Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok!
Szép estét!
Segítséget/tippet kérnék!
Valaki írt arról hogy milyen gyógyteát kell inni olyankor ha valaki szeretné hogy legyen több (vagy egyáltalán legyen) petesejt!?
Most várakozó állásban vagyok.
Voltam ANh vérvételen ,várom az eredményt.
Szerintetek milyen vitamint szedjek addig?
Hogy a következő stimulációnál több petesejtem legyen.
Segítséget előre is köszönöm!
én anno bébi ruhát vettem volna tőle... persze nem jött a csomag csak ígéret, végül a pénzt visszakaptam, valószínű mert rájött párom hol dolgozik...
nem én voltam azidő tájt az egyetlen, ő gyógyszeres volt, de úgy tudom ő is visszakapta a pénzt, ettől függetlenül úgy gondolom undorító dolog kismamák és lombikosok amúgy is üres pénztárcájával szórakozni. Az a baj hogy hiába a fekete lista senki nem jelentette még fel ténylegesen...
Merre laksz? Recepted van?
Budapesten 2 patika van, ahol elvileg minden van!
Nagyon drágák vagytok, hogy így összefogtatok értem. Köszönöm.
Úgy néz ki agolutint nem fogok tudni szerezni, de kedden kell mennem vv-re, addig meg megpróbálom kihúzni dupla adag crinonnenal.
Én épp most írtam neki hogy cikluson árul egy csajszi egy próbát megér!
Be is linkeltem neki!
Kérlek,aki tud segítsen 2 db agolutinnal -Babára Várva- neki,természetesen nem ingyen.
Nem is csak a pénz a lényeg,az idegeskedés,az izgalom,nincs erre szükség!Van elég problémánk..sajnos
Ja, persze a árát előre utalással rendeztem.
Sajnos a mai világban attól hogy én becsületes és gerinces ember vagyok, nem várható el ugyanez másoktól.
Ki kéne nőnöm a naivitásból. :((((
Sajnos csak megerősíteni tudom zsbb írását. Úgy néz ki, én vagyok a legfrissebb áldozat. :(
És ha nem találok ki valami okosat, valószínű bukom ezt a lombikot. Ma vagyok ET+7-en, agolutint szúrok, de legutóbb nem volt a dokinak, és Annuska00 (Oroszné Csányi Anita) jelezte, hogy neki van felesleges, elküldi.
De azóta is küldi. Nekem időközben elfogyott, ráadásul pont hétvége jön, az utolsó pillanatig bíztam benne, hogy megkapom az injekciót. :(
Ha leesik a progi, annak meg tudjuk mi a vége. :(((
van,akiben van!
Ne említsük magunkat vele egy napon!
Azért ettől forog az ember gyomra! Lombikos gyógyszerekkel átverni embereket! Úristen hova süllyed ez a világ! Hogy valaki még nem kereste meg személyesen és "köszönte" meg neki személyesen!
Az emberekben egy szemernyi jóindulat és becsület sincs már!