o))
hát nem semmi!
az Eudoxia kifejezetten tetszik!:o)))) olyan mint egy gyógyszernév, mint valami nyugtató!:o))))))))))))))))))))
csak vicceltem.....:o)
itt is van egy csomó, meg ha beírod a "gúgliba", hogy "lány utónevek" akkor találsz egy csomót...
igen képzeld....
milyen kár hogy nem lehet zárt körű fórumot nyitni, oda csak azt engedsz be akit akarsz...
és különben is csak kérdeztem hogy kerültetek ide, mert már egy pár hónapja legalább, nem írt ide senki, az ellenséges viselkedés pedig tőletek jött...
és mi lesz a neveimmel:))))))))
csajok ne vitatkozzatok már
Kért ötleteket azért, és nem írta ki, hogy csak tőled.
Most tévedtünk erre.
Nem veled beszélgettünk, hanem vele.
Mindenki oda ír be és azt, amit akar,te ezt nem tudtad? Olyan vagy mint a kutyák, akik körül... a saját területüket.:D Ez itt nem jön ám be!:D
Tiszta ovi, ez az én játékom, ne nyúlj hozzá, én nyitottam a fórumot nem beszélhetsz itt! :D
További ajánlott fórumok:
- Akik második gyermeket szeretnének.
- Második BABA? nagyon szeretnénk és nem jön :-((
- Előkertemet szeretném beültetni egynyári virágokkal. Ötleteket kérek, hogy minél szinesebb és izlésesebb legyen.
- Ötleteket kérnék gyerek csapatnévhez! Frappáns, ötletes és rövid legyen
- Ha autót szeretnénk lízingelni, szükséges hogy legyen folyószámlánk?
- Akik 4-5 év múlva szeretnének babát, másodikként...