Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Mascarponés-epres pohárkrém recept

Mascarponés-epres pohárkrém recept

A Mascarponés-epres pohárkrém hozzávalói:
40 dkg eper
25 dkg mascarpone
10 dkg fehér csokoládé
2dl habtejszín
10 dkg porcukor


A Mascarponés-epres pohárkrém elkészítési módja:
Vízgőz felett megolvasztjuk a csokoládét.

A mascarponét 5 dkg porcukorral összekeverjük, majd hozzákeverjük a megolvasztott csokit és a kemény habbá felvert tejszínt.

A jól megmosott, kicsumázott epernek a felét 5 dkg porcukorral botmixerrel összeturmixoljuk. A megmaradt epret pedig feldaraboljuk.

Pohárba rétegezve belekanalazgatjuk a mascarponés krémet, az epermasszát és a feldarabolt epret.
Hűtőbe rakjuk, hogy jól lehűljön és az ízek összeérjenek.



Kategória: Sütemények, édességek receptjei

A receptet beküldte: , 2018. ápr. 29. 09:44
A mascarponés-epres pohárkrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook