Magányosak-e a 60-70 közötti egyedül álló nők? (beszélgetés)
Nem még, csak kezd kellemessé válni a hőmérséklet.
A Balaton keleti csücskénél vagyok. :)
Az a bajom, hogy mind olyan messze laktok hozzám. Ha géphez jövök, mindjárt ég a szemem a monitortól, és érzem hogy mostanában erősen romlik. Többek között ezért sem vagyok itt sokat. Pedig olvasni is szeretek, mert olyan sok minden érdekelne. Olyan jó lenne veletek is személyesen beszélgetni, néha átmenni egymáshoz, meg ilyenek.
Azt hiszem mindannyian a Duna vonalától keletre laktok. Felétek még hőség van, de talán hozzátok is elér még ma a lehűlés. Ránk fér nagyon, és a kis kertjeinkre is.
Bocsánat hogy így eltűntem, de időnként nagyon keveset tudok géphez jönni.
Tegnapi kérdésedre a válasz: Burgonya tócsnit sütöttem a maradék zöldség leveshez. Ma meg tejfölös zöldbab leves lesz sertéspörkölttel, kovászos ubival.
Remélem a munkahelyeden van légkondi, mert anélkül most büntetés az élet.
Most még teszek egy kört a kertben, amit muszáj elvégzem, és jövök be főzni, heverészni, mert másra nincs erőm.
Ez mind így van.
Nyugdíjasként tettem hozzá még egy jó adag lazaságot.
Előkerültek a kényelmes ruhák.
Nem aggódok, ha valamit nem csináltam meg, mert holnap is nap lesz.
Az sem baj ha elfelejtek valamit, ami nagyon fontos legfeljebb felírom.
Ha fáj valamim az indok arra hogy heverésszek.
Szóval mindent megteszek hogy a derűsebb oldalát lássam a koromnak:)))
Szép napot a kedves hölgyeknek :)
Kedves Triac, hol vagy még az öregségtől??
Én már "lassan" ☺ "kezdek" ☺,
de még a mai napig sem tudom felfogni,
hogy az "óra" mennyit mutat:D
Mert a belső órám az ma is 30 körül jár :)
Mindenkinek vidám napokat kívánok ♥
Ma olvastam egy naplóban:
"Az öregség az olyan, mint a bankszámlád. Azt veszed le, amit összegyűjtöttél. Ezért az én tanácsom, hogy sok-sok boldogságot és szépet rakjál félre emlékeid bankszámlájára. Köszönöm, hogy hozzájárultál a bankszámlámhoz, ahová még tovább gyűjtögetek. Emlékezz ezekre az egyszerű gondolatokra ahhoz, hogy boldog legyél:
1. Szabadulj meg a gyűlölettől
2. Szabadulj meg az aggodalmaktól
3. Élj egyszerűen
4. Adjál többet
5. Várj kevesebbet"
Hát én sem. Kb 45 éves koromtól kezdem elhinni, az-az öt éve. :-)Írjam az öregedés jeleit egy nőnél?
1. Nem magadnak vásárolsz, hanem az unokáknak
2. Nem szeretsz tükörbe nézni
3. Egy idő után már nem foglalkozol a kilóiddal és nem szeretnél 50 kg lenni vasággyal együtt. Beletörődsz, ahogy van.
4. Nem szereted ha fotóznak és nem szeretsz fényképeket nézegetni magadról.
5. Nem posztolod ki magad közösségi portálokra. :-)
Bővíthetitek a skálát. :-)
Jó munkát neked.
Te hitted fiatal korodban hogy ilyen gyorsan eltelik az idő?
Én 30 évesen el sem hittem hogy ilyen gyorsan megöregszek.Annyira hosszú időnek tűnt, és huss elrepült:))
Neked is kellemes napot.
Mi is bekukkantunk ide időnként.
Hátha maradunk itt egy páran beszélgetni, annak ellenére hogy a fórumindító nem jelentkezik.
Szia!
Nálam derűsebb a vártnál. A nagy hőség előtt el tudtam végezni a szabadtéri teendőket, most kitaláltam az ebédet és megyek kreálni.
És nálad mizu?
:)
:)
Nem azt írtam hogy magányos. A mozi, a mászkálás a gyerekéhez, a főzöcske, mind külsőség
Amikor este a lámpaoltás, na akkor jön a magány
És ezt nem én állitom, mint irtam
Miert nem lehet teljes az elet?
Csak azert mert egyedul van, nem jelenti azt, hogy maganyos!
Én sem őrá várok, csak benézek időnként hogy van-e itt valaki.
Attól még akár életben is maradhat a fórum, hogy nem jön vissza megnézni a válaszokat.