Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok!
Zsibet! Én is így voltam, hogy másnapra lett rossz, úgyhogy szerintem normális. Mennyit szívtak le?
Sziasztok Lányok!
Tegnapelőtt volt a punkcióm,aznap semmi bajom nem volt és tegnap kezdődtek a panaszaim,mára viszont szinte elviselhetelenné vált. Nagyon felvagyok puffadva,főleg a beleim. Már gyógyszereket vettem be rá,egy nagyon kicsit jobb,de normális tünet ez?
Holnap lenne a beültetés,de így hogy lesz?
Tapasztalatok? Tanácsok? Duphastont szedek,talán annak a mellékhatása?
Bobett nagyon sajnálom.
Én a helyedben megnézetném magam egy endometriozis specioalista dokival, mert szerintem nem normális, hoyg így lombikoztatnak téged, én tudok ajánlani egyet, bár ő magán doki, de külföldről is járnak hozzá endoban ő a legjobb.
Szia remény!
Semmi jó.:-(
Tegnap már csak az egyik oldalon látott tüszőt,nem tudom,a másik hová a fenébe tűnt.Amit látott,az sem nagyot nőtt.Kaptam még 2 ampulla merionalt,de a holnapi leszívás így elmarad,helyette uh.Talán hétfőn leszívja,de már az insemet emlegette.
:-))
Most biztos nagyon boldog vagy!megértelek.Jó neked!
Szia dórika!
Ez nagyszerű!Vigyázz magatokra.
Nem mondták,hogy mennyit feküdj??
igy van bobett,amig nem jött meg bizzál.
cupp nektek
igen a negativ itt reményke tökéletes.
lassan el juttok a beültiig is:)
bizti!!!
Sziasztok Lányok! Minden jóhírnek örülök ám én is, ha mostanában kicsit el vagyok veszve, akkor is! :) A ti boldogságotok az enyém is!
Nekünk ma megjött a HIV és Hepa. eredmény, és "természetesen" jók, azaz negatívak lettek! ...hát igen, azért bizonyos esetekben a negatívnak jobban lehet örülni...
sziasztok csajok!!!
remélem mindenkivel minden okés!!
kismamiknak pihenés ,a városoknak nyugalom,minden okés.
bobett nincs veszve semmi,amig nincs vérzés addig jó!!!
ez legyen szem elött,érted!!!?????
babus és te??
használod az utrogestant??
csak lelkesen:):)
kitartzás mindenkinek okés!!!
puszi
De jó lesz neked!Láthatod végre a picúrt. :-)
Én el vagyok.Hol jobban,hol kevésbé keseredve.
De ez van,ezt kell szeretni.
Örülök,hogy Ti jól vagytok. :-)
Szia Erika !
Köszi szépen jól. Nagyon sokat alszok, de állítólag ez jó. Már csak 5-öt kell aludni és megyünk az első ultrahangra. :)))))))))
Te, hogy vagy ?
Szia Mici!
Hogy vagytok?
Drága Bobett !
Nagyon el vagy kenődve, ahogy itt olvasgatlak, de tudod, hogy ezzel, hogy ilyen negatívan állsz hozzá a dologhoz saját Magadnak a legrosszabb.
Hány napos vagy most, hogy tesztet csináltál ?
Sziasztok lányok:))További szép napot nektek:)
majd este remélem, nagyobb mozgás lesz:))DDDD
szia mafu..
valóban csoda ami veled történt és gratulálok hozzá hogy egyike lehettél az ilyen szerencsés embereknek.persze azért te is megküzdöttél hogy idáig eljuss...
én pesszimistább ember vagyok.örülök ha valakinek sikerül és könnyebben vagy nehezebben de eléri az áhított célt.az én nagy csodám hogy egy fantasztikus férjem van aki támogat és szeret és kölcsönösen próbáljuk egymást vigasztalni,erőt adni és küzdeni..
a többit pedig az orvosmra bízom.
Kérlek, hogy hidd el, hogy ott van/nak/ baba/ák/:))
A hit az ami megtart, ezt ne felejtsd el:)))