Maradj talpon című vetélkedőről mi a véleményetek? (beszélgetés)
Kiszálltam volna,mert csak egy passz maradt,és ha jó az ellenfél,hamar padlóra kerül.A biztos 3 milla,mint a bizonytalan 25.
Nem hinném,hogy hipnotizálta-inkább leblokkoltak-van ilyen-kevés a 20 mp.ilyenkor,ha időre megy valami-az ember kapkod,és a legegyszerűbb ,legevidensebb kérdésre sem tudja a választ:D
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mire zuhannak a játékosok, de ezt állítólag nem árulhatják el.
De nagyon ijesztő a zuhanás!!
Én is sajnáltam, mert megérdemelte volna a főnyereményt.
Ma, kiesett az első játékos, és az utána lévővel nem lett befejezve, így ő majd hétfőn fogja folytatni a játékot.
A sok duma nekem sem tetszik:-(
Igen, elég szomorú, hogy inkább ilyen sz*arságokat vetítenek.
Bár, engem külképp nem zavar, elkapcsolok onnan, és már nem is látom. :)
A mait nem láttam,de a tegnap néztem,és sajnáltam a srácot,-pont az utolsó körben vesztett-egy hajszál választotta el a 25 millától.
Igen.lehetne több játék,és kevesebb duma:DD
Ja, akkor már sejtem, bemutatót láttam belőle.
Attól nekem is idegkisülésem lenne, az tuti. :D
Nemrég indult a tévében. Én nagyon szeretem őt, mert jól beszél, ki tudja vágni magát minden szituból.
A játékban egyedül a játékosok eltüntetése nem tetszik. Én biztosan szívbajt kapnék, ha ilyen gyorsan lezuhannék 3 métert.
Ha már Gundel, akkor a Játék határok nélkül. :)
Ezt nem ismerem.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre a műsorral kapcsolatban.
Nekem kezd tetszeni, csak a Gundel sokat beszél feleslegesen.
További ajánlott fórumok:
- 1% Klub - logikai vetélkedő
- Zenei vetélkedő címét keresem, az Rtl Klub-on ment a '90-es évek végén, talán, valaki emlékszik rá?
- A Géniusz vetélkedő műsort szoktad nézni?
- Maradj talpon! Ki tudja hová/mire esnek a játékosok? Nagyon félelmetes, én pedig nagyon kíváncsi vagyok. Tudja valaki?
- Van olyan videó, ahol megmutatják, hogy a Maradj talpon műsorban hova, hogyan esnek le?
- Ha lesz jövőre az Árulók című vetélkedő, jelentkezem