Mammográfia (beszélgetés)
Köszi mindenkinek a megnyugtatást,remélem nem lesz semmi és ez csak azért van mert épp meg is van....
/-ára kaptam időpontot majd megírom hogy mit mondtak.
40 fölött az általam ismert dokik (nődoki) legtöbbje már elküldi a pácienseit. Sőt! Két éve a házidokim kérdezte, h mikor voltam és ő írt beutalót.
Igaz, hogy ott azt mondták, legközelebb elég lesz, ha a hivatalos behívóval megyek. Idén leszek 45.
Mert ilyen korban nem csinálnak még mammográfiát nem véletlenül.Annyira mirigyes a szerkezet,h nem látható jól át rákkeltő hatásáról nem is beszélve.
Én folyamatosan járok UH-ra ciszták miatt,veszélyeztetett is vagyok más miatt de még így is mondták,h nem néznek mammot de én nem is kérek belőle,köszönöm.
Miért ne lehetne neki mammográfia???
Én is 35 évesen voltam először.
Először nőgyógyászhoz menj el.Nyugodj meg,nálam is nagy volt az ijedelem de" csak"a hormonháztartásom borult fel picit ettől volt a csomó nálam.
Szia!
igen én is igy tudom hogy akkor nem szokták vizsgálni,pláne nem melltartón keresztül:)
Egyből elküldött mammográfiára már 6-án kell mennem.Nagyon kiváncsi leszek ott majd mit mondanak,mert ott is csak igen indokolt esetben csinálnak mammográfiát inkább uh-t szoktak.
Menzesz környékén meg ne is vizsgáljuk a mellünket,az én dokim meg ezt mondta és sztem neki van igaza.Ilyenkor megváltozik a szerkezete ne izgulj.
Kérj időpontot UH-ra,h megnyugodj de ne menj mammográfiára bár nem is lehet neked még mammo.
Sziasztok!
ma voltam dokinál,mert influs vagyok.Erre megkérdezte h mikor voltam mammográfián,mondom sose,megvizsgált a mellem persze melltartón keresztül és közölte h egy nagy csomó van a jobb mellembe ,igaz vasárnap jött meg a mensim és akkor azt mondta h akkor tuti attól,de azért menjek el.
Szerintetek??Kész vagyok idegileg:(