Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok, rég voltam már itt. Már lassan 8 hónapos a babuci. Nagyon aranyos, kacagós mozgékony kisbaba. Szorítok mindenkinek akinek még ezután fog sikerülni. Nekünk 6 évre sikerült, 2. lombik.
Szeretnék kérni tőletek egy szívességet! Indultunk egy fotópályázaton, ahol egy termékkel fényképeztem le. Ha van kedvetek, örömmel venném ha szavaznátok ránk facebookon.
Csak erre a linkre kell kattintani és utána a Szavazok gombra, ami a képünk felett jobbról van. Baba csíkos táskában... Csak két kattintás... Nagyon szépen köszönöm aki szavaz. <3
Mi az Istenhegyiben voltunk, én arról olvastam a legjobbakat. Elégedettek vagyunk :-). Kombinált tesztre mentünk.
Az AFP én is úgy tudom hogy nem kötelező; de itt ajánlják nagyon; én meg tanácstalan vagyok. Igazából a 18 hetes genetikára is be vagyunk már jelentkezve; így addig nem megyek orvoshoz; szóval ha én most nem járok utána hogy kell-e végül is; akkor lecsúszok róla. Akarni nem akarom; csak mivel ugye tudjuk a fogantatást; gondolom nálunk nagyobb eséllyel lesz pontos(abb) az eredmény.
Azt meg nem akarom hogy lecsesszenek, hogy miért nem mentem el. A dokim, akihez hivatalosan nem járok, de minden csipp- csupp üggyel megkereshetem, ő most szabin van még hetekig, így őt sem tudom megkérdezni; bár gondoltam rá hogy írok neki egy e-mait, hátha.
Rencsi, nagyon szorítok................ szörnyű lehet most neked, annyira sajnálom hogy ilyet kell átélned......... Három kicsi élet; hátha -hátha.........
Probako, köszönöm :-)
Köszi Zsuzska! Igen, hasi volt! Olyan szééééép! Negatív a genetika, szerencsére! :-) Ugrabugrált a gyerek össze -vissza, a doktornő imádni való volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindent megnézett; megmért :-) Ő meg csak "trambulinozott" idebenn! :-) Nemet ilyenkor még nem lehet látni (nyilván extrém esetekben igen), így azt nem tudjuk; de kit érdekel, ha minden rendben? Majd megtudjuk legközelebb! :-) Kaptunk 4D-s arcképet is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arra kell figyelni; ahógy a hólyagban legyen valami; de NE legyen túl telt; mert az sem jó! Én annyit ittam mint egy nem is tudom mi, és sok volt... De azért jól láttunk mindent! Fantasztikus volt! :-) Klaudia, írtam privit! :-)
Lányok, én olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))) <3
Pár hónapja még össze voltam törve; nem sikerült az inszem, a lombik sem; kétségbe voltam esve......... És tessék! tiszta szívemből kívánom hogy mielőbb átélhesse mindeni ezt az érzést! Kilátástalannak éreztem a helyzetünket; azt hittem soha nem leszünk szülők; de küzdöttünk; felálltunk ezredszerre is. Nem tudom honnan volt erőnk......... De menni kell, küzdeni, mert a végén tényleg ott a baba :-) Kitartás!!!!!!!!!!!
A házasélet.. mi nem gondoltuk hogy sikerül, így éltünk :-) Óvatosan persze.......... és nem volt gond. Bezzeg most el vagyunk tiltva :-)
Rencsi, pedig ez hatalmas dolog lenne így..... annyira szorítok! Sok -sok erőt neked! Ma mész uh-ra? Nagyon szorítok!!!!!! Hátha......
tuti lombik után mondta ezt? nem inszem?
eléggé nem értem amit mondott, hiszen a lombik lényege: kiürítik a petefészkeidet, megtermékenyítik mesterségesen és visszaültetik az az egy-kettőt...a sex segítené ezek beágyazódását?? hmm..