Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szeptemberben betöltöttem a 45-öt, van egy 13 éves kislányom. Ő természetes úton fogant, minden rendben volt 40.hétre született.
Eddig nem mertem belevágni a második babába, most pedig már lehet hogy késő, de azért megpróbálom.
Te még fiatal vagy az AMH-d szerintem nagyon jó.
Hányszor voltál inszemen?
Szia !szép szép csak ne legyen belőle bajom.
az amh,4,4 volt ez a 2.stimu.az első itthon volt egy magán intézményben.ott a 15 ből 3 at tudtak lefagyasztani.Most nem is álltatom magam,pont azért amit írtál a korunk miatt, jó ha egy kettő lesz visszaültethető.Mi kértünk pgs-t ezért mentünk ki !szívesen válaszolok ha tudok bár nekem is a csajok mondanak sok mindent.
Üdv:PÁlma40
Hany eves vagy?
En is abban bizok, h igy meglesznek az egeszsegesek. En 39 vagyok 2.88 amh-val.
Inszemeztem, de minden doki azt mindta menjek lombikra a korom miatt, mert amugy nagyjabol minden oke.
Szia!
23 az nagyon szép eredmény. Hanyadik stimulációd volt? Mennyi volt az AMH? Bocsi a kérdésekért, de próbálok minnél több infót összeszedni. Ebből a sok tüszőből már biztosan sikerrel fogsz járni.Én a felének is örülnék. Nekem januárban lesz az első stimuláció, az AMH 0,52- nem valami sok, de a koromnak amúgy megfelelő ahogy olvasgattam.
Bagócsi azt mondta ebben a korban csak minden 8.vagy 9.egészséges.Nem nagy vigasz, igaz hozzá tette ez a statisztika.
Jó pihenést!
Tapolcán 2 ciklust javasolnak kihagyni, a 3-ban már elkezdik a leállítót.
Én mennék a helyedben.
Van valakinek tapasztalata arra vonatkozólag, hogy mennyire szigorúan kell kihagyni a két lombik között a 3 hónapot? Nálam úgy néz ki, hogy 2 nappal korábban jön meg, minthogy letelne a 3 hónap. Kérdeztem a központot, azt mondták, hogy elvileg belefér, de azért bennem van a para, hogy nehogy felesleges pénzkidobás, böködés legyen a vége...
Szerintetek???
Par tuszonel sztem ez nem annyira gaz, de tizen x tuszonel azert sokat kell am matatni, meg szurkalni.
Allitolag altatas nelkul jobb a minosege.
Sok tuszonel en biztos nem vallalnam.
Nem kicsit stimuláltak túl... Napi 4 liter vizet igyál meg, ne feküdj, hanem mozogj, amennyit bírsz, egyél sok fehérjét! A folyadék és a mozgás segít a legtöbbet. Lehet éles, késszúrásszerű fájdalom, ami pisilésnél erősödhet, lehetnek görcsök, kisebb vérzés. Nekem is volt, a 18 és a 22 petesejtes leszívásom után, meg most nyáron. Ha nagyon felpuffadnál, feszítene a hasad, ultrahanggal meg kell nézetni, nincs-e folyadék a hasüregben és rendben van-e a petefészkekben az áramlás. Ilyenkor infúzió kellhet. A túlstimulálást komolyan kell venni! Lásd az én példámat:( Nem riogatni akarlak, mert a legtöbb esetben ez hamar rendbe jön, de oda kell figyelni rá.
Viszont a 23 sejtecske között tuti ott vannak a születendő babák:)
"nem szeretik"?- gondolom nem így mondta, vagy csak kifejtette jobban.
Elég fájdalmas, sok esetben hallottam- én nem vállalnám be.
Mi az a gyogyszer? Mire jo?
Szep szam 😊 remeljuk sok indul el!
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg