Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Sziasztok remélem nem gond, de kiírom ide is.35 db Crinone gél maradt mivel szurit kaptam.áron alul sürgősen eladó
na meg attól függ mekkora a tű :-)
Tsh-t bàrmikor le lehet venni!
Sziasztok!Segítenétek? Október 10.-ei dátummal a TSH-m 3,950 mIU/l.Ez labor a ciklusom 3.napján készült.Tegnap jutottam el endokrinológushoz,aki ma kérte hogy csináljunk egy új labort,hogy lássuk másodjára is kimutatódik-e a pajzsmirígy alulműködés.Szóval a mai eredményem: 2,750! Nem szedek gyógyszert,viszont ma a ciklus 24.napján vagyok.Tökre elfogott az öröm,de egy gondolat beékelődött az agyamba...Lehet ez a szám azért csökkent mert a más ciklusnapon vagyok,vagy a pajzsmirigynél ez nem érdekes hogy melyik nap nézik?
szubkután kell adni, tehát bőr alá!
nem derékszögben döfni!
Nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nektek is sok sikert!!!!!!!!
szia.remélemm minden ok,holnap megyünk szívhangra ha minden igaz :-)
az már nem plussz :-) max kis lakó :-)
Közben rájöttem, hogy csak szerda van.
Szia! Bár mi jelenleg a miskolci káaliba járunk vizsgálatokra de ha minden jól megy nekünk is januárban lesz a lombik a debreceniben mivel miskolcon csak a vizsgálatokat csináljak jelenleg. Nekünk azt mondták kb 100.000 a gyógyszer és 95.000 maga a lombik (az önköltséges)
Egyébként van itt egy ilyen fórum is : Debreceni Kaáli-ról tapasztalatok. Esetleg ezt is nézd meg. Sok sikert nektek!!!!
Sziasztok!!!! Ha minden jól megy januárba lesz az első lombikunk aki Debrecenbe járt vagy jár nem tudna segíteni , hogy kb. mi mennyibe fog kerülni gyógyszerekre gondolok tudom ,hogy mindenkinél más és más de egy kiíndulópontnak nagyon jó lenne!!! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!
Nem sokára még több plusz lesz ott :)
derékszögbe,mert nekem van kis plusszom ott :-( és csütörtökön megyünk szívhangra :-)
Prolutexet derékszögbe tövig bedöfve adtátok be? Vagy úgy mint a stimus szurikat 45 fokba bőr alá? Írjon akinek sikerült a beűlti, nem akarom rosszul csinálni!
Sziasztok!Ma voltam Dr. Breyer Helga endokrinológusnál(tündéri ez a nő).Mostmár orvosilag is igazolt az enhye IR-em.Kezdetleges pajzsmirigy-alulmukodesem is van,amit holnap ujra megnézünk laborral.Ez idáig stimm.Viszont elküldött diabetikushoz is.Na ezzel a résszel van némi problémám.Érdemes rá elmenni?Volt már ilyenen valaki a Fannynál?Azért hezitálok,mert ma jutottam el másfél-2 hónapos bejelentkezésem után a Helgához,addig már itt a hoxán is megállapítottuk az IR-met :) ,és gyakorlatilag azóta igyekszem helyesen étkezni.Nem gondolnám hogy nagyon újat tudának mondani.Axonnyal is gyakorlatilag egy diétás tanácsadáson vettem részt :), szóval nem tudom hogy van-e értelme elmennem még erre is!Bélendometriózissal műtenek januárba, elsősorban azon szeretnék már túllenni,nem még ide-oda küldözgessenek.Viszont ha azt mondjátok érdemes rá elmenni mert tudnak igenis újat mondani,akkor elfogadom és megyek.Tény hogy nem egyszerű most híznom,de a csomó a popsimon naponta többször wc-zésre késztet,így elég nehéz.
Protexin Gynophilus. Elég húzós ara van a többihez képest , 14 darabos . Olvass utánna . Nekem bevált.
Megkérdezhetem milyen hüvely tablettát használsz?
En is sokat használtam , de állandóan valami fertőzést szedtem össze . Ezért abbahagytam es olyan hüvely tablettát kezdtem használni ami "jótékony" bacikat juttat be es erősíti a hüvely ellenállását a bacikkal szemben.
Egyébként ha gondolod kérdezz ra az orvosodtol,de az utrot szájon át is lehet szedni. Több doki es fórum is írja. Mondjuk talán kisebb a hatásfoka , de ha zavar a kifolyas akkor jó lehet illetve a reggeli adagnal is hasznos amikor nem tudsz visszafekudni.
Köszi a választ! Érdekes, nálunk meg állítólag kellene irrigálni, mert akkor a régi csak rátapad a hüvelyfalra, és amit újat felteszel az nem szívódik fel. Mondjuk én utálok irrigálni, félek a fertőzéstől, pedig nagyon alaposan fertőtlenítek.
Szia
Nekem a doki MEGTILTOTTA a huvelyiirigalast.
Az utro egy idő után kifolyik a felesleg. Az a lényeg hogy minél tovább benn maradjon.Az irigalassal tönkre teszed a hüvely természetes flóráját es kioblited azt az utrot is ami benn maradna. Tisztasági betettel csökkenthetted a kellemetlenséget
Nektek is 3-4. nap után hüvelyirrigálás mellett "kifolyik" a progeszteron? Reggelre a bugyim tök olyan, az Utro is szinte egyben jött ki 3-ból 1. Szóval nekem eddig mindegy, hogy Utro vagy Crinone volt. Bár legközelebb Prolultexel próbálkozok, de ha jól emlékszem, az mellé is Utrot adnak? A Prolultex hatni fog?
Szia!
Köszönöm, hogy jeleztél. Egyenlőre úgy néz ki, hogy sikerült szereznem ami elég vv-ig, de ha esetleg sikerül a dolog, mindenféleképpen kereslek, hogy egyeztessünk róla.
Én is gondoltam erre, de azt mondták hogy nem zavar be, hát remélem.
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a hozzaszolasokat!!!
Eredményeim mind a klinikán van, de eltérést nem mutatott, normál értékek voltak azt mondták.
Vitaminokat szedtem :b,c,d,e,mg,terhesvitamint femibiont, royal gelly -mehpempőt, ittam Inofolicot, fehérjeport.
6.napon mentem először ultrahangra, 4 tüszőmböl 1 petesejt lett.
Elég nagy adagot kaptam.
Gyógynövényeket kiprobalom!
Köszönöm a segítséget!
Nekem nem javasolták a stimu után egyből az Amh-t, mert még benned vannak a hormonok és bekavarhat az eredménybe. Szerintem várd meg míg megjön,és leghamarabb utána kb. két héttel menj el!
Ezek nagyon jó kérdések. Én kineziológushoz jártam majdnem egy évig. A lombik ugyan nem sikerült, de egyebekben nagyon sokat segített akkor, amikor a sikertelen lombikon kívül is sok negatív dolog történt velem. + elindított egy úton, amit muszáj végig járnom: a szüleimmel és a szülőséggel kapcsolatos tudat alatti félelmeim feldolgozása.
Jó, hogy így pontokba szedted a kérdéseket, azt hiszem hasznosítani fogom.:-)
További ajánlott fórumok: