Már csak 3-4 kiló minusz kell, csatlakozz! (beszélgetés)
Én még így voltam ezzel 38 éves koromban is.Bármit ehettem,vékony voltam:)
Nálam nem az édesség a gond hanem a sós rágcsák,pogácsa,ilyesmik.Imádom őket,sajnos.
nálunk szeptembertől bölcsi, ovi, nekem suli...KATASZTRÓFA
pl az anatómia atlasz 35 ezerbe fájt tavaly....
de legalább a sport ingyen lesz, még táncolni is el lehet járni.
na én úgy szoktam, hogy Icát csinálom hetente minimum 3-szor. 45 perc egy ilyen edzés, direkt Has, comb, fenék. Aztán majdnem minden nap, de hetente minimum 5-ször végignyomom a leg magices 13 perces dvd-t. Először úgy hangolódtam rá, hogy csak úgy huzogattam rajta magam, lépcsőzővel felváltva. Pl 5 perc lépcsőzés, 1 perc leg magic.
Amikor már kellően megerősödtek a combizmok, simán végignyomtam a dvd-t.
Amikor megvettem a leg magicet, fél percig nem bírtam rajta tornázni, sarokba vágtam és szobainas lett belőle--->sok táska elfér rajta:)))))
169 cm vagyok, 50 kg-ot soha nem léptem túl, nekem a terhességek tettek be. 80 kg-val mentem szülni másodjára. (az elsőnél "csak" 20 jött fel rám, de nagyon hamar leadtam)Márciusban volt 2 éves a kicsi, 30 éves vagyok és nagyon meg kellett szenvednem, hogy visszanyerjem a lánykori alakom. De az ismerősök azt mondják, most jobban nézek ki, mert izmos vagyok.
VAn ellipszis trénerem is, azt már szálkásításra nem használom, de intervallumos-zsírégetésre kiváló. Amikor 70 kg körül voltam már, hetente 4-szer csináltam, és ment le minden héten 1-2 kg.
Így igaz.Nem fáj a lábam a lépcsőn felfelé menet,nincs hurka és nem utálok lehajolni:)
És nem utolsó sorban csinin lehet öltözködni:)
Leadtam tőle 15 kilót.A mérlegelőmben láthatod hogyan.
Reductil nem volt olcsó de nekem muszáj volt mert sajna imádok enni.
Köszi:)
Kislányok,kisfiúk?
Ne is mondd,a fiam most a legvészesebb,igazi kamasz:)
És hát a gimi kettejüknek szeptemberben szép anyagi kiadás:)
És meghajt,vagy csak úgy megyek eggyett?
850-ért vettem,a neten 810,- ért láttam.
én is lassan nekiállok a tornának. Eddig Bíró Ica Testszépítést 4 -et csináltam, de most ajánlották Rubint Réka Add Önmagad 1-et. Tegnap letöltöttem, de olyan idegesítő Réka stílusa, hogy asszem maradok Icánál:D
AMúgy az Ica-féle torna leg magiccal kombinálva fantasztikus. Soha nem voltak ilyen lábaim, még 20 éves koromban sem.
Akkor a lányod is most fog továbbtanulni v még középsuli ? 2 gyerek után akkor meg pláne csinos vagy :)
Nekem a bokám elég rossz ínszalagmegnyúlás az szokott fájnia futástól úgyh ha tudtok esetleg vmi jó bokaszorítót akkor ez itt a reklámhelye :D
További ajánlott fórumok:
- Holnaptól fogyás indul, cél: 2 hónap alatt - 10 kiló. Csatlakozik valaki?
- Szenvedek az utolsó kilóimmal!Érezted ezt TE is?Ha igen, kérlek csatlakozz hozzám és támogassuk egymást!
- Kb 15 kilót kéne fogynom. Ha te is így vagy ezzel, csatlakozz egy jó fogyicsapathoz!
- 20 napig csak fehérje+zöldség. Csatlakozik valaki?
- Hogyan kell router nélkül, csak modemmel csatlakozni az internetre?
- Vettem egy táncszőnyeget, de a csatlakozója PS2. A gépemen csak USB csatlakozó van, hol tudok átalakítót venni hozzá?