Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Köszi Málna!
Köszi Juci! Dió, ha vitted a papírokat, akkor lehet hogy azért volt jó:-)
Nekem a férjem nem tudott jönni az első konzultációra mert dolgozott, de nem volt probléma csak az iratainak a fénymásolatát kellett vinnem. (személyi, meg talán a taj kártya).
Az inszemek napján jött csak velem meg most a a lombiknál hogy ne kelljen utaznom vonattal egyedül. :)
Nekünk mondták telefonon amikor időpontot kértem, hogy jönnie kell a férjemnek is az első konzira (Kaáli)...
Egyébként az inzulinnal tényleg sokszor nem törődnek, pedig nagyon fontos!
Málnabokor; szorítok hogy jó legyen!!!!!!!!!!!
Nórika, kb. egy hét múlva, és másnap kezdhetem is a szurit! H@e kérdés lányok, de nekem mindig pecséttel kezdődik a mensim: akkor azok a napok nem számítanak, csak amikor elkezdődik a normális mennyiségű és színű vérzés, igaz?? Köszi! <3
Nekem az az igazolással a baj (elvileg; de lehet hogy megszántak, és mégis rendeset kaptam? Nem tudom!), hogy csak akkor tudnak rá dátumot írni, ami után elkezdtem a szurikat. Szóval előre dátum nélküli papír ugye nincs, a dátumot meg onnan lehet ráírni, hogy benne vagyok a kezelésben, vagyis beszúrtam az első szurit. De annak fix időpontja nincs, mert nem tudjuk pontosan hogy mikor jön meg (hisz nem vagyok gép). Ezen hely sincs, ahol pl. a munkáltató alá tudná írni hogy tudomásul vette. Vagy csak aláírja a lap alját, és kész?
Akinek van védettséges papírja, írna nekem privit????????? Köszönöm!
Gréti, köszi! :-)
Sziasztok!
Van egy rokonunk,akinek termesztes uton nem jott ossze a 2.baba. 3inszeminacion van tul.Lombikra sokaig nem akart menni, de ugy tunt,hogy a parja kedveert be adja a derekat. Januarban elment az elso konzultaciora, egyedul,nem akarta,hogy menjenek vele. Azt mondta,higy nem jo vmi hormonerteke,kapott gyogyszert es majd aprilisban megy vissza! +most allitjak be,neki az inzulint. (kicsit furcsa,h inszemek alatt nem allitottak be) Most nem tudja senki, hogy tenyleg elment vagy megint csak vetit es az idot huzza! Meg a parja se meri megkerdezni,nehogy az legyen,h nem bizik benne!
A velemenyetekre lennek kivancsi!
Koszonom!
:9 Jaj de jóóó :)Örülök, hogy kezdhettek :)
Nekem még két hét a vérvételig, mármint ,hogy lejjebb ment e a pajzsmirigy érték...Remélem !
Fleuriste, Dió, szorítok nektek nagyon! Csodaszép erős tesztet, illetve sok szép petesejtet kívánok! :-)
Mkacca2, nagy adag drukk a holnapi pozitív tesztért!!!!!!!!!!! :-) A fehérjedús étrendet én is hallottam!
Nadinebride én minden létező vizsgálatot megcsináltatnék amit lehet; és ha minden oké, akkor lehet hogy a fagyasztott spermához nyúlnék.
De a dr. Kopa Zsoltot is lehet hogy érdemes lenne az Urológiaiban felkeresni; hátha tud segíteni.
Azt nem is írtam: én óvónő vagyok, így a leszívástól már itthon leszek. Most is rengeteg gyerek beteg (és járnak oviba): megy a hasuk, ömlik a cucc az orrukból. Naponta küldünk haza valakit: láz, hányás, fülfájás... Nem merek kockáztatni!!!!!!!!!!!!!!
Ha ez nem sikerül, akkor a következőnél nem leszek ennyire óvatos; főleg hogy jobb idő lesz.
Megjöttem az Uh-ról, kezdhetünk ahogy megjön! Antagonista protokoll, Gonal-f -el kezdek, a 6. cn.-on uh és vv.:-) Olyan boldog vagyok!!!!!!!!!! Köszönöm a drukkot és a biztatást lányok! :-)
Borrdi, én nem tudok ebben segíteni. Annyi hogy nekem a fogigátló és a összesen 2 havi Closti "ette meg" a nyálkahártyám; de én sem szeretnék hormont a helyedben.
Dió, Mano-Gabi a papír akkor ér valamit ha alá van írva! Mert a szó elszáll... dió ha örült, úgyis aláírja!
Nekem is ez az aktuális nagy bajom; mer én most egy olyan papírt kaptam, ahol azt írták hogy emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelést terveznek velem.
Rendes védettséget igazoló papírt akkor kapok; ha megyek a 6. cn.-on uh-ra, mert akkor tudnak rá dátumot írni.....
Ennek is IGAZOLÁS van a tetejére írva, és van pecsét, mai dátum és aláírás; de nem tudom hogy ez mennyire véd. Szerintem semennyire.
Bár én kértem hogy mindegy, csak adjanak valamit...
Fogalmam sincs hogy hogy jövök el munkából két hét múlva -én mint pedagógus nem mehetek szabira év közben ugyanis. És már így is szabiztam eleget:-( Mindegy. Féltem a munkahelyem:-(
Neoma, én sem mennék! Nekem nagymamám lakik nagyon messze, 2 óra az út kocsival. Ha teherbe esek, akkor nem megyek majd csak a babával. Nem tudom hogy érti majd meg...
Madárka, én is kivárnám az egy évet!