Maradj talpon című vetélkedőről mi a véleményetek? (beszélgetés)
Azért az X faktort nem hasonlítanám a való világgal:DD
Óriási a különbség:P
Sajnos ebben az országban a műveltségi vetélkedőknek nincs akkora nézettsége-az emberek többségét jobban érdekli,ki mivel-mikor mit csinál a képernyőn-hogyan káromkodik,stb.
Ez a szint...-szomorú:((
Érthetetlen számomra, hogy ilyen kevés a hozzászóló ezen a fórumon, bezzeg a Való Világ, Jóban rosszban, Barátok közt, X faktor fórumon telt ház van! Ki kivel mikor, hogyan és egyéb ostobaságok jobban érdeklik az embereket!
Nem kicsit, nagyon bosszant:(((((((
A ma esti is nagyon jó volt!
A Gundel szerintem nagyon jól vezeti a játékot és jól tud improvizálni is. A játékosok adatait valószínű súgják a fülébe, de a többi összekötő szöveget poénokat ő találhatja ki. Arra nagyon vigyáz hogy ne sértse, ne alázza meg a játékosokat, sőt ha észreveszi, hogy izgulós akkor ügyesen kisegíti.
Igazi szórakoztató ez a műsor!
Köszönöm, remélem úgy lesz.
Már játszott az Áll az alkuban, de sajnos ott az utolsó körben esett ki. Remélem, most nagyobb szerencséje lesz.
Szia/Sziasztok!
Nem én voltam, hanem a fiam. Kb. két hét múlva hívják majd be játékra.
Valóban nyerő ,hogy nincs reklám-:D
Láttam a mai részt,de a szőke nőről lecsúsztam szerintem-pont akkor készítettem a szendvicset.
Annyit láttam,hogy a végén valami negatív energiáról beszélt:O
sziasztok!
szeretem ezt a műsort nagyon.
Gundel tökéletes választás. nincs reklám. felhőtlen kikapcsolódást nyújt :))
viszont nem tudom láttátok-e a mai részt... mit képzelt az a hülye szőke nő????? durva volt szerintem.
Barátom szólt, hogy milyen jó kis vetélkedő, azóta nézem. Nem láttam csak párat, de tényleg kellemes kikapcsolódást nyújt.
A műsorvezető azt teszi, ami a dolga. Nincs elszállva magától, nem ő a főszereplő, nem üvölt, kiabál, sikítozik, nem életunt, lekezelő...vagyis remek választás szerintem.
Mi fel szoktuk venni és ha sok a duma kicsit tekerünk rajta...
Hogy mire esnek ezt a játékosok szerződése tiltja hogy megmondják, de majd egyszer úgyis megmutatják :))
További ajánlott fórumok:
- 1% Klub - logikai vetélkedő
- Zenei vetélkedő címét keresem, az Rtl Klub-on ment a '90-es évek végén, talán, valaki emlékszik rá?
- A Géniusz vetélkedő műsort szoktad nézni?
- Maradj talpon! Ki tudja hová/mire esnek a játékosok? Nagyon félelmetes, én pedig nagyon kíváncsi vagyok. Tudja valaki?
- Van olyan videó, ahol megmutatják, hogy a Maradj talpon műsorban hova, hogyan esnek le?
- Ha lesz jövőre az Árulók című vetélkedő, jelentkezem