Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Málnakrémleves hidegen recept

Málnakrémleves hidegen recept

A Málnakrémleves hidegen hozzávalói:
25-30 dkg málna
1 dl málnaszörp,
6 dl tej,
2 dl tejszín,
csipetnyi só.


A Málnakrémleves hidegen elkészítési módja:
A málnából néhány ép szemet kiválogatok, és félreteszem. A többit megmosom, lecsöpögtetem, és turmixgépbe töltöm a málnaszörppel, a tejszínnel és a tejjel együtt. Habosra keverem, majd finom szitán átszűröm, hogy a málna magjai ne kerülhessenek a levesbe. Miután tálakba szedem, tetejükre ha van lehet tejszínhabot és málnát tenni, de sima málnaszemekkel és esetleg ha van kéznél citromfűlevéllel lehet kínálni.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A málnakrémleves hidegen elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook