Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat! Őszintén szólva, még soha nem voltam egyetles fórum tagja sem és meg vagyok lepődve, hogy ilyen hamar ennyien a sgítségemre siettek :-)
A leírt gyogyszereknek utána fogok nézni!
Az IR kezelve van, Major Judit doktornőhöz járok. Korábban Tűű doki kezelt, ő szedetett velem Mercformint. Most a doktornő Actos-t írt fel, mert elég vékonyka vagyok. Azóta már több mint 5 kg felszaladt :-) Rendszeresen sportolok. Futottam, kondiztam, köredzésekre jártam. Most a jóga van porondon.
A nyitottságomat tekintve pedig bármi jöhet!!! Én a boszorkányságtól sem vagyok elriadva. Nekem már gyertyát is öntöttek a fejem felett meg ilyenek, szóval...
Sziasztok, múltkor voltam az orvosnál, aki mondta, hogy majd szűkségem lesz beültetés után progeszteron pótlásra.Említette az utrogestánt, prolutexet és ezen kívül, ha jól értettem az ovitrelle-t.
Én az ovitrelle-n csodálkoztam, mert ezt eddig mindig leszívás előtt kaptam.
Van itt valaki, vagy hallottatok már valakiről aki szintén ovitrelle-t kapott az utrogestán mellé beültetés után progeszteron pótlásra, vagy én értettem félre?
Erre először is azt mondom, amit Dr Gotthfiner szokott mondani:
"Még mindig sokkal több mindent nem tudunk, mint amit tudunk a fogantatás körülményeiről."
Ha IR - es vagy, akkor az rendesen van kezelve? Sportolsz rendesen? Pajzsmiriggyel nincsen gond? Progeszteronod jó? Merthogy az IR egyik gyakori, ám kevésbé ismert szövődménye a krónikus progeszteron hiány.
Megnyugszik a szervezeted, és reméljük, a fagyasztott beültetés sikerül.
Ha eddig nem tetted, olvass vissza ebben a fórumban, mert sok okosságot olvashatsz, bár elég jól ki vagy vizsgálva, ha ennyi minden kiderült.
Be kell vetni mindent, és sikerülni fog!
Én a sikeresnél kaptam Clexane-t, Aspirin protectet, kis adag Merckformint, lipidet, kis szteroidot, kezelve volt páromnál a dns fragmentáció, a jó ég tudja, mi segített. Kitartás!
Dixi, nagyon örülök, hogy jelentkeztél, és minden rendben Veletek!
Gyönyörű a kislányod, és ebből most egy kis elfogultság is szól, mert az egyik fotón teljesen olyan, mintha a sajátomat látnám! 😊
Sziasztok!
Mi már közel 8 éve próbálkozunk a babával (bár még csak 31 múltam!) Sajnos még soha nem voltam terhes. Az évek alatt sorra derültek ki problémák (IR, adenóma, endometriózis, magas NK sejt, ellenanyag termelés). Volt 3 inszeminációm, most pedig a 4. lombikra készülünk. Mindig van elég petesejtem, aminek nagyrésze mindig megtermékenyül és fagyasztani is tudnak bőven. A nyálkahártyám szép. Mindig olyan minden, mint a mesében... aztán mégis semmi :-(
Hétfőn volt a petesejt leszívásom és úgy volt, hogy szombaton lesz a transzfer. Sajnos tegnap reggel elkezdem kicsit pecsételni. A hasam puffadt és fáj, nincs étvágyam. A doki berendelt vizsgálatra. Az eredmény az lett, hogy a beültetés elmarad.
Járt már valaki így? Ha az ismert betegségeket kezelik és mindig jól alakulnak a doldok, akkor mégis miért nem sikerült még soha egyszer sem teherbe esni? Tudtok valami jó tanácsot? Mert úgy érzem, hogy itt az orvosok tudománya már megállt.
Köszi:)
Közben sikerült beszélnem a nőgyógyászommal és ő is ezt mondta.Meg hogy kapaszkodjunk a jó tsh értékemre, szerinte az fontos.
Érdekes hogy eddig nem jött itt elő (május óta) a gyomorfájás, most meg többetek is ír róla... Nekem épp ma volt elég erős, pedig semmi oka nem kéne legyen. Lombik utáni második menzesz lesz 1 hét múlva.
Még nem tudom hova tenni...
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg