Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Sajnálom Macsek 😢
Én sem találtam még meg a siker kulcsát, mindenesetre nagyon drukkolok, hogy megleld🤞
Livi, holnap gondolok Rád, hajrá! :)
Akvarell hogy állnak a babybogyók?
Macs, nagyon sajnálom a sógornődet, de örülök, hogy a pici erőt ad neki. Kívánom, hogy minél hamarabb felépüljön minden szempontból.
Mannamarie gratulálok a férjed unokájához, újabb kisember aki boldogságot hoz a családotoknak :).
Szilva, egyet értek Lindával, tényleg korai volt még a vérvétel, ezen ne idegeskedj.
Sziasztok!
Nálunk meghiúsult a FET, nem ébredtek fel az embriók. Nagyon csalódottak vagyunk. Most még nyalogatjuk pár napig a sebeinket, majd irány a kivizsgálások. A doki kiírt mindenféle vizsgálatot, trombózis panel, immunológia, kariotipizálás, plusz a szokásos vizsgálatok is lejártak, így azokat is ismételjük. Aztán gőzerővel indul a következő lombik, remélem annak a végén már új élet fogan. Plusz végig gondoljuk mit tudnánk még változtatni, szedni, kenni stb., hogy jobb minőségű embriók legyenek. Ha valakinek van ilyen irányú tapasztalata, ötlete mit tehetnénk jó szívvel fogadnám a tanácsokat.
Szia Livi,
Így legyen🤞🤞🙏🙏❤❤
Linda
Szia Szilva,
Az endokrinológusom kifejezetten megtiltotta,hogy a missed ab utáni ciklusban bármit is nézzünk.
2 ciklus kihagyást kért a missed ab után.
Szerintem korai volt még nézetni hormonpanelt nálad is.
Linda
Sziasztok! A szeptemberi missed ab után, a 10 napos norcolut kúrát követően végre megjött normálisan - eddig a jó hírek.Elmentek a 2. napon vérvételre és katasztrófális az eredmény: az FSH 21,2 IU/L, az SHBG és a tesztoszteron is borzasztóan alacsony (mindkettő postmenopausára jellemző érték). Az AMH és a D-vitamin szint még nincs meg, de már nem számítok semmi jóra:(
Teljesen kétségbe vagyok esve és nem is értem ezt az egészet...Pár hónappal ezelőtt spontán terhes lettem, most meg itt a menopausa? Vagy csak a missed ab, meg a norcolut kavar be? Ilyen értékekkel lombikozni sem tudunk, ugye?
Babákhoz szívből gratulálok, jó egészséget és sok-sok örömöt kívánok!
Amint lesz egy lélegzetvételnyi ideje, esetleg több napja az egészségére, keressen fel egy plasztikai dolgokban is jártas sebész - nőgyógyászt.
Mert az ilyen szakadásos, gyorsan varrásos dolgoknál előfordul, hogy nem csak érzéketlenné válik a hüvely egy életre, de még fájdalmassá is válik a szexuális élet.
Idióta, barom angolok!
szia Ursula, köszi a kérdést!
Előszöris a férjem ma jön haza tőlük, és a képek, amiket küldtek nagyon édesek. Úgy tűnik gyorstalpaló is volt, pelenkázott, altatott, segített fürdetni és büfiztetett, úgyhogy élvezte a nagybácsiságot. A sógornőm azt mondja sem lelkileg, sem fizikailag nincs túl jól (szétszakadt mindene és napokig nem érezte a végbelét meg semmit ott lent stb...), összekapott az orvossal mielőtt eljött, és kikért minden dokumentációt, hogy meglegyen. Ráadásul nem alszanak túl sokat. De azt mondja a Pici annyi erőt ad neki, hogy nincs ideje sajnálni magát.
Jó reggelt Mindenkinek!
A férjem lelt rá erre a cikkre. Gondoltam hátha érdekel Titeket is a cikk 2012-es, nem tudom igaz-e, de jólesett olvasni
Csodálatos! Szívből gratulálok! A férjed szinte egy időben lett újra apa és nagyapa 🤩 Szeretem a sors ilyen szépségeit 💕
Jó egészséget mindenkinek 🙏
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
A neve külön tetszik
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg