Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Május 16: Kezdjük a fogyit! Akik megszabadulnának pár kg-tól! fórum

Május 16: Kezdjük a fogyit! Akik megszabadulnának pár kg-tól! (beszélgetés)

2011. máj. 18. 08:14

Szép jó reggelt csajok!

Gyorsan visszaolvastam, mert tegnap nem voltam netközelben. Nagyon ügyesek vagytok! Piros pont:P

és egyet beírok magamnak is, ma reggeli mérlegelés: -2.1 kg. 3 nap eredménye, ma van a 4.nap.

Kitartást:) jók vagyunk

2011. máj. 17. 22:13

Mostmár tényleg mindent letudtam mára. Gondoltam még gyorsan elköszönök, és kivételesen éjfél előtt kerülök ágyba.:)

Muszáj, mert szó szerint szétfutottam magam. A tervezett 50 percből, valami csoda folytán 85 lett, és túlhajtottam magam. Volt már ilyen és az egyetlen gyógymód a min 10 óra alvás, tuudom esélyem sincs, de azért még mentem a menthetőt.:)

Most olvasgatom, hogy nagyon ügyik voltatok ma is. Szeretek itt lenni, ez a lelkesedés és kitartás rengeteg erőt ad nekem is, így nem is tűnik olyan nehéznek:) Menni fog ez nekünk!:)

És Eszter, csak hogy megnyugtassalak, 20 dkg mézben olyan 650kcal van, ami nem olyan vészes, ha azt nézzük, hogy 1300 kcal körül akkor is 'fogyaszt' a szervezeted, ha szó szerint a kis ujjadat sem mozdítod meg egész nap (de ettől valószínüleg többet).

És ami a legeslegjobb, hogy a szervezet a mézben lévő cukrot nem tudja zsírrá alakítani, szóval lehet, hogy ma 600 kcal-val kevesebbet fogytál (kb 60g zsírt jelent) , de hízni a méztől nem lehet!:) (Na jóó, ezt már lehet én sem érteném, amilyen össze-vissza írtam, de a lényeg, hogy nem akkora katasztrófa a méz magában és a legfontosabb, hogy minél hamarabb meggyógyulj!)

Puszi Mindenkinek! Szép álmokat!

2011. máj. 17. 22:13
Jó éjt mindenkinek! Remélem reggel mindenkihez kegyes lesz a mérleg! :)
145. gubaj05
2011. máj. 17. 20:44
Helló belló Mindenkinek! Most értem haza zumbáról és du 3kor ettem utoljára asszem :) megittam legalább 2 liter vizet ez nálam rekord! Tele vagyok energiával!!! Szép estét!!!
2011. máj. 17. 19:57
Hellóóó! Én ma épp 7re végeztem a vacsorával, fél 6 kor értem haza, egész nap a városban rohangáltam, úgyhogy ma a vacsorán kívül mást nem is ettem. :S A torna helyett ma csak felülés lesz. Macilány tök jól haladsz, nem is tűnik így olyan szörnyűnek ez a villámdiéta, kíváncsi vagyok majd az eredményeire! :)
2011. máj. 17. 19:05
sziasztoook! nekem is sikerült betartanom a mai étrendem...5kor vacsiztam...és éhes vagyok...:S...
2011. máj. 17. 18:50

Sziasztok!

Itt vagyok Én is! Túléltem a 2. napot is... :)

Ma csak párizsit ehettem és egész jól bírtam. 8-tól 16-ig dolgoztam, ezidő alatt megettem 32 dkg párizsit és megittam 3, azaz HÁROM liter vizet :) Hazafelé megvettem a hiányzó 18 dkg párizsit is, de abból is már csak 3 szelet van, most már elég lesz, különösen, hogy főztem megint egy nagy adag zöldteát... Szép estét mindenkinek!

2011. máj. 17. 18:37

Hát én ma nem voltam ügyes... Tegnap este óta fáj a torkom, így ment a méz..vagy 20 dkg biztos.. :(

Mindnki másnak nagy gratula és holnap is ugyanilyen kitartást! :)

2011. máj. 17. 18:11
Hello csajok!:) Végre letudtam a mai napot is, hazaértem, és csak azt ettem, ami tervbe volt véve (még ha nem is pont akkor, amikor kellett volna) Most megyek szaladok egy gyorsat, de utána visszanézek, és várom a beszámolókat, kinek milyen napja volt? Legyetek jók, és főleg erősek! El a kezekkel a sütitől:P
2011. máj. 17. 16:37
Nekem azt kéne megtanulnom, hogy sok vizet igyak és ne csak kávét:-) Amúgy én sem eszek kenyeret, tésztát, de én is eszek minden mást, csak igyekszem keveset. Csak az édességgel van bajom, azt nehezemre esik megállni. Sportról: Biciklivel közlekedem, takarítani járok családokhoz (120m2s lakások) ami nekem elég mozgás. Ha jobb idő lesz megyek úszni. Meg ideje lenni újra bevezetni az esti sétákat.
2011. máj. 17. 13:51

Mindenki milyen lelkesen sportol.. Én eddig sajnos csak a szemem tornáztattam a monitor előtt, és még az ebéd is várat magára. Hogy egyek így naponta 5ször?:) Bár úgy néz ki lassan lesz egy nyugis negyed órám...remélem.

Csibész, az én módszerem röviden naponta sokX keveset (ezen még van mit csiszolni) Főleg fehérjét és zöldséget. Semmi kenyér, vagy kenyérhelyettesítő. Zabpehely és zabkorpa viszont igen, reggelire. Egyáltalán nem éhezek, és többet is fogyok, mint amikor koplalni próbáltam...legalábbis most még igen, de nagyon az elején tartok. :)

137. gubaj05 (válaszként erre: 136. - Csibész25)
2011. máj. 17. 13:37
Nos az én taktikám: sok folyadék (nekem ezzel van a legtöbb gondom) aztán, 12ig szinte bármit eszek vagyis inkább addig eszem azt amit előző este megkívánok. Du 4 után meg lehetőleg semmit max natúr joghurt, gyümölcs, zöldség. A köztes időben pedig figyelek az adagra és nem zabálom halálra magam. Ja és elkezdtem napi 1 órát aktívan zumbázni a napi 1-2 óra séta mellé amit muszáj mert kicsi a gyerek kell a levegő neki!
2011. máj. 17. 13:03
Sziasztok! Én is csatlakoznék! Tavaly szeptemberben kezdtem el fogyózni, akkor le is adtam karácsonyig 10kg-ot. De aztán abbahagytam az egészet. Azóta visszahíztam olyan 3-4kg-ot. Most nem is az a célom, hogy kg-ban sokat fogyjak, inkább, hogy kinézetre és szeretném jól érezni magamat a bőrömben. Hamarosan itt a nyár, jó lenne ha strandon nem takargatni kéne magamat. és nyáron férjhez megyek, hát akkor sem ártana jól kinézni, igaz a menyasszonyi ruhám jól takar:-) Nem vagyok kövér, de lenne bőven mit leadni. De képtelen vagyok diétákat betartani így saját módszerekkel próbálkozom. Ti milyen módszerekkel próbálkoztok?
135. barbye123 (válaszként erre: 134. - Gubaj05)
2011. máj. 17. 12:47
ahhham....:) most jól vagyok....jöhet a mosogatás....:D
134. gubaj05 (válaszként erre: 133. - Barbye123)
2011. máj. 17. 12:35
jól tetted! A kedved is jobb lett tőle ugye?
2011. máj. 17. 12:31

mindannyian mozogtok.... erre én is kedvet kaptam...

tornáztam egyet Norbival....

igaz csak 20 percet... de ez is valami ettem egy sportszeletet le kellett dolgozni.... :)

132. gubaj05
2011. máj. 17. 12:26
Köszi mindenkinek:) eddig jól telt a napom 1,5 óra tempós séta a lányommal aztán most ebéd, a tegnapi francia saláta egy kis virslivel mert én borzasztó húsevő vagyok! (0ás vércsoport) A gyermek alszik, főznöm nem kell, így legalább tudok kicsit dolgozni is :(
2011. máj. 17. 11:47
Sziasztok! Üdv a csapatban Lola! :) De jó Neked Gubaj, ügyes vagy és Barbye Te is.Csak így tovább! :) Bárcsak én is írhatnék már ilyeneket.De eljön majd annak is az ideje.Sok sikert mindenkinek mára is. Ma is legyetek olyan ügyesek mint tegnap. Én is próbálom ehhez tartani magam. :)
2011. máj. 17. 11:00
Hmmm.. nagyon remélem, hogy ez a 'megszállottan tornázok' dolog ragályos, így neten keresztül is.:D Bár nekem ilyen sportnapom biztos nem lesz, mert hét közben munka ezerrel, hétvégén pedig örülök, hogy van másfél-két napom a párocskámmal. Akkor még szaladgálni sem szoktam.:)
129. Skittles (válaszként erre: 128. - 65ee7f8f80)
2011. máj. 17. 10:49
köszönöm a megbocsátást. Tudom miről beszélsz....az este már nekem se volt energiám éjfélkor R.R-ni. alig éltem, de még mielőtt felmentem lépcsőn jópárszor leszaladtam, meg fel. de ma otthon, nyugodtan tornázni fogok, meg reggel is mielőtt jönnék vissza:P
128. 65ee7f8f80 (válaszként erre: 126. - Skittles)
2011. máj. 17. 10:39

sziaaa:)

Az epres botlást azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy hivatalosan is megbocsátottuk:)

A zumbára még nem tudtam rávenni magam. A baj, hogy 8-10 óra munka után 6 körül esem haza, teljesen leszívott aggyal. Én akkor már képtelen vagyok bármire is koncentrálni.Lehet ezért futok, azt lehet zombi állapotban is:)) De ma is tervezem persze, ahogy az elmúlt 3-4 napban:)

127. 65ee7f8f80 (válaszként erre: 125. - Lola98)
2011. máj. 17. 10:34
Gyógyulj meg gyorsan, és addig pihenj sokat. Az ugribugri megvár, és fülfájósan nem is olyan szórakoztató.
126. Skittles (válaszként erre: 121. - Gubaj05)
2011. máj. 17. 10:28

Sziasztok lanyok!

na ezt bevésem az okos kis fejecskémbe, tényleg képesek vagyunk mindenre, csak a kitartáson kell csiszolnom.....de megyek haza, és megmérem magam...ez a 3 nap, tegnapi epres botlásomtól eltekintve, jól megy:D

Ma fincsi salátát csinálok magamnak...lehet ha a tojást kihagyom, vagy csak az egyiket gyűröm le.

Ma Zumbázni fogok:D mert otthoni gépen megvan a Zumba Cardi Party. Ti táncikáltatok már rá?

125. Lola98
2011. máj. 17. 10:26

Sziasztok!

Most végeztem a Cindy Crawford 1. edzésprogramjával (45 perces). Más: nagyon fáj a fülem, majd meg őrülök, már sót is kellett melegítenem rá :S

124. barbye123 (válaszként erre: 123. - 65ee7f8f80)
2011. máj. 17. 10:25

Folyadékot rengeteget megiszom párom mindig mondja hogy olyan vagyok mint a teve :)

a kevesebb kaja meg lehet a rossz idő volt az oka....most minden ok.... még picit álmos vagyok bár nem rég keltem.... most elmeek a boltba aztán majd jövök

További szép napot :)

2011. máj. 17. 10:22

Szia Barbye!

Akkor Neked is egy nagy-nagy gratula!:) Jók az ilyen reggelek, amikor végre meglepetést okoz a mérleg, méghozzá kellemeset.:)Nekem ez ad általában erőt, hogy folytassam.

Fejfájásra próbálj meg több folyadékot inni, nálam legalábbis ez volt a baj. Kiderült, hogy az én szervezetemnek kell a 3liter folyadék naponta.:)

2011. máj. 17. 10:16

szép jó reggelt Csajok!

Eddig nekem is minden ok, a mérleg mareggel -1kg-mal keveset mutatott... mondjuk bőven van honnan fogyni....

tegnap este még sétáltunk a párocskámmal... meg felmentem a negyedikre meg vissza(1-n lakunk)

még sosem voltam ott fent.... sztem a lépcsőzés sem rossz sport....

bár egyenlőre én meg szeretnék tanulni egészségesen étkezni... kicsit nehéz

fáradékony vagyok kicsit fáj a fejem estére

De meg kell szokni ezt az este 6után nem eszek dolgot.... Kitartással még mindig ok minden:)

párocskám nem nagyon támogatja a fogyást mondván hogy ő így szeret....

de aztán azt mondta rá hogy na jó akkor új barátnője lesz ha lefogyok.... mert hogy ugye eddig duci volam és ha sikerül teljesen megváltozok....tiszta lüke de nagyon szeretem:)

húúú egész regényt írok de jó ez a fórum.... :)

jó veletek :)

121. gubaj05 (válaszként erre: 119. - 65ee7f8f80)
2011. máj. 17. 10:10

Köszi és alig várom, hogy te is így indítsd a reggel hihetetlen lelkesedést tud adni:) ha pedig kicsit lankadna az akaratom megnézek néhány tavaly nyári fényképet és máris jobban érzem magam!!!!

Lányok! MI nők mindenre képesek vagyunk ez lebegjen a szemetek előtt!!!

Puszi

120. gubaj05 (válaszként erre: 116. - Csilla2342)
2011. máj. 17. 10:07
Szia! Az én kattanásom novemberben következett be megláttam magam egy egész alakos tükörben és majdnem sírva fakadtam akkor 83 kg voltam. Elkezdtem bújni a fogyókúrás fórumokat, cikkeket és közben este nassoltam. a párom világított rá, hogy ez nem feltétlen jó mármint az este evés. Karácsony, szilveszter és jan.4től gőzerővel odafigyelek, mit és mennyit és főleg mikor eszem. Velem is előfordul, hogy megkívánok egy szelet sütit, csokit, pörköltöt de szigorúan 12 előtt eszem. Mozogni igazán a múlt héten kezdtem el de enélkül is megvolt az eredmény. Villámdiéta mindig is vonzott de utálom a szabályokat így maradok a saját taktikámnál. KITARTÁS és AKARAT e kettő kell mindenhez, no meg az se árt, hogy ha az embert néha megdicsérik, hogy húúú de jól nézel ki ebben leginkább anyukámra számíthatok! Apróbb célok, régi nadrág egy régi fotó engem ezek motiválnak.
2011. máj. 17. 09:54

Hello Lányok!

Gubaj gratulálok, és persze sárgulok az irigységtől is. Remélem egy hónap múlva már én is hasonló jó hírrel kezdem a reggelt.:))

Csilla, te pedig ne szomorkodj, ha volt egy kicsit lazább napod, és bűnöztél egy keveset. A lényeg szerintem, hogy ne add fel ezután. Itt szokta azt gondolni az ember lánya, hogy ha tegnap is lecsúszott az a kis süti, ma már úgy is mindegy. Másnap gondold végig, hogy miért is kezdtél bele, és fél óra múlva jobban éreznéd-e magad, ha megeszed azt a kis sütit, pogit, csokit, amivel éppen szemezel. Én mindig erre gondolok, és tudom, hogy nem a válasz. Kitartást és sok-sok erőt a mai naphoz. Ha sütögetned kell szükséged lesz rá.:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook