Maradj talpon című vetélkedőről mi a véleményetek? (beszélgetés)
Nem tudja mindenki egyformán kimutatni az érzelmeit. Szerintem nagyon örült és meg is volt hatódva, ez látszott!
Ettől függetlenül még lehetett bunda, bár ebben kételkedem, mert ügyes játékos volt.
Volt egy sejtésem,hogy ma elviszik a főnyereményt-és úgy is lett:DD
Tudott a fickó,és szerencséje is volt,sokáig megvolt a három passza.
Lehet arra tartogatják a legnehezebb kérdés sorozatot és akkor hiába van 2 passza.
Szerintem a 25 millió csak csalinak van..
Persze,mindenki örül egy ekkora összegnek,de ha nagy szüksége van rá az illetőnek,bizton el is viszi-nagy esélye volt,hogy leesik,minek után nem volt passza
Látszott a Gundi sem marasztalta-finoman sugallta-"öcsi,vidd el ezt a pénzt"
Szerintem azért örült volna a 2,6 milliónak, csak még bent volt 1 millió és azt is meg akarta szerezni, persze passz nélkül gondolhatta volna hogy veszélyes, de hát inkább kockáztatott.
Egyébként sok mindent tudott, és azt hitte a 8. menet is sikerül neki.
Hát így járt, és a nő vitte az 1 milliót.
Hááááát voltak olyan kérdések, hogy életemben nem hallottam róla, pedig nem mai csirke vagyok...de sok játékos sem tudott róla. Olyankor megnyugszom hogy azért az IQ-m nem 100 alatt van :))
És bizony hiába tud valaki sokat, ha becsúszik egy olyan kérdés mint legutóbb is az a meteorológia más néven, az biztos nem marad talpon:((
Egyre nehezebb kérdések vannak, és egyre okosabb játékosok...az eszem megáll sokszor, hogy milyen kérdésekre tudnak válaszolni.
Persze vannak nagyon egyszerűek is főleg az elején bemelegítőként. Azokat még bevállalnám:)))
Sziasztok!
megvolt a játék többé-kevésbé, március végén lesz, nem tudom még pontosan mikor, majd megírom, de nem mondhatok semmit sajnos h kihívó v kihívott voltam, semmit.
További ajánlott fórumok:
- Zenei vetélkedő címét keresem, az Rtl Klub-on ment a '90-es évek végén, talán, valaki emlékszik rá?
- A Géniusz vetélkedő műsort szoktad nézni?
- Mi volt annak a tv vetélkedőnek a neve, amit régen adtak?
- Mernél szerepelni egy tévés műveltségi vetélkedőben?
- Maradj talpon! Ki tudja hová/mire esnek a játékosok? Nagyon félelmetes, én pedig nagyon kíváncsi vagyok. Tudja valaki?
- Van olyan videó, ahol megmutatják, hogy a Maradj talpon műsorban hova, hogyan esnek le?