Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Petesejtdonoros lombik fórumba nézz be, sok érdekességet lehet ott olvasni:
Jaj istenem, ilyet meg nem is hallottam.
Ez mar biztos?
Nagyon nagyon sajnalom...
Sziasztok,
Sajnos a hugyuti fertozes okozoja bejutott a veraramba, ami miatt elhalt a kezdodo terhesseg... A mnyh meg most is 16mm, de azt mondta az orvos, h sok remenyt ne fuzzunk hozza. 😐
Ezzel viszont ugy erzem, h tobb stimulacionak nem vetem magam ala.
Felvettem a Reprofit intezettel (Brno) a kapcsolatot es jelentkezunk embrio donatiora. Esetleg van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatosan?
Macs777: FET+12. nap (11. 06.) HCG: 405!!!
Bobo78: FET később
Réka973: ♡, Csoda=Ember+szénakazal+ZúrIsten;)
Danoni: 2 cm-es élő embrió
Anikó: petesejtdonoros lombik októberben
Beepemp: pihenés
Wester: babácska szépen növöget
Szonáta: laparoscopia, hysteroscopia, átjárhatósági vizsgálat megvolt, vérvételek októberben, konzultáció decemberben, lombik januárban vagy februárban
Mrea: FET novemberben
Magni1: Amélia Anna megszületett 2017. november 7-én, 53 cm-rel és 3170 grammal:) Gyönyörű hajasbaba♡ Szívből gratulálunk, sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!
Siker2017: kivizsgálások folyamatosan, november-december: lombik
Dulche: beültetés: 11. 03.
H. Adri.: ET+14. nap (11. 08.) HCG: 470!!!
Heley: ?
Pálma40: Leszívás:11. 14.
Brigee77: pihenés
Dixi 1: petesejtdonoros FET: 11. 14.
74Nita1105: petesejtdonoros lombik, kezdés: 11. 10.
Catwalk75: pihenés, petesejtdonoros lombik
Ursula33: konzultáció Franciaországban: 12. 05., konzultáció a Forgács Intézetben februárban, stimulálás áprilisban
Keby1974: pihenés
2015fun: pihenés
NOIX73: pihenés
CsibeMazsola: ?
Heida: babácska szépen növöget
Kicsicsíra: ?
Ancsa77: pihenés
Rozi987: pihenés, vizsgálatok, készülés lombikra
Vmacska: pihenés, lombik januárban
Póknyuszi: pihenés, konzultáció endokrinológussal
Herzi: pihenés
Atommaki: lombik novemberben
Méryenn01: lombik novemberben
Mokix: beültetés: 11. 03.
Jszvi04: lombik stimuláció kezdete: 11.04.
Zsanci79: 1. konzultáció: 11. 29.
Mufurc77: lombik stimuláció kezdete: november közepe
Excaliburné: pihenés
Cica45: lombik januárban
Deduka: ET+9. nap (11.10.) HCG: 92,2
Ági'74: babácska szépen növöget
Lapbarna: tiszteletbeli tag, mindannyiunk tündérkeresztanyja
Jaj, ne haragudj!!! Máris javítom!
Na most buktattál le, hogy fogalmam sincs, azt hogy kell:(
Nagyon köszi Ági! A mi babánk neve helyesen Amélia :)
De persze annyira nem szokványos ez a formája, h mások is le szokták Amálkázni :)
Amúgy nem akarsz csinálni egy google mindenki által szerkeszthető táblázatot ennwk?
Mi csináltunk ilyet egy másik klubban, és mindenki tud bele írni, h éppen hol tart, mikor megy uh-ra, stb :)
Ági pihengess!!!
Pálma örülök, hogy Zsanci is ugyanazt írta, mint amit én gondolok. Olyan bosszantó, hogy az orvosok többsége nem veszi komolyan az immunológiai problémákat...
Macs777: FET+12. nap (11. 06.) HCG: 405!!!
Bobo78: FET később
Réka973: ♡, Csoda=Ember+szénakazal+ZúrIsten;)
Danoni: 2 cm-es élő embrió
Anikó: petesejtdonoros lombik októberben
Beepemp: pihenés
Wester: babácska szépen növöget
Szonáta: laparoscopia, hysteroscopia, átjárhatósági vizsgálat megvolt, vérvételek októberben, konzultáció decemberben, lombik januárban vagy februárban
Mrea: FET novemberben
Magni1: Amália Anna megszületett 2017. november 7-én, 53 cm-rel és 3170 grammal:) Gyönyörű hajasbaba♡ Szívből gratulálunk, sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!
Siker2017: kivizsgálások folyamatosan, november-december: lombik
Dulche: beültetés: 11. 03.
H. Adri.: ET+14. nap (11. 08.) HCG: 470!!!
Heley: ?
Pálma40: Leszívás:11. 14.
Brigee77: pihenés
Dixi 1: petesejtdonoros FET: 11. 14.
74Nita1105: petesejtdonoros lombik, kezdés: 11. 10.
Catwalk75: pihenés, petesejtdonoros lombik
Ursula33: konzultáció Franciaországban: 12. 05., konzultáció a Forgács Intézetben februárban, stimulálás áprilisban
Keby1974: pihenés
2015fun: pihenés
NOIX73: pihenés
CsibeMazsola: ?
Heida: babácska szépen növöget
Kicsicsíra: ?
Ancsa77: pihenés
Rozi987: pihenés, vizsgálatok, készülés lombikra
Vmacska: pihenés, lombik januárban
Póknyuszi: pihenés, konzultáció endokrinológussal
Herzi: pihenés
Atommaki: lombik novemberben
Méryenn01: lombik novemberben
Mokix: beültetés: 11. 03.
Jszvi04: lombik stimuláció kezdete: 11.04.
Zsanci79: 1. konzultáció: 11. 29.
Mufurc77: lombik stimuláció kezdete: november közepe
Excaliburné: pihenés
Cica45: lombik januárban
Deduka: ET+9. nap (11.10.) HCG: 92,2
Ági'74: babácska szépen növöget
Lapbarna: tiszteletbeli tag, mindannyiunk tündérkeresztanyja
Nagyon köszönöm,hogy válaszoltál!akkor most indulok el ezen az úton!Tök jó ,hogy ezzel eddig senki sem foglalkozott .Ezt is csak tőletek tudtam meg, hogy van ilyen vizsgálat ,és megcsináltattam és tessék!remélem ez az akadálya tényleg ,hogy még nem voltam sose terhes !Nem lesz most beülti.ezek tudatában meg végképp nem !
Üdv:Pálma40
Köszi, jól vagyunk, most ücsörgök a terheléses vizsgálaton. Borítékolható az eredmény:/
Az a rossz a sok fekvésben, hogy legyengülsz tőle. Én meg a pihenés hiánya miatt érzem úgy néha, hogy összeesek a fáradtságtól. Egyik sem jó:(
Na, bocs h reszletekbe valaszolok. Latom mar leszivas lesz. Ezt elotte szoktak adni, majd beulteteskor, es ha sikerul, akkor még ketszer. 6.heten es utana.
Hogy Brnoba smofit adnak-e azt nemtudom, de IVIG biztosan nincs, mert ott nem engedelyezett.
A magas NK azt jelenti, hogy eros az immunrendszered, es kiloki az embriot, illetve nem tud megtapadni. Nem ijesztgetni alarlak, de ez a lenyeg sajnos. Persze emellett minden lehet, nem torvenyszeru, de nagyon sanszos. Van akinek eleg a szteroid is.
Ilyen magas erteknel mennek HABABra is, ahogy irtam, mert valoszinu, h a partner elleni reakcio is magas. De annak eredmenye minimum 2 honap.
Sok sikert kivanok! Majd szamolj be!
Hat sajnos ez nem kicsit magas 😣
G1ben Szonyi doktor, vagy Geniumban Antritter Zsofia. Az olcsobb. NKra mindig smoflipidet adnak. Ilyen magas erteknel HABAB vizsgalat sem art, bar k.va draga, es az IVIG is, amit erre adnak.
Jó reggelt Lányok!
Nk sejtekkel kapcsolatban van valakinek ötlete ,tapasztalata?melyik orvoshoz érdemes ezzel menni.Aki érdemben is foglalkozik az ember lányával.Kicsit magasabb lett mint ahogy kéne lennie 21,36 %nk lymfocyta sejtarány.és a helper szupresszor meg csökkent.Valójában azt sem tudom mik ezek.felvilágosítanátok?Délután utazunk Brnóba,holnap leszívás!Kismamiknak minden jót,aki meg még nem az: DE AZ LESZ azoknak is! szép napot !Üdv:PÁlma40
Adri én is csak megerősíteni tudom, az elején én is alig aludtam...
Ági, ha Fülöpre hallgatok végig feküdnöm kell..:( Elmondhatatlanul elegem van már... A cukorterhelésem szerintem saját hülyeség miatt rossz lett.. Negyed órával korábban vették le tőlem a vért, nem telt le a 2 óra, mert ultrahangra is kellett mennem. Nem így terveztem, de összecsúsztak a dolgok. Most 160 grammos diéta, és méricskélek, de minden rendben. Ti hogy vagytok?
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg