Maradj talpon című vetélkedőről mi a véleményetek? (beszélgetés)
Haza érkezett a fiam, de sajnos nem nyert, csak tapasztalatot. Amúgy ma a 100 Ft mellett állt, így nem kár érte. Viszont megdicsérték amikor leesett, mert nem állt fel egyből. Ügyes gyerek ő, mert ahhoz is bátorság kell, hogy elinduljon valaki egy ilyen vetélkedőn.
Sok sikert kívánok mindazoknak, akik még ez után fognak játékba menni.
Nagyon kíváncsi vagyok:D
Sajnos mi nagyon izgulósok vagyunk,így csak tévén keresztül nézzük-és bár a férjem nagy tudású-de már lassú a gondolkodása-és ott hamar leblokkol az ember.
Csak számosat ne kapjon az ember:oo
Sajnos, ma a fiam nem került sorra. Holnap reggel 8-ra kell ismét mennie.
Tixtina, igazad van, a számosok azok nehezek.
Igazából az évszámos,számos kérdések is nehezek-annak aki nem tudja a pontos választ.
Fejben számolni is nehéz 20 mp. alatt:oo
Szerintem egy nappal előtte már hiába tanulna, inkább csak túlterheli az agyát... ráadásul annyira sokfélét kérdezhetnek, szinte lehetetlen felkészülni, azt már a középiskolában el kell kezdeni... :) és így is vannak a filmes, sztáros kérdések, amikre vagy tudja egy tanult ember a választ, vagy inkább nem, viszont aki bújja a bulvárlapokat de pl. 2-es tanuló volt, ő pont ezt vágja...
Szerencse is kell ehhez.
A fiad már élesben próbálkozik?
Sziasztok!
Sikerüüült! :)))
Tovább jutottam! :))) Rettenetesen meglepett!
Mivel az első a titoktartási szerződés aláírása volt, így sajnos nem mesélhetek, nem is merek, nehogy baj legyen...
Meglepő, hogy milyen kevesen jutnak tovább. Ha már én is tovább juthattam! Te jó ég! Elgondolkodtató... pedig én sem voltam a toppon.
Az előttünk lévő társaságból 1 ember "maradt talpon", a miénkből pedig 3. A következő kör jövőhéten lesz, ha az is sikerül, akkor mehet majd élesben is.
Remélem, még találkozhatok azzal a másik 2 emberrel, nagyon kedvesek és jófejek voltak!
Ha a jövőheti is sikerül, majd leírom, miről ismerhettek fel ;)
Köszönöm a drukkot, meg a kalapot, bejött! :D))
Bizonyos dolgokat azért el lehet mondani én is voltam anno a leggyengébb láncszem címűbe és ennek kapcsán a helyi lap cikket készített velem, persze egyeztetni kellett a tv-vel hogy mit mondhatok el, de olyanokat, hogy milyen hosszú a felvétel, mennyire volt élőben szimpi a műsorvezető stb.. simán el lehetett mondani.
Mint írtam voltam castingon, hasonló volt a leggyengébb láncszem castingjával ott lefotóztak, elbeszélgetés ez volt az első kör, majd tesztírás, ez a második és utána ha jó lett a teszt be lehetett kerülni játszani.
nagyon szeretem ezt a műsort. A 9 éves lányommal együtt szoktuk nézni. Már van amit Ő is meg tud fejteni ill lehet belőle tanulni.
Azért szoktam én is " zuhanni "
Nagyon nagy kalappal!!
Megirhatod melyik napon leszel és mi az ismertető jegyed...
Ja és áruld el mi van odalent, de azt inkább nem kívánom neked:))
Sziasztok!
Én ma megyek castingra, nagyonnagyon izgulok!!! :)
Főleg azért, mert tudom, hogy az izgalom blokkoló hatással van rám :S sajnos vizsgák előtt is teljesen "bedugul" az agyam... Alapvető, egyszerű dolgok nem jutnak eszembe... Jó kis próbatétel lesz, kíváncsi vagyok, mit fogok tudni kihozni magamból... :S
Nagyon jó, hogy van ez a fórum, sok mindenre választ kaptam! :)
Köszi nektek!
További ajánlott fórumok:
- 1% Klub - logikai vetélkedő
- Zenei vetélkedő címét keresem, az Rtl Klub-on ment a '90-es évek végén, talán, valaki emlékszik rá?
- A Géniusz vetélkedő műsort szoktad nézni?
- Maradj talpon! Ki tudja hová/mire esnek a játékosok? Nagyon félelmetes, én pedig nagyon kíváncsi vagyok. Tudja valaki?
- Van olyan videó, ahol megmutatják, hogy a Maradj talpon műsorban hova, hogyan esnek le?
- Ha lesz jövőre az Árulók című vetélkedő, jelentkezem