Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Május 16: Kezdjük a fogyit! Akik megszabadulnának pár kg-tól! fórum

Május 16: Kezdjük a fogyit! Akik megszabadulnának pár kg-tól! (beszélgetés)

58. e6e5405fd3 (válaszként erre: 55. - Chelsis)
2011. máj. 16. 08:34
chelsis sztem kevés...meg nekem az a bajom a gyümikkel (ezért nem bírtam megcsinálni soha a 90-naposat), hogy reggelire nekem tök sok savat csinál, ég a gyomrom tőle...én ezt a helyedben elosztogatnám az étkezések közti időben, a banánt mindenképp max. 12-ig enném, mert az hízlal mint az állat...meg több energiát is jutatt a szervezetedbe...inkább egyél többet reggelire, én mindig ott csesztem el eddig, hogy alig-ailg reggeliztem és 2nap után olyan farkas éhes lettem estére, hogy kiettem a hűtőt...úgyhogy én megpróbálom betartani, hogy többet egyek reggelire, kevesebbet ebédre, és még kevesebbet vacsira...
57. Macilány (válaszként erre: 55. - Chelsis)
2011. máj. 16. 08:33
Finom reggelit választottál... én személy szerint a banánt lecserélném még 5 szem eperre :) de jó a kombinációd! Én még csak vizet iszogatok... nincs itthon semmi "ehető" és olyan ronda az idő, hogy lusta vagyok kimenni... de majd össze szedem magam!
2011. máj. 16. 08:28

Sziasztok Csajszik!

Sajnos még mindig nem kaptam meg a beígért étrendet:S....mert a csaj edzőtáborozik vhol külföldön, írtam neki smst, azt mondta, hogy igyekszik elküldeni..úgyhogy ha megkapom azért elküldöm nektek...vagy bemásolom ide (ha befér), aztán meglátjuk.

Étrend híján én ma reggel a következőket eszem: 1tojásból rántotta, belesütöttem fél paradicsomot is, a tetejére tettem egy szelet lightos mozarellát, ezt ettem egy szelet pirított vegyes magos kenyérrel...ja és persze kávéval, meg csináltam hozzá ilyen elhizás elleni teát:D...olyan idióta neve van, ezt mondtam a páromnak, hogy jó ez a tea meg minden, de mi az h. elhízás elleni?? Inkább dagiság következtében fogyasztandónak hívnám:), azt mondta hülye vagyok.

Én nem tudtam lemérni magam, mert nincs mérlegünk:D...de a legjobb mérőeszközöm a gatyám, ami már pár hónapja nem ér be :D ...lehet jobb is így...utálok mérezkedni (pont egy hete a freshnapsban álltam rá ott 53-at mutatott...

Ebédre amúgy brokkolikrém levest tervezek( lightosat, tejszín és minden nélkül, megfőzőm szépen a brokkolit, sárga és fehérrépával befűszerezem, és leturmixolom, sztem kevés kalória lehet egy tányérnyiban...) másodiknak, pedig sütök egy csirkemellet és egy marék rizzsel megeszem, estére pedig csak salit fogok, az étkezések között, pedig 1-1 almát.

Tegnap délután voltam a margitszigeten, körbefutottam, na jó felét sétáltam, de majdnem meghaltam a végén:), elméletileg ma is megyek/megyünk...bár esik...de ez nem tántoríthat el semmitől:)) na csóóóókk és kitartás mindenkinek!

2011. máj. 16. 08:28

Reggelim (még eszem): 3 eper, fél banán és 2 gerezd alma

Szerintetek milyen?

2011. máj. 16. 08:21
A villámdiétát tervezők melyik diéta mellett döntöttek?
2011. máj. 16. 08:12

Jó reggelt!

Aysha: köszi a jelet, igyekszem meggyógyulni, ma már valamivel jobb.

Üdv Barbye! Sok sikert és kitartást a fogyáshoz!

Nálam is megvolt a kattanás, erősnek érzem magam, remélem most már tényleg sikerülni fog. ,Most le kell magam mérnem és utána reggelizek.

Reggelire 3 szem epret és fél banánt tervezek

2011. máj. 16. 08:02
Jó reggelt Mindenkinek!
2011. máj. 16. 07:55

Sziasztok!!!

Eljott a 16.-a!!!:)) Hát akkor csajok vágjunk bele, és sok mínusz kgt kívánok nektek!!!:))

Jah, és kitartást!!!

2011. máj. 16. 07:31
Szép jó reggelt mindenkinek :)
2011. máj. 15. 23:24

Sziasztok!

Sok sikert mindenkinek! Én május 2-án kezdtem újra az életmódváltást... az első hét nagyon jól ment, megszabadultam 2 kg-tól, aztán a héten péntekig megint nem volt semmi gondom, de a hétvége... tegnap az anyukám szülinapját ünnepeltük, ma meg olyan lusták voltunk a párommal, hogy pizzát rendeltünk ebédre... szóval a héten biztos nem fogytam egy grammot sem... de a múlt héten szerzett 1 kg előnyömmel, még tartom a heti 1 kg-os fogyást :) Na jó ez vicc volt... Holnaptól megint jobban kell figyelnem magamra... szóval ha nem gond olvaslak majd titeket és írok is néha magamról!

Sok sikert nekünk!

48. 65ee7f8f80 (válaszként erre: 45. - Barbye123)
2011. máj. 15. 23:05

Barbye, ezt most biztosan nem hagyjuk:))Szerintem pont ezért van ez a fórum. Ha valaki megbotlik kicsit, vagy elgyengülne akkor adjunk tanácsot, támogatást,egy kis segítséget,erőt.Vagy ha rossz kedve lenne, akkor csak mosolyogjon egy jót és ha összeszorított foggal is(-úgy elég nehéz bármit is megenni-)folytassa tovább, amit magában elhatározott és elkezdett.

Az elmúlt egy évben 2szer kezdtem diétába, és tényleg elmegy tőle az ember lányának a kedve, amikor látja, hogy a 45 kilós barátnője csokit sütivel eszik, reggel, este, éjszaka....és chipset, és knopperst 4esével, és úgy néz ki mintha napi 20 órát az edzőteremben izzadna. De nem baj, mert én nem irigy vagyok, hanem erős és kitartok, szorgosan szaladgálok és eszem a salit répával. Elfogadom, h van akinek napi 4500kcal kell a 45 kilóját megtartani irodai munka és mozgásszegény életmód mellett. Abba is beletörődök, hogy ez pont nem én vagyok.

Végül 1 hónap alatt nagy nehezen összefutkározok és koplalok 5 kilócska mínuszt. A nagy boldogságban (nem kicsit elfogultan) én még a szemhéjamon is azt látom, hogy olyan mintha vékonyabb lenne egy nagyon kicsit.:) De az ismerősök persze nem nagyon veszik észre, és a ruhaméretek sem igazolják, hogy olyan nagy lenne a változás. Itt általában meg is áll a fogyás egy-két hétre. Mindegy mit csinálok, vagy nem csinálok, a mérleg nem mozdul, és akkor már úgy is mindegy alapon, folytatom ott, ahol anno 1 hónapja abbahagytam.

Most viszont úgy érzem,hogy ezek nem fogják elvenni a kedvem, és remélhetőleg visszaszerzem az 1 évvel ezelőtti formám:)

Én például most megpróbálom kerülni, az olyan helyzeteket, ahol jobbnál jobb falatokkal kell órákon át szemeznem. Ez persze sokszor nem megoldható, kb. ilyen az összes hétvégém. Akkor viszont nem megyek éhesen sütik közelébe, és megpróbálok vendégségben is valami elfogadható "menüt" keresni. Husit köret nélkül, savanyúsággal, salátával, csak 1-2 falatot mindenből, semmi tészta, burgonya és társai. És hogy ne essek neki egy tál sütinek sok-sok vizet iszok, állandóan vizespohár van a kezemben( akár ízesített, cukormentes). Ez szerintem neked is beválhat.:)

47. 65ee7f8f80 (válaszként erre: 44. - Skittles)
2011. máj. 15. 21:57
Egy próbát lehet tényleg megér....ha a zumba nem jön be, akkor szerintem keresek valami hallgatható zenét Réka szinkronnak:)
46. 65ee7f8f80 (válaszként erre: 42. - Skittles)
2011. máj. 15. 21:55
Azt a bizonyos kattanást most én is éreztem, amikor elmentem ezt-azt vásárolni a nyárra és rájöttem, h a fogason sokkal jobban mutat minden, mint rajtam, úgyhogy maradt is minden szépen a helyén, és üres kézzel hazajöttem:) Ha minden jól megy egy hónap múlva teszek még egy próbát:)
45. barbye123 (válaszként erre: 43. - 65ee7f8f80)
2011. máj. 15. 21:51

hát maradjunk annyiban hogy talán most jól fognak alakulni a dolgok.....

már elkezdtem a 90naposat is de az számomra rettenet volt....

elkezdtem ezt is hogy este nem eszem és kicsit odafigyelek hogy miből mennyit.... el is kezdtem fogyni aztán kicsit depis lettem családi dolgok miatt abba hagytam ....

most eldöntöttem vagyis remélem.... hogy nem hagyom magam legyőzni!!!!

muszály.... akarom kelll és kész! :)

rossz az amikor előtted kétpofára tömik a jó kajcsikat te meg nem ehetsz annyit..... hát igen talán ez a fogyiban a legnehezebb.... ezt leküzdeni.... de sikerüljön! :)

44. Skittles (válaszként erre: 40. - 65ee7f8f80)
2011. máj. 15. 21:51

Szio!

a 2009-es dvd-n szinte nem is említi a Huhaaaa-t, csak a Ne add fel, meg tudod csinálni.....viszont nagyon hatásos. Ha lehalkítod a hangját, és beraksz valami zenét, a hang is megoldva:P

43. 65ee7f8f80 (válaszként erre: 41. - Barbye123)
2011. máj. 15. 21:46

Szia Barbye!

Üdv a csapatban! Örülök, hogy nálad jól alakulnak a dolgok, csak így tovább.:)Az én spártai elképzeléseim épp tegnap mondtak csődöt, amikor is kerti parti volt, éjszakai vörösboros marhapörivel, grill husikkal és éjféli szülinapi tortával. Igyekeztem menteni a menthetőt, és végül megúsztam annyival, hogy a napi engedélyezett kalóriám felét letudtam vörösborral, a másik felét pedig 2 szem pörivel, egy kis csirkével és savanyú ubival. Ha jobban belegondolok a bort leszámítva akár minta nap is lehetett volna:)

42. Skittles (válaszként erre: 41. - Barbye123)
2011. máj. 15. 21:44

Sikerülni fog, hinnünk kell, és amit még tapasztaltam, hogy első és legfontosabb, hogy fejben dőljön el az egész....most éreztem ezt a kattanást:)

Túl vagyok az első napon.6kor ettem meg a vacsorát...éhes vagyok, hazudnék, ha azt mondanám ha nem, de vedelem a vizet.

Holnap meg egy újabb nap csajok, hogy tegyünk azért, hogy csinosabbak, egészségesebbek legyünk

41. barbye123 (válaszként erre: 26. - Skittles)
2011. máj. 15. 21:36

sziasztok én is beszálhatnék....

13.án indítottam.... de igazán ma teljesítettem az elvárásaimat....

nekem még 25nél is többet kéne fogynom.... túl vagyok a 3 számjegyen..... szóval van mit leadni....

nem szeretném sanyargtni magam mert azt nem bírnám napi 5X keveset vagy ha nem is 5x de akkor sem eszem sokat.... na és 6 után semmit! max víz :)

én is csatlakoznék hozzátok ha lehet.... :)

40. 65ee7f8f80 (válaszként erre: 39. - Chelsis)
2011. máj. 15. 21:26
Gyógyulj meg gyorsan, ne egyedül kínozzam magam a kilométerekkel:) Valamilyen DVD-n én is gondolkoztam,lehet hogy zumbázni fogok. RR-rel az egyetlen bajom, h sajnos nem szeretem a hangját, és amikor azt mondja, hogy hűűűűűűűűűhaaaa, akkor a fél literes vizes palackot csak úgy repíteném a tv felé:)) Egyébként tényleg nem rossz a tornája:)
2011. máj. 15. 21:18
Aysha! Sok sikert és kitartást a fogyizáshoz! Én futni fogok (ha jobban leszek :S)és RR-ezni.
2011. máj. 15. 21:14
Sziasztok! Én is csatlakoznék hozzátok. Már elkezdtem pár napja a diétámat, és eddig 1 kg mínusznál tartok....már csak 19 van hátra:) A napi 5x-i étkezést én is igyekszem tartani,mert az anyagcserém borzasztóan lelassult mióta abbahagytam a dohányzást. Ez állítólag felpörgeti kicsit.:) Sok fehérjét, kevés szénhidrátot(zabkorpát, és zabpelyhet)eszek. A sport nálam kimerül napi 50-70 perc futásban hétköznapokon...egyelőre. Röviden ennyi, nemsokára meglátjuk mennyire lesz hatásos, és főleg meddig tart a nagy lelkesedésem:) Kitartást mindenkinek és sok sikert!:)
37. viktoria1601 (válaszként erre: 33. - Chelsis)
2011. máj. 15. 20:45
koszonom szépen :) és visszont énis ezt kivanom és szoritok :)
36. Skittles (válaszként erre: 28. - R-é-k-a)
2011. máj. 15. 20:31
köszönöm, nagyon aranyos vagy:) Sikerülni fog:D
2011. máj. 15. 20:19
Szia Üdv itt! Ja és sok sikert és kitartást!
2011. máj. 15. 20:13

sziaszttok! még gyorsan csatlakoznék én is,hátha könnyebben megy,mint egyedül...

nekem "csak" 5-6 kilóm lenne,még a téli háj :D

én szerintem megpróbálkozom a testkontrollal,természetesen a sokszorkevés-módszerrel ötvözve,így remélhetőleg hatásos lesz a dolog.

sport-tervek:hetente háromszor futás (2 km-most még ettől is kivagyok) , egyszer/kétszer egy-másfél óra lovaglás, plusz minden este pici torna (kardió+erősítés gumiasztalon)

ja,és remélem,sikerül hetente egy gyümölcsnapot tartanom,ha már itt az eper!

2011. máj. 15. 20:11
Szia Viktoria! Sok szerencsét és kitartást a fogyihoz! Drukkolok h sikeresen lemenjenek azok fölösleges kilók és persze h ne csússzanak vissza!
2011. máj. 15. 20:08

Sziasztok,

ééééngemeti is vegyetek be a buliba :D ha annak lehet nevezni :D 15kg minusz jo lenne... de ha mar 10et le adnak annak is orulnék :D

Ahogy olvasom mindenki a napi 5x evésnél marad... Na jo akkor arra megprobalok énis ra álni és melete meg fogok tornazni :) de sokszor neki kezdtem de igy még nem, jonak tunik, ezért szeretnék énis csatlakozni :)))

31. csilla2342 (válaszként erre: 21. - Chelsis)
2011. máj. 15. 19:01

Na sziasztok!!!

Hát nekem olyan 12 kgot kellene fogynom. 75 kg vagyok jelenleg.

én is úgy terveztem h eloszor valamilyen villámdiétát alkalmazok (csak még nem tudom h milyet), azután váltok majd életmodot.

Skittles szeretném megkérdezni, h milyen a te villámdiétád?? Eltudnád kuldeni esetleg, és ha megtetszik akkor kezdhetnénk egyutt. Ha nem nagy kérés. Megkoszonném!:)))

A tobbiek milyen módszerrel szeretnének leadni pár kilót??

2011. máj. 15. 18:54
Szia Eszter!
2011. máj. 15. 18:54

Mindenkinek nagyon szurkolok! Sok sikert és kitartást!

Most kicsit beteg vagyok. Köhögök, folyik az orrom, sz@rul érzem magam, így most nem tudom ennek örüljek vagy ne. Mert ilyenkor kevesebbet eszek, de ha meggyógyulok akkor meg többet fogok enni. Na mindegy, annyit eszek amennyi jól esik, és nem zabálom tele magam :P

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook