Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
sziasztok! Csak olvasni tudlak titeket mostanában, mert sajnos bent érkezett egy belső audit mihozzánk, így a végére, hogy romantikus legyen a távozásom és nyugodt. Az utolsó 3 évet nézik, amiből másfél év úgy telt el, hogy a testem néha ott volt :), de szinte minden operatív dolgot a kolléganőm/beosztottam és a gyakornokom csinált, akik azóta mindketten elmentek. Hm. Igazából ideges nem vagyok, csak a főnökömet és az új kislányt nem akarom sz*rban hagyni, és sok a munka.
Mannamarie, úgy örültem!! Pont valamelyik nap olvastam valami reklámban vagy cikkben, hogy a menstruáció a nőiesség ünnepe...Ezen a fórumon nem szoktunk ennek örülni, de most nagyon!!
Ági remélem jobban vagytok már!!
Nekem reggel 1 Crinone gél volt, este 1 Prolutex. Ehhez jött hozzá problémák miatt először 3x1 Utrogestan szájon át, amit tovább kellett emelni 3x3-ra. A Crinone-t és a Prolutexet a 14. és 15. héten hagytam abba, a 3x3 Utro a 30. hétig ment.
Pozi tesztnél 130 körüli progeszteron szintre emlékszem.
Megjött az Amh eredmény: 0,3. Hát nem vagyok boldog:(
Egyébként beszéltem a dokimmal és ő azt mondta, nem valószínű, hogy a missed miatt ilyen vacak az FSH-m, a norcolut meg aztán tuti nem tehet semmiről. Megyek pénteken hozzá, megnézi, van-e peteérésem egyáltalán. Hát én már nem is tudom...
Nemcsak a vastagság a fontos,hanem a szerkezet is.
Nagyon vastagnál változhat a szerkezete is és ez elég egyéni is kinél hogy alakul.
Erre nem tudok számot mondani.
Linda
Köszönöm.
Még egy kérdésem lenne, hogy milyen az ideális nyálkahártya vastagság?
Szia Kella,
4x2 Utrogestan plusz délben 1 Prolutex.
A progreszteron szintem így lett 103 nmol/l.
Linda
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni, én rövidesen megyek petesejt leszívásra és utána remélem, hogy vissza ültetésre is.
Szeretném megkérdezni azoktól akiknek sikeres volt a beültetése, hogy mely progeszteron készítményeket kaptak, és azokat milyen mennyiségben szedték?
Köszönöm
A romboló élvezeti szerek tilosak, úgy mint a cigaretta, a presszó kávé kávéval, a napi szintű piálás. Nem kell aszkéta életet élni, de ne is guríts le minden este egy doboz sört és ne kávéval kezd a napot éhgyomorra. Igazából egy nagyon tudatos életmód. Van, akit letilt a gyors szénhidrátokról is, de van, akinek megengedi a gyümölcsöket. Tényleg egyénre szabja.
Nagyon alaposan kikérdez mindenkit, teljesen feltérképezi a szokásaidat és egy neked való, tartható életmódot ír ki, amin később szigorít.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg