Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Bocs,de félreértettél.
Én nem akartalak támadni,csak megkérdeztem,hogy miből gondolod,hogy kedves lesz,mert így kerülsz hozzá?
Nem akartalak bántani,és szerintem nem is tettem,de akkor inkább nem is írok,ha Te ezt is támadásnak veszed. :-(
További szép napot mindenkinek!
figyi lehet hogy alapból ilyen stilusu,de lehet hogy a saját betegeivel teljesen más.
próbát mindenképpen megér azt hiszem.
szerintem jó helyen leszel ott ,mert mindenki jó.
sokan járnak közülünk a smatolához,krizsához és a sajgó dokihoz.
de a kaali intézet oldalán találsz róluk képet is.
No ugy látom támadásba lendultetek itt is!:(
Volt régebben egy problémája a páromnak és csak telefonon keresztul felhivtam egy szlovák dokit.Amit én attol kaptam,ugy beszélt velem mint egy kutyával,majdnem a sirás is rámjott.
Mikor a noi orvosom azt mondta,hogy andrologushoz kell mennunk,ennek a dokinak a nevét mondta,hogy nagyon jo.Én soha nem mennék hozzá,mikor épp van elég bajunk és fájdalmunk,hogy nem lehet babánk,nemhogy én még egy ilyen dokit halgassak.
Mivel egy rokonunk Ausztriában noi orvos,megkértuk,nem mehetnénk e ki hozzájuk egy kivizsgálásra,nem tud e ajánlani valami andrologust.
Szerencsénkre nagyon segitokész volt és mindent lerendezett és azt hiszem ennek mindenki orulne a helyemben,ha nem jovo nyárig kellene várni,hanem egy honapot.Már csak gondolom,ha ok baratok és szolt az érdekunkben,akkor biztos elégedettek leszunk vele.De lehet most már azt sem bánnám,ha nem csak végre sikerulne elobbre jutnunk!
hát ezt neked kell tudnod,aztán lehet hogy rendes.
egy probát megér mindenesetre.
Akkor o a budapesti kaáliba dolgozik?Legalább már tudni fogom,hogy hova kell mennunk.Igaz még tobb mint egy honap,és majd még irnak emailben,de egyenlore csak ennyit tudok.
Mivel egy kis ismerettségen keresztuk megyunk,remélem kedves lesz,azt mondták ha nem ismerne egymást a két doki,jovo tavaszra vagy nyárra kaptunk volna idopontot.
A miskolci doki nagyon rendes volt,bar a nevét elfelejtettem.Nekem fontos,hogy a dokink legyen kedves,figyelmes és segitokész!
:-)
Szia Zsanetta!
nekem a saját doktornőm sem köszönt például,mikor bejött a műtőbe,és aznap ott találkoztunk először.Engem anyukám arra tanított,ha belépek valahová,köszönjek,na,de a minimum,hogy fogadom,ha köszönnek...
szia lorette!!
én látásból ismerem mivrel a kaaliba járok én is.
biztosan tud hisz ott dolgozik,és ott csak jó dokik vannak ,de nekem elsöre nagyon fennhordja az orrát.
köszönni azt nem tud ,de lehet hogy a saját betegeivel nagyon rendes.
és nem s az a legfontosabb hogy milyen személyiség hanem hogy jó szakember.
Szia drágám!
Hát,amit olvastál,az szerintem pont a depis estém termése.De tény,hogy nem érzek semmit,és csak pozi tesztjeim vannak,semmi más,és én csak akkor merem elhinni véglegesen,ha doki is mondja.Tudom,tudom,hülye vagyok. :-)
Hát,23.-án már a nődokimhoz mehetek szerencsére,a Kaáliba meg majd jövő héten megyek először ultrahangra.
szia era...
hogy vagy???remélem nem unatkozol nagyon???
ne haragudj hogy ilyet kérdezek de belekukiztam a naplódba és most nem értek valamit..
gondolom 23.-án uh mész..
de elvileg 6 hetes kismami vagy!!!
akkor miért írod hogy nem tudod hogy babás vagy-e vagy nem???
vagy nekem nem túl jó a felfogásom????
elmagyarázod???
puszka
Na, ó de lökött vagyok, saját magamnak válaszoltam :-))))))
Szóval, s700, ment privi.
Szia!
Naplómban minden bent van...
Nem sikerült....
Szia!
Írtam privit :)
Sziasztok Csajok!
nekem olyam kérdésem lenne,hogy jár-e közületek valaki a budap-i kaáliba Benard Artúr profhoz? csak kiváncsi lennék, hogy milyen orvos?
Sziasztok!
Lorette!Szorítunk!
Sziasztok!
Végre kaptunk idopontot!Ismerettségen keresztul beszurtak minket oktober 23,ra,máskulonben csak jovo évben mehettunk volna.
Nem Ausztriába megyunk az ismerosunkhoz,hanem Budapestre,egy nagyon jo baratjához.Nevet még nem tudok.Gondolom kivizsgálják a párom,azt nem tudom,rogton végzik e a herebiopsziát.Majd még telefonon beszélunk.
Nagyon várom,hogy találnak valamit nála,amit le tudnak fagyasztani!Szoritsatok!
Hát én nem tudom.Nem mondott semmit erre az
orvos.Csak azt mondta,hogy a hormonjaimmal
nincs gond.Ti csak most kezdtek lombikolni
vagy már volt beülti?
Szia Era!
Bocsi, hogy eltüntem, elaludtam a gép előtt....
Szerencsére az ügynök nem jött.
Dokival beszéltem, fél 8-ra mehetek.
Ha erősödik a vérzés, vagy barna vagy mi, akkor hivjam azt mondta, egyébként meg holnap megnéz....
krisz ha nálad "csak"ennyi baj azt szerintem gyogyikkal lehetne kezelni nem?
viszont ahogy írod a párodnál lassúak és kevesen vannak a fickók ott már mindenképpen szükséges a lombik..
persze ez csak az én véleményem...
nálunk is a páromnak vannak ilyen gondjai nekem eddig nem derült ki semmi gond és mi is lombikolunk..
Hát akkor tanácstalan vagyok mi lehet.
Azt mondta a doki teljesen mindeggy milyen
a cklusom,mert úgyis mesterséges lesz minden