Magyarországi fesztiválok, karneválok, vásárok (beszélgetés)
Egy pici Daewoo Matiz van a nevemen (ugyanis anyunak, meg apunak nincs jogsija), tavaly márciusban vettük, mert már autó nélkül nehéz boldogulni. Most is minden héten nagybátyjámat viszem Szombathelyre magándokihoz (pl. ma este is), szinte menni is alig tud, úgyhogy ilyenkor nagyon jól jön.
Aztán múlt héten amikor apu munkahelyén voltam, nem tudtam elindulni vele, mert 1-esbe, 2-esbe, 3-ba, 4-be 5-be nem lehetett berakni az autót, csak lükvercbe. Párom hazahuzatta az autót, a szomszédban meg autószerelő műhely van, úgyhogy már aznap megnézték. És mondták,h a sebességváltóhoz 2 bovden megy, és azok közül szakadt el az egyik, azért nem lehetett sebességbe rakni. Ráadásul ilyen bovdent csak párosával lehetett venni, úgyhogy mondtam is a szomszédnak, h akkor a másikat is cseréljék ki, nehogy 2 hét múlva meg az szakadjon el....
Igen negyven nap jár passzív jogon aztán kérvényzni kell.
Az autódon milyen bovdent kell cserélni?Már akartam kérdezni.És milyen autód van?
Elvileg márc. közepéig van tb-m, ugyanis azt mondták,h a diákigazolvány érvényességének végétől 40 napig van.
A diákigazolványom érvényessége most járt le január végén, tehát elvileg márc közepéig van kb. tb-m, de gondoltam megpróbálom az önkormányzatnál elintézni a mentességet, hátha sikerül.
Az jó :-)))
Nekem meg még mindig sehol semmi....
Aha, értem. Hát ezt sem tudtam......
Ti ünneplitek a pároddal a valentin napot?
Majd jövő héten pénteken derül ki.
És nálad mizu?
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?