Lombik életre-halálra (beszélgetés)
gázon forralsz kamillát, törölköző és hajolj fölé.még a légutakon kívül a bőrnek is csak jót tesz:-)
híres vagyok, jeee :D (ja és Borrdi, valóban IV. endóm volt)
voltunk végül tegnap este az ügyeleten, mert estére megint vacakul lettem.
kicsit piros a torkom, azaz kisebb vírusfertőzés, ami rámehetett a fülemre. (ez passzol, az orr- és homloküregemet is érzem kicsit), mellesleg a férjem 2-3 napja krákog meg köhécsel...frankón hazahozott nekem valamit :( (őt is megvizsgálta a doki, őnála is fennáll ez a vírusos izé.
innentől méz-fokhagyma, csipkebogyó tea, 1000mg-os C-vitamin...más tippem nincs. valaki...?
egynek örülök: ez nem olyan vészes, mint ha pl. a keringésemmel lenne baj. de azért nem örülök...féltem Bogyeszt :(
rudit, puddingot ettem én is. :-( de nem baja a fiúknak! :-) (legalábbis eddig nem tudunk róla..) fő a mértékletesség!
Jaaaj köszi! :D Ma túrós tészta lesz az ebéd, mert hát mondtam apának h így h ülök itt ebéd az csak vmi gyorsan elkészíthető lesz! De hát ilyen infókkal most azt is nyugodtan fogom csinálni! :D Remélem 7főn Bokor azért kicsit örülni fog a rémes terhelés mellett ha ezt elmesélem neki...
én is mértem:-)2 órás 2 kakaós csiga, 1 szedvics és egy körte után 5,6:-)
Én 1x hánytam de az inger végét már nagyon várom.
A fiamnál anno hánytam rendesen de a 8-9. hétre elmúlt teljesen
én is csak 3* 4* hánytam összesen.örülj neki :-)
Én még egyszer sem hánytam... A fiamnál sem hánytam egyszer sem... Lehet, ez elkerül??? Csak émelygek...
csak lisztet, tésztákat, kenyeret helyettesítek.na jó vettem pár pudingot, joghurtot és rudit is:-)remélem nem ártok, de ha nem csinálom valamit + 20 kg-val megyek szülni minimum,de nem koplalok...
ja, a 60 perc előtt is nyugodtan mozogjál, ha van időd/kedved/lehetőséged! Most nem laborosdit játszol, hanem rendesen élsz! :-) Amikor laborra megy az ember, akkor persze ki kell szűrni a befolyásoló tényezőket (mint a mozgás a cukornál), mert ott egy teszt készül "laboratóriumi körülmények között", de amikor rendesen éled a napjaidat, akkor az sem baj, ha azzal tartod kordában a cukrodat, hogy mozogsz a kaja után, ha ez Nálad működik. :-))) szóval hajrá! :-)
Én sajna mozogni se mozoghattam veszélyeztetett ikerterhesként. :-(
Amúgy valakinek egy hosszú séta is már tök jót tesz.
köszi, de azt hiszem már mindent kipróbáltam az is csoda ha 3 naponta elmegyek oda.....neha csak a Gut.alax segít:-(
hát ez az, nagyon oda kell figyelni, mert ki tudja, milyen mestersges anyagok vannak benne. :-(
ezt nem úgy írom, mintha én nem ettem volna belőle soha semmit, csak figyelni kell, főleg terhesen. :-)
Óóóó. Oksi, köszi!! Ezt nem tudtam! :P Még szuperebb!!! Nem kell órákig egy helyben ülni... :P
szorulásra a kiwi nagyon jó. Én a délutáni uzsiidőben ettem meg két kisebb méretű érett kiwit és soha nem volt gond másnap. :-) mondjuk rostdusan is étkeztem. Sok friss zöldség, kevés vacak szénhidrát. :-)
nagyon szuper, ügyi vagy! :-) Magadnak elég lesz a 60 perceseket mérni, 120 perccel ne szívasd magad! :-)
Borrdi Drága nagyon köszi a múltkori tanácsadást!!! Ezt nézd, első cukormérésem (tegnap érkezett meg a cukormérő).
0': 4,3 60': 6,5 120': 4,3
Annyira boldog vagyok!! CH-kat nem számolom, csak odafigyelek és ennyi! Kiugrok a bőrömből!!! :D :D
Hű az durva... Én akkor norbiztam amikor még nem volt nekik termékük csak a "diétát" csináltam. Éppen nem híztam tőle. :-P Van pár jó cuccuk de oda kell figyelni a sok adalékanyagra.
Nekem semmi pedig ha kicsit segítene nem bánnám, mert én meg iszonyat szorulásos vagyok......Tegnap abból sütöttem csigát :-)
azok tényleg jó csökkentettek. Nekem régen viszont baromi hasmenésem volt a Norbi liszttől. :-)
én sosem tudom mennyit eszek....
Norbis és szinte meg sem mozdul tőle a cukrom és az elmúlt héten csak 10 dkg-t híztam :-)
és az mi?
a legtöbb "rendes" tk kenyér 45-50g ch/100g. Ez vmi cukorbeteg csökkentett ch-s, vagy Norbis kenyér?
Áááááá, nekem emelni kéne!! Sztem most napi 130-140 gramm CH-t eszek...
te is csökkentett ch-s cuccokat eszel?
én tegnap nézegettem a cukrom :-)
Kb én is!!! Nem is tudnék - még -többet!! Most mérem először itthon a cukrom! Eddig jó! :-P Várom a 2 órást... :-P
ja nem számolok.5* kevesebbet eszek
További ajánlott fórumok: