Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Amugy rendszeres ciklus mellett kaptad ezeket?
Szerintetek nem gyogyszerrel lehetseges, erdemes lenne a TSH -t lejjebb tornazni? Ha nincs elteres a pajzsmirigy mukodesben, erdemes minimalis mennyisegben jodot, szelent szedni? Ez utobbi van egy keves az en terhesvitaminomban is, de talan nem artana belole egy kicsivel tobb. (Nyilvan az ajanlott max. napi hataron belul)
Nagy cuppantas Málna! Úgy örülök! :-):-)♡♡♡
Igen, az en laboros papiromon is 4 a hatar! De megnyugtat, hogy 1,9 ertekkel sikerult nalatok a babo! Az 1,9- hez aranylag kozel vagyok :)
Remelhetoleg a megemelt gyogyszeradagod a kontrollig leviszi kicsit a TSH-d! Csak semmi idegeskedes emiatt! Fo a pozitiv gondolkodas!
Én clostit kaptam, meg tüszőrepesztőt.
Nekem a januári vérvételen TSH : 4, 376mIU/l volt.Nem kezdhettük el a stimut. Egy hónapig szedtem a Letrox 50 -t és ujbb vérvételen már 0, 905 volt.Ekkor kezdte csak el a stimut Krizsa..
az első lombiknál 2,26 volt azt hiszem..de ott egy embrikét kaptam vissza,ami nem sikerült.
most is szednem kell a letroxot,nem hagyhattam abba...
Ovuteszt a visszaultetes ciklusaban:
Itt egy bizonyos tesztet (Ovulady) kell csinalni a reggeli elso vizeletbol. Hat en ezen nagyon csodalkozom, mert a gyarto is azt irja a hasznalati utmutatoban, hogy idealis esetben 12-20 ora kozott kell, mert napkozben termelodik a hormon. Ami teszteket eddig hasznaltam, azokat is mind delutan kellett. Hallottatok mar ilyenrol?
Meg mielott kerdezne valaki: biztosan jol ertettem, mert az orvos szajabol is hallottam es papiron is kezhez kaptam az instrukciokat.
Meg nem tudom mi lesz ebben a ciklusban, de ma reggel az instrukciokat kovetve, csinaltam egy tesztet, ami negativ.
A fagyasztott embrio visszaultetest Mo-on is ovuteszt alapjan csinaljak? Vagy csinalnak vervetelt, adnak tuszorepeszto injekciot? Vagy hogyan megy ez ugy altalaban?
nálam az alap vérvételen derült ki, hogy babához magas, 3,14 volt, 4 a határ...ez október elején volt...elmentem vele dokihoz, kaptam rá 25 mg letroxot, amjd mondta, hogy februárban kontroll, akkor újra nézettem, 1,9 volt..mikor kiderült, hogy terhes vagyok, kértem házi orvostól újra beutalót, akkor kiderült, hogy 2,7. Hívtam endós dokim időpontért és mondtam neki, hogy terhes lettem és ez lett az értékem, azt mondta, hogy a 25mg helyett szedjek 50 mg-ot és 2 hét múlva megyek majd hozzá vizsgálatra..
jövőhéten pénteken megyünk a Kaáliba,akkor :)
De jó Málna, már alig vártam, hogy írj. :-)
Arany pici szíve! :-)
Cuppantás Nektek! :-)
Az en TSH -m 2,00 volt a stimulacio utani ciklus 3. napjan. Gondolod, hogy ebbe a stimu alatt kapott hormonok belezavarhattak meg? Milyen gyakran ellenorzik nalad a TSH erteket?
Csak igy tovabb! Pihenj sokat es ne stresszelj, minden a legnagyobb rendben lesz! Mikor lesz a kovetkezo uh-d?
Hajrá hajrá. Nagyon izgultam már. Nagyon örülök, biztos rendben lesz minden.
Hurrá hurrá !!!!
pihenni pihenni ;-)
Sziasztok !
Hasi UH volt hajlandó csinálni csak, azt mondta nem piszkálja a méhemet.De 10x10mm petezsák Ugy néz ki egy babóca van :)
Szia.
Pécsre mert az van közelebb de Kaposváron lesz a punkció meg a beülti.
Egyébként te is Kaposvárra jársz?
Én is jelentkeztem,tegnap este én már bent vagyok!
Lombik előtti vizsgálatok cimu forumon sok hasznos tanacsra lesz, elkerulve a felesleges koroket.
szia málmabokor'
naaa ????
már itt izgulok helyetted is :-D
Szia! nekem a kaális dokim 1,9-re már azt mondta, hogy jó, el is kezdtük a lombikot Az endokrinológusom azt mondta, hogy a terhesség alatt 2,5 alatt kell, hogy legyen. Nekem múlt héten 2,7 volt,gondolom a szurik hatására megugrott... remélem nem lesz gond, elemtek a gyógyszeradagomon..
Sziasztok!
Jelentkezés után mikor engednek be egy klubba? Jelentkeztem a Kaposvári Kaáliba tegnep este se semmi :-(
Örülök ,hogy Mindenkinek tetszik ;-)
Legalább egy helyen van minden ,így is kész az agyunk nem ,hogy még kutakodjunk....bár egy Lombikos Nő mindenre képess :-D
Jó ötlet.Bár időm most sajna nincs,de támogatom :) És örülük a hormonszint táblázatnak is!Nagyon nagy segítség lesz 3 hónap múlva!Ha valamiben tudok segíteni,azt azért szívesen!És köszönöm!Puszi mindenkinek!
Jó reggelt !
azén billentyűm is képes csodákra :) kihagy betüket :)
Jobbik=lombik
Imádom a tabletem!:-)
Bejelöltem kedvencnek a másik fórumot! Nagyon jó ötlet volt Lányok! Én pont jobbik előtt állok, és ez nagy segítség lesz nekem. Puszi érte.
csajok volt itt a fórumon olyan akinek 3-as TSH-val sikerült a baba,szerintem nem mérvadó!De persze jobb ha 2 alatt van.
nem lehet általánosítani, minden nő más. nincsenek képletek és egzakt számok, max. irányadó határok.
Nekem van egy cikkem a vizsgálatokról az adatlapomon, aki még nem olvasta olvassa el. :)
További ajánlott fórumok: