Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Szia! Köszönöm a Válaszodat. Holnap megyek az elso(bar 0. nak mondjak) uh-ra. Nagyon izgulok,hogy minden rendben van-e,hogy jo helyen tapadtak meg es,hogy hany babo tapadt meg. (2-t kaptam vissza) bar semmi rendellenességet nem tapasztaltam.elvileg a szívhangbol mar lehet tudni ugye.te hany hetes kismami vagy? Es hogyan viseled? En meg semmit nem érzek bar meg lehet korai de ugy tudom van aki mar ilyenkor rosszul van szagoktol meg fárad előny ilyesmi.
szia,
elvileg beültetés után kb 1 hónappal csainálnak egy ultrahangot (nekem 7 hetesem volt) és utána kiadnak.
Szia!Köszi!8 hetesen már nem volt szívhang.
Szia! Nagyon sajnálom... :-( Kitartás! Megkérdezhetem hány hetes voltál?
Sziasztok! 2 hete teszt éltem pozitívat,utana elmentem a meddosegire(kaali) vervetelre is. Jövőheten megyek ultrahangra. Azt szeretnem kérdezni,hogy van ez a kaaliban,hogy ezután mar kell keresnem dokit vagy esetleg a 12. Hétig járhatok ide? Mert mintha régebben olvastam vna itt,hogy valaki a 12 hetes uh-ra meg a meddosegi be ment.
:-))))))) Igen, lehet!! :-))))) Az a lényeg, hogy Ő ott van Veled!!! :-) Én sem tudom, hogy mikor fogom felfogni!!! Már ideje lenne!!! :-) Nem is fogom érteni, hogy pénteken miért fekszem a műtőben!!! Szerintem csak sírni tudok majd!!! De azt rengeteget!!! Olyan csoda!!! :-) Nagyon gratulálok Nektek, és biztos, hogy Rencsinek is nemsokára egészséges kisbabája fog születni!!! :-)
De jó!!! :-) Köszönöm!! Gratulálok a kisbabádhoz!!! Olyan jóóó!!!
Rencsi miatt sír az egyik szemem bánatomban a másik örömömben miattad -értetek.
Elolvastam; meg is könnyeztem...
Nagyon -nagyon szorítok nektek, csodaszép szülésélményt kívánok nektek és minden jót a továbbiakban!
Én még csak a 14. hétben tartok; és én is furán érzem magam a terhestanácsadáson, hogy mit keresek én it a sok pocakos kismama közt... Közben meg szorongatom a kiskönyvemet... Ez biztos valami lombikos dolog :-/ Hatalmas puszi neked! :-) <3
szia érdekelne mennyiért és feladod postán nekem?
a pénzt hova küldjem? de mindenképp kedden térjünk rá vissza oké!?
puszi
Huuu nagyon szorítok nektek !! :) Minden jót Szofi babához!! <3
Mi 5 hónaposak vagyunk már és még mindig nem hiszem el hogy tényleg itt szuszog mellettem :)
Sziasztok lányok! Régebben rengeteget voltam itt, hogy erőt nyerjek ettől a csoporttól, és sikerült is! Nagyon nehéz volt, de megérte!! Most vagyunk a 38. hétben a kiskirálylányunkal! Szeretném Veletek megosztani a történetünket, hogy hátha én is segítek egy picurit valakinek, hogy érdemes, és nem hiába való az a rengeteg megpróbáltalás, amin átmentek!!! Szorítok Nektek!!!
[link]
szia!1 ampullám van,ha érdekel írj privit.
Rencsi! Nagyon sajnálom! Sok erőt kívánok nektek!
Ez nagyon szomorú és úgy gondolom beszélhetek a lányok nevében is,hogy teljes mértékben együtt érzünk veled.Pihenj sokat és kívánom neked a legjobbakat.
lányok eladó gonapeptylt keresek? ha van valakinek írjon privit! köszönöm
Nehez ilyenkor barmit is irni. Nagyon sajanlom, hogy nem sikerult. Sok erot kivanok neked, hogy mielobb tul tudd tenni magad ezen es ujult erovel tudjatok nekifutni a kovetkezo prokalkozasnak.
Jaj, még a hideg is kirázott.
Nagyon-nagyon sajnálom. Nem tudom, hogy ezt hogy bírod ki, hogy 3-ból egy sem élte túl. Egy baba elvesztése is hatalmas fájdalom, na de egyszerre 3-é is? Kívánom a legjobbakat neked!
Rettenetesen sajnálom...... :-(
Őszinte részvétem Nektek.
Igen minden rendben volt a múlthét péntekig,amikor is mondták,hogy nincs egy babának sem szívhangja.Az ikrek egyike a korának megfelelő méretű volt,így kellett még egy uh.-de már neki sem volt szívhang.Kedden megcsinálják a műtétet,majd beszélek az orvossal,hallottam vannak lehetőségek,hogy utána járjunk mi történt.
Köszönjük jól vagyunk :)22+2 hetesek vagyunk :) Fiatalember rugkapál egész nap és egész éjjel. Mikor alszik ?
És ti ,hogy vagytok ?
Sziasztok lányok!
Vannak itt olyanok még olvasók, akiknek már megszületettt a kicsi babájuk ombikkal? Küldenének egy privit? Köszi!
Mi történt? Én ritkán jutok ide, legutóbb annyit tudtam, hogy minden okés.
Ez tényleg igazi csoda! :)))
Szia Málna! Hogy vagytok? Mikorra is kell küldenem a málnabokor hajtást? :)
Gratulálok :) Nagy boldogság :)
Nagyon sajnálom! annyira szorítottam értetek... :(
További ajánlott fórumok: