Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok Lányok! Örülök, hogy örülhettek! :D
Szeretnék kérdezni tőletek vmit...és főleg olyantól, akinek a stimuja GonalF-el ment...meg tudná vki mondani, hogy akinek volt inszem és utána lombik is, milyen adagokkal ment az egyiknél, és mennyivel emelték a lombiknál?
Szia Erika!
Örülök, hogy végre kézzelfoghatóan is elindult a babaprojekt. :)) Szorítok a sikeredért! :)
:-))
Hát,előttem még ott az esély,hogy abba kell hagynom a stimut,mert ha nem úgy reagálok hétfőig,akkor leállít a dokinő. :-(
De én biztos vagyok benne,hogy nem így lesz,mert megbeszéltem a tüszőcskéimmel. :-)
Most megyek,irány a fodrász. :-)
További szép napot!
Szia lapita!
Gratulálok!
Kívánok nagyon boldog,tünetmentes várandósságot! :-))
Ezerrel megy a drukk drága cicmickém holnapra:))
pusziiiii
Biztos, hogy minden rendben lesz!
Lányok én elköszönök! Jó éjt Mindenkinek! Holnap punkció után jövök a hírekkel! Pussz
Szia!
Hát jelenleg várunk az erdményekre. Hát hogy tudnak-e valamit kezdeni, nem tudom, csak bizakodni tudunk.
Mindenkinél más és más az oka, valakin tudnak segíteni, valakin sajnos nem. Hát ez van.
látod pont ezért szeretek itt lenni és nem msn-n:))
itt sorstársak vannak, akik megértik mikor mi az ami fáj, mikor vanaz, hogy minden rendben. igazi család.
Ha tehetném mindig itt lennék a lányokkal:))
Szia!
Várunk a kromoszóma és azf vizsgálatra és utána kérünk időpontot a Kaáliba. Hát sajnos az idő nagy úr:-(
Nagyon köszi.Még azért nem akarjuk 1000 %-san beleélni magunkat,mert messze van még a 12.hét,de persze nagyon nagy boldogság.17.-én lesz az első uh.,amin sok minden kiderül:-)
Nagyon várom már.Mindjárt te is részesülsz mindebből.