Lombik életre-halálra (beszélgetés)
100 grammra a 43 ch.én amit eszek és bejött 100 gramm 25 gr ch-s
Igen-igen rá is gondoltam! :-P
Igen, itt a forumon is van egy friss kismami, akinek most sikerult elsore Murbernel es elotte asszem', 4-es endoja volt. :(((
Marmint mi sok? Mennyit eszel???
A SOTE meddőségi is remek eredményeket produkál az elmúlt 1-2 évben. Endósok terén meg kifejezetten profik!! Van náluk sikersztori bőven!!! Endósként előbb ajánlanám őket mint a BMC-t, ha pesti intézetben gondolkodtok. Az elmúlt 1 évben 2 endós barátnőméknek ott elsőre sikerült a lombik. A harmadik most kezdte a stimut uh 3 hét múlva kiderül. ;-) Jah még annyi h én ott Murber dokit ajánlom se a professzor is nagy szaktekintély... Ja és minden ingyenes mint a BMC-ben!!!
Olyan sok?Akkor én tényleg keveset eszem......
Sima pékség meg Tusko van csak a közelben. Eddig nem volt vele bajom csak a hányingeres korszak óta. Remélem a 12. hétre elmúlik mert akkor már csak 1 hét szenvedés van. Bár mostanában már egész nap van nem csak délelőtt.
azt nem tudom. :-(
Van Lipóti Pékség a közeledben? Vegyél tönköly kockát, az szerintem nagyon finom, nem érzed, hogy tk és könnyen lecsúszik. Garantltan nem emeli a vércukrot, én ugye minden kajálás után mértem vérből. :-( Tönköly kocka 100 grammjában 43g szénhidrát van. (biztosan tudom, mert leleveleztem a Lipóti központjával) :-)
Szép napot mindenkinek :-)
Lombikbaba, gratulálok!
Annuska, Érted meg kezdem a drukkolást!
De máshogy nem tudom megenni. Bundás kenyér belőle ??
Endometriozissal a legjobb eredmenyeket a gyori kaali intezetben erik el. Nehez bejutni, problemas az utazgatas, de, ha elsore sikerul ott, az szerintem megeri a "kenyelmetlenseget"... Mind idoben, mind penzben.... Ha mashol az embernek tobb kort kell vegigcdinalni... :( de persze semmire sincs tuti recept, vagy garancia. Olvasgass kicsit utana.
Sajnos, ha megpiritod, ugyanugy gyors felszivodasu ch lesz belole, mintha nem teljes kiorlesut ennel. :((((
Lombikbaba megvan hogy edd a tk kenyeret. Én 2 napja pirítóst csinálok belőle így egész jó :)
Anuska!
Nagyon várom, hogy végre elkezd, és tiszta szívből szorítani tudjunk érted, értetek!!!!
Kívánom, hogy minél előbb gyarapítsd a boldog kismamák táborát!!! HAJRA!!!! Majd írj, mikortól kell drukkolni!!!
Szia!
ima élettársaknak nem csinálnak Tb alapú lombikot. Vagy házasság kell, vagy bejegyzett élettársi viszony. (ha ez megszűnt, akkor házasság) Tőlünk nem kértek papírt a Kaáliban, elhitték hogy házasok vagyunk. A Kaáliban az első konzilium 15.000 Ft, minden további 1500, amíg a lombik el nem kezdődik. Minden vizsgálatért fizetni kell, ha ott csináltatod, de elfogadják a máshonnan vitt eredményeket is. Árakat találsz a honlapjukon. Viszont ha elkezditek a lombikot, akkor onnantól ott is ingyenes a dolog.
Jaj drága nagyon szorítok neked :)
Szia! Köszi szépen a választ! :-) Én úgy tudom, hogy július 1-jével megszűntették ezt a bejegyzett élettársi viszonyt, vagy lehet téves az infóm?!
Sok sikert kívánok akkor nektek! :-)
Szia!
Én BMC,Zeke doki,Szűcsnél kezdtem,de nem jött be így átkértem Magam zekéhez..de tudod kinek mi jön be..))Semmiért nem kell fizetni,mármint vizsgálatok,viszont nagyon sokan vannak..türelem kell..
Káliról nem tudok semmit mondani,majd jönnek az illetékesek..
Nem kell házassági,csak közjegyzőtől papír,hogy élettárskapcsolatban vagytok.
Engem is műtöttek endoval..jövőhéten kezdjük a 2.lombikot.
Sziasztok! Új vagyok itt, pár napja olvasgatom a fórumokat, mert minél jobban tisztában szeretnék lenni mindennel, ami lombikkal kapcsolatos. Kérlek segítsetek, elesettnek és tanácstalannak érzem magam. Két hete műtöttek laporoszkópiával endometriózis miatt. Mindkét petevezetékem elzáródott. Két éve próbálkozunk a párommal, és most derült ki minden.....A nőgyógyászom állítása szerint csak lombikkal van esélyem anyává válni, ő a Budai Meddőségi Központot, ott is Szűcs Zoltánt ajánlotta. Napok óta "vajúdok", hogy a BMC-t vagy a Kaáli Intézetet keressem...Az elmúlt 2 év alatt is már nagyon sok pénzt áldoztunk orvosra, vitaminokra, szóval jó lenne minél olcsóbban megúszni az egészet.....Kérlek írjatok tapasztalatokat, hogy könnyebb legyen dönteni. Valamint a párommal közös tulajdonban együtt élünk évek óta, de nem vagyunk összeházasodva. Olvastam egy hozzászólást, hogy valahol azzal kezdték, hogy vinni kell a házassági kivonatot??? Ez igaz??? Tényleg feltétele? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Hurrráááá!!! :D Nagy gratula!!! Micsoda jó hír!!! Jól tetted h elmentél és nem idegelted magad otthon 7végén!!!
nem tudom eldönteni mitől lehet, lehet felmegy a vérnyomásom...vagy passz :D lehet a 90 helyett 110 lett :D
Vérvételre a hétfői kontrollon kerül sor szerintem. Addig meg van egy 10-es tesztem holnapra meg 2 db 25-ös még.
óóóó csapj bele, nekem iiiiiis!! :D
Örülök hogy minden rendben van, legalább megnyugodtál. :))) Boldog babavárást! Most már ne idegeskedj!
jaaaj nagyon örülök nektek :) szuper hírek :)
További ajánlott fórumok: