Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Puszi lányok mennem kell, megjött apa.:)
Reményke, gyűjtsd az infót, holnap kikérdezem!:)))
De tényleg érdekelne, hogy ki mit gondol. Mást nem szednék, még egy kis talpmasszázsra gondoltam, mert van lehetőségem járni.
Már a 15. hétben járunk. Repül az idő, legszívesebben megállítanám picit. :))
Igen, Debrecenbe jártunk mi is. Bodnár doki volt az orvosom, jobbat nem is találhattunk volna nála. Sajnos már "kinőttük" őt. :D Te kit választottál?
Akkor majd izgulunk.. Addig arra gondoltam, hogy le kéne fogyni picit, csak pár kilót, hogy ha jönnek a injekciók akkor úgyis megy fel kicsi úgy tudom.
Ja meg azt is gondoltam hogy elkezdem szedni úgy 3 naponta az elevitet hogy a hisztero-ra már olyan bivaly méhem legyen hogy csudi!:)))
Szia! A kismamiknak kímélet és pihenés van előírva, már csak a kispapáknak kéne kibetűzni hátha megértik. :D
A babás álomról jut eszembe... Végre álmodtam a kisfiammal. :) Bárcsak újra álmodnám. :)
Sziasztok lányok, csak egy percre jöttem!
Lapita! Nagyon nagyon szorítok nektek! Legyetek egészségesek, boldogok és vigyázzatok magatokra!:)
Cicmic! HOlnapra egy eszelős nagy kalappal! Drukkolok hogy minden okés legyen! Majd mesélj mi volt!
Reményke! júli 30-án mi lesz? Mert nekem még csak konzi sajna... de messze van még.:(
pozitiv leszek cicmic
veled mizus?
hogy haladtok.???
Szimpátia! Jó pihit! Nekem össze kéne szedni a cuccaimat lassan a holnapi punkcióra, de még lustálkodok,most dugtam be a gyantázót, hogy megcsinálom magam.
Zsanetta! Tényleg próbálj pozitív lenni!
Davider! Remélem lejjebb megy a láza, jobbulást!
Dórika! Szia!
lapita gratula !!!
megérdemled!!!
és itt mindenki mert jó emberek vagytok,mindenki lelkét tudjátok pátyolgatni.egy nagy társaság ez!!
köszönöm mindenkinek a biztató szavakat.
ma kisirtam magam egy idöre egész nap csak sirtam,de felhivott a lombikos dokim és azt mondta hogy a hasi uh nem biztos,és szerinte nem cyta hanem összenövés körvonalát latta a doki vagy mit.
és mivel nem jött még meg lehet hogy töszö és nem cysta.
ugyhogy ne keseregjek pozitivan áljak hozzá.
szerinte nem cyta de ha az is attól még lehet lombik.
de hogyan .??
ma többen is mondták hogy endoscytával lehet egy bizonyos mérteoig,
köszi csajok.
puszi nektek
Sziasztok remélem mindenki jol van és akinek kell babásodik akinek pedig szép sok nagy tüszö kell szépen halad ..:)
Mindenkinek megy a drukk:)
Sajna nem tudok vissza olvasni Lídiám lázas tegnap ota elég magas 39 körül mindig hol feljebb,hol lejebb hiába csillapitjuk.......
Mindenkinek puszi és sok sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát küldök:)