Lombik életre-halálra (beszélgetés)
:)az szupiii, jó sok, remélem szépen fejlődnek majd a kis pindurkáid!
sajnálom nagyon,de küzdünk tovább igaz?
Igen igen. Köszönöm! Majd holnap írok hogy mit mondtak. :)
De szuper :) Akkor essenek a petécskék szerelembe, drukk drukk mindnek :D
Én se gondoltam hogy ennyi lesz. :)
Köszi. Szép számban lettek petesejtjeid.
mkacca2 nagyon sajnálom hogy nem sikerült. :((
Nekünk ma megvolt a leszívás 11 petesejtet sikerült leszívni, majd holnap kell telefonálni. :))
biztosan javul, mert látszik, hogy amikor rendesen, szigorúan szedted rengeteget javult. csak tarts ki, sok mindenen múlhat a baba, nem csak az inzulinon ugyebár, de ha erre is figyelünk nagyobb a siker esélye. nyárig akkor neked sem szabad terheltetni. mikorra tervezitek a köv. lombikot?
Először 9,81 volt az éhgyomri, 54 a terhelt, aztán 2-3 hónap gyógyszerrel javult 6,91-re és 32-re, ezzel engedtek el a 3. lombikra, ahol meg is tapadt a baba, de sajnos csak 2 hónapig tartott a terhesség. :( Aztán elegem lett, nyáron kellett egy kis szünet, nem szedtem a gyógyszert, volt egy műtétem is, aztán novemberben újra elkezdtem, és a decemberi terhelésnél lett 8,31 az éhgyomri és 42 a terhelt. Erre gyógyszercserét javsoltak, a közeli lombik miatt, ami hamarabb hamarabb hat, de nem mertem váltani, és csúszott is a lombik, így most reménykedem, hogy még javult/javul.
sajnos én sem tudom, de ajánlok egy nagyon jó andrológust, férjem is volt nála, Dr. Kopa Zsolt, (Körúti orvosi centrum) eesetleg tud segíteni
a korábbira nekem is adni akartak gyógyszert az MM-ben, de ki akartam próbálni diéta-sporttal és úgy tűnik most elég. de nálam folyton változik, visszanézve 6 évvel ezelőtti leletet,szörnyű volt, csak akkor még semmit se mondtak rá. én meg szépen zabáltam a tortákat :)
És neked javított a gyógyszer? Hány stimud volt?
Erre nem tudok válaszolni, nálunk miattam kell a lombik.
Ó, hár ez nagyon jó! Ezt nem hiszem, hogy akár a stimu is eltolta volna.
Nekem decemberben volt a terhelés utoljára, de a tiédhez képest...le sem merem írni. Én szedek rá gyógyszert is.
Sziasztok! Tudtok nekem segíteni abban, hogyha egyáltalán nincs a férjem ondóváladékában élő spermium, akkor erre van-e JÓ megoldás? Ill. a győri kaáliban végeznek-e herebiopsziát, és abból megtermékenyítést? Volt már vki hasonló helyzetben? Köszönöm előre is!!
2,8 / 25,6 / 22,4. akkor jó volt, diáta segített sokat a korábbi értékeken. és neked mikor volt utoljára?
Mondjuk attól, hogy esetleg az éhgyomri jó, még lehet elmászva a terhelt, de azért mégiscsak jobb támpont, mint a semmi. És amikor volt a terhelés, mennyi lett?
Na ja, tényleg egy ördögi kör. :(
az éhgyomori jó ötlet!
az első stimu volt, szurikkal novemberben, ez a januári beülti volt clostyval, tüszőrepivel, ultroval. olyan puffadt a hasam, arcom, szerintem én nem jól bírom alkatilag. és én is parázok az inzulinon. ördögi kör.
Az sajnos tényleg semmi, nekem az elsőnél 33 volt, de az is nagy valószínűséggel csak az Ovitrelle-től. :(
Nekem sem volt, de elvileg vérvétel az is.
1 egész vaalmennyi volt az eredmény, tehát lehet, hogy elindult valami minimális dolog. De lehet, hogy az még az ovitrellből maradt hátra.
Nekem olyat nem csináltak,de hátha valaki tudja ...
Jaja, sajnos elmászhat lombiktól. Én is parázok. Csak beülti volt, vagy rendesen stimu is?
Hát igen, nem jó sokszor terheltetni. Pláne ha nemsokára újra mész. Max. nézess egy éhgyomrit, má én is csak azt fogok.
az inzulint is? ha tartom a diétát akkor is?
nekem fél éve nézték meg utoljára terheléssel, azóta volt 2 beülti, és remélem márciusban lesz a következő.
érdemes előtte megint terheltetni? az sem tesz jót sajnos, rohadt sok az a cukor amit meg kell inni.
El sem indult semmi?
A lombik sajnos nagyon meg tudja zavarni a hormonokat, inzulint. :(
További ajánlott fórumok: