Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
Sziasztok
Ma bementem egy bio boltba mondanom sem kell hogy árak vannak. Szóval alapozót akartam venni májfoltos fejemre, melynek ára 7500 Ft. Elvileg ebben ugye van fényvédő sőt kifejezetten májfoltra lett kitalálva mert nem csak védi hogy ne jöjjön ki újra még halványítja is azt. Azt mondta a nő hogy ezek a májfoltok olyanok mindt a herpesz, mert akiben benne van azon bárhol bármikor kijön, és soha nem múlik el. Vándorol a testen és a nap csak még ront rajta folyamatosan.
Azt hiszem ma már nem beszélek senkivel valahogy elment a kedvem. Az alapozó Coverderm. Felkentem a mintából de nekem nagyon furcsa érzésem van olyan nem is tudom mintha húzódna a bőrömön. Szerintem nem veszem meg. Viszont van Ilcsi féle krémje is és talán azt kellene kipróbálnom.
Keni ő magát ezerrel. De hát ezek a vackok nem kímélnek minket.
Én is kenem magam, a mellkasomat is kentem és mégis ott vannak azok a fránya foltok. :(
Sziasztok!
Most már 3 hete használom én is Enikő krémjét, és nekem sem tünt el teljesen, de elhalványodott. Örülnék ha így maradna, nem is fogom napoztatni mostanság. Azért még kenegetem egy kicsit, még rengeteg van a krémből. Nekem viszonylag kis helyen foltos az arcom, de ez is eléggé zavar (mert kit nem?).
Szia!
Én is elhasználtam az 1. tégelyt. Van még 1 de azt azt hiszem majd őszre tartogatom. Szerintem kb. 1 hónapja használom tehát az idő letelt. Foltjaim halványan látszanak. Viszont egy ÚJ kb 15 cm-es folt jelent meg a mellkasomon! Teljes döbbenetben vagyok. Soha nem volt még ott foltom és nem ekkora. Jó öklömnyi. :( Pedig ott szép barna szoktam lenni. Most már ezt sem napoztathatom.
Sziasztok
Elfogyott Enikő krémje, teljesen nem múlt el tőle halványan látszik, most arra leszek kiváncsi hogy vajon vissza jön-e majd a folt újból vagy sem.
Szerintem sokan egyszerre kezdtük használni a krémet akinek elfogyott az első adag igaz én csak egyet rendeltem, nektek milyen tapasztalataitok vannak.
fuu ,ez egy jó kérdés :)
Nekem is sokan mondják ,hogy sápadt vagyok .
Ezen én is gondolkodtam már de az a baj, hogy csak néhány napig tart a hatása ennek a barnítónak.
Engem is folyamatosan betegnek néznek. :( Tegnap anyu azt mondta, hogy inkább foltos legyek mint ilyen fehér.
Kb. most vagyok én is 4 hetes az Enikő krémével. Sajna stagnálok. A homlokomon egy olyan 10 centis foltom van ami virít a fehér bőrömön.
Szeretném megkérdezni, van e valakinek azzal kapcsolatban észrevétele esetleg tapasztalata, hogy milyen hatása lenne akkor ha májfoltos arccal lefújatnám magam. Az UV mentes barnításra gondolok... Köszönöm előre is...
Elegem van abból, hogy mindenki betegnek néz, mert ilyen fehér vagyok...
Nekem kijött máshol a folt (Enikő krém)
Ugyancsak az arcomon, de nem ott, ahol volt.
De ahol volt, ott ahhoz képest, amilyen volt, most istenes, de sztem erősödni fog! Tehát szerintem nem tűnteti el teljesen, ahogy Enikő ígérte a honlapján, én mindent betartottam, és letelt a 4 hetem!
Hát tudjátok, Lányok, itt ülök, és nem értek semmit.
Miért nem lehet kapni Magyarországon májfolt ellen kapni semmi érdemlegeset, mikor pl. itt Ausztriában az online patika is kidob 4-5 terméket. Arról ne is beszéljünk, hogy nem is drágák.
Egy 25ml-s fehérítö krém név szerint Celerit pl. 10,15 eu
A Roche Posay Mela D 30 ml: 20 eu
Az Eucerin Anti Pigment Fluid 50 ml: 25,15 eu
Kerestem a magyar megfelelöjüket, de nem találtam.
Tavaly nekem sikerült elkerülnöm, hogy besötétedjenek a 20 éve meglevö májfoltjaim, de a múlt héten a Alföldön voltunk... na és ott a nap...
Egyenlöre csak a netet néztem, de holnap megyek a patikába. Kíváncsi vagyok, ott mit javasolnak.
Szia!
A fehérítő szérum neve: Unitone 4 white plus, a napvédő krém Unitone 4 spf 20. Mindkettő bevált nekem, mást nem használok, és teljesen elmúltak a foltjaim. Szinte fekete volt és elég nagy helyen, most nem látszik semmi, csak ha "bebeszélem magamnak, hogy ott vannak". Más nem látja :))
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?