Magyarországi fesztiválok, karneválok, vásárok (beszélgetés)
Hát azért nagyon bunkó!!!!!!
Ma sikeresen belebotlottam én is egy ilyen bunkó emberbe, a szombathelyi gyermekjóléti és családsegítő szolgálat vezetőjébe, hozzáteszem ismerős kérte meg, hogy segítsen és kb 5 perc alatt lerázott, közben 1,5 megváratott. szóval...
Szia.
Mizujs?
Voltál tegnap dokinál? Mit mondott?
Szia!
Neked is jó éjszakát!!!!!
Sajna ma vissza kellett jönnöm Sopronba, ma már volt órám, amin persze 12-en voltunk...
De szerdán már megyek is haza.
Nálad mizu?
Szia.
Most olvasom,h falunap volt nálatok! Igazán jó lehetett, ahogy olvastam milyen sok minden volt, nálunk meg alig van valami, jövő héten lesz elvileg itt is, hát kiváncsi leszek,h mi lesz, de szerintem csak néptánc....
A Republicot én is nagyon szeretem!!! Nagyon jó hangulatú koncerteket tudnak adni!
Szia.
Hú de korai voltál ma, de ma kivételesen már én is felkeltem erre az időpontra. 6 órakor már autóban ültünk.
Elköltöttünk egy csomó pénzt, de rengeteg mindent vettünk.
Pl. vettem gurulós bőröndöt 3500 Ft-ért, és nagyon jó minőségüt, 3 db póló került 3500-ba, melegítő szettet vettem 3000 Ft-ért, 2 db eredeti parfüm volt 6000 Ft (Lacoste, és Dolce Gabbana, 100 ml-esek, ja és azt hozzáteszem,h a nő 5000 Ft-ról indult darabonként, szóval jól lealkudtam :-) )....
Szóval rengeteg pakkal jöttünk haza, és kivételesen anyuméknak is tetszett minden cucc, ugyanis nekik is vettünk egy - két ruhát.
Nálad mizu?
Persze értem.
Nagyon kiváncsi leszek!
Amúgy mizu nálad?
Nem is bánom, milyen jó itthon, meg a párom is hiányzott már.
Holnap megy megyünk Pestre a Józsefvárosi piacra vásárolgatni!
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?