Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok,én hazaértem:-)
Eredmény: holnap 13:00 :-)
era ás vicky sok sikert csajaszik.
csakis jó híreitek lehetnek és tudom..
pusz nektek
Szia!:)
Nagyon várlak vissza a csodás hírekkel!
Jól teszitek,hogy csaviztok egyet!
Pusza!!!!
Szia drága Bettina!
Ne izgulj értem,én sem teszem. :-))
Majd jövök Pusssz
Szia Viki!
12.30-ra,de a 9.30-as busszal megyünk,csavargunk előtte egyet.
:-)Látom,nem bírod ki. :-))
Pusssz
Jó reggelt!
Era!Hányra mész? Megyek vérvételre 10körül:-)
Ugyh holnap már én is okosabb leszek:-))))))
Szép jó reggelt mindenkinek!
Nálunk kellemesen felfrissült a levegő,mert az éjszaka esett!Elmosta az út minden porát!
Ez a nap sokuk számára lesz izgalmakkal teli,én például ma megyek először megnézni az új munkahelyemet!:)
Mégis akiért a legjobban igulok,az Erika!Hiszem,hogy rá várnak ma a legszebb dolgok!
Csodás napot kívánok!
Puszi!
Hát,igen,jó nekik. :-D
Hinni kell a csodákban,mert látod,vannak. :-)
:-)
Az jó lenne,bizony!
Kár hogy nem itt laktok, mehetnénk együtt hastáncolni! Nekem nagyon tetszik, annyira nőies.
Bár, eléggé nehéz, nem is gondoltam.
Főleg a cicirázás ami nem megy sehogy. Nem tudom felül rázni magam, csak alul.
Óvatosan azzal a tüsszentéssel! Próbáld finoman. Ne ijedj meg, szerintem ez nem ártott a babának, nagy tüsszentésnél nekem is nyilall pedig nem vagyok terhes. Persze nyilván én is megijedtem volna a helyedben, ilyenkor az ember fokozottabban figyel mindenre.
Tegnap elkezdtem egy hastánc tanfolyamot. Képzeld, rosszul lettem még az elején, ki kellett mennem mert elfeketedett minden előttem. Később persze folytattam, de láttam az arcokat hogy mit gondolnak. Rossz volt tudni hogy az az egy amit ők gondolnak biztos nem oka a rosszullétemnek..:(
Talán soha nem is lesz. Na, de csak optimistán szabad hozzáállni, és nem akarok negatív hangulatot teremteni itt sem!
Lányok!
El kell meséljem,hogy nagy örömünk van az insemes fórumon.A héten kiderült,hogy két csajszi is több sikertelen insem után,pihenő időszakban SPONTÁN kismami lett. :-D
Bocsi,drága,befejeztem a kaját.
Hát,sajnálom,hogy nem úgy halad,ahogy szeretnéd.
Az előbb nagyon megijedtem,mert tüsszentettem egy nagyot,és annyira beleszúrt a bal petefészkem környékén,hogy sírtam. :-((
Örülök hogy jól vagytok!:)
Azért sírom vissza a dokinőt, mert ott a regisztráció után úgy haladt az ember ahogy a szervezete engedte. Pesten csak több hónap múlva kezdik el a kezelést. Nekem most meg kellene műttetnem magam, méhtükrözést csináltatni. Miért nem elég a hsg eredménye, nem értem. A dokinőnek is elég volt. 2 hete volt időpontom egy nőgyógyászhoz, de nem is mentem el mert annyira elegem van az egész tortúrából. Teljesen kész vagyok.
Sziasztok!
Köszönöm a tanácsot Erika:-)
Igazából nem ok nélkül vagyok táppénzen,mert az előzményeket tudják,vagyis azt,h vannak nőgyógyászati problémáim.És tudják,h szeretnék gyereket.
Mind1,jövő héten eldől,h merre kell gondolkodjak:-)
Szia drága!
Köszi,jól vagyok/vagyunk.Épp ma gondoltam rá,hogy írok neked mi újság veled?
Dokinővel holnap van randim.Miért sírod vissza?
Szia Era!
Hogy vagytok? Szoktam ám gondolni rátok, csak ritkábban jutok ide. Velem minden változatlan, egy kicsit megfáradtam, próbálok feltöltődni.
Puszillak!
Ui: Dokinővel találkoztál? Nem gondoltam hogy egyszer visszasírom...:(
Szia Viki!
Én is egy multinál dolgoztam, és nem mertem elmondani hogy babát szeretnénk. Amikor kiderült hogy csak lombikkal van esélyünk, akkor muszáj volt elmondanom, hiszen sokat kell hiányozni, és szabival nem lehet intézni mert mi van ha nem engednek el? Akkor bukta van. Ha indokolatlanul tűnsz el táppénzre ilyen sokszor, azt hiszik lógsz, és nagyobb eséllyel rúgnak ki. Én először a nagyfőnök elé álltam, és őszintén elmondtam a helyzetemet, majd megkérdeztem hogy a cég részéről hogy állnak ehhez a dologhoz, hiszen jövedelem nélkül nehéz tervezni. 32 éves vagyok. Nagyon megértő volt, azt mondta nekem most ez legyen az első, egy nőnek a legfontosabb hogy anya lehessen. Ezután mentem a közvetlen főnökömhöz, a nagyfőnök jóváhagyásával.
Sajnos nem sikerült az első lombikunk, és a gyárat is bezárták azóta.
A helyedben kérnék igazolást a regisztrációról a meddőségi intézménytől, és ezután mondanám el a főnöknek. Így tutira nem rúghatnak ki, mert visszamenőlegesen igazolni tudod magad dátummal, így véd a törvény!
Igazából nem vagyok ideges,teljesen jól vagyok:-)
Az van,hogy ha ez az első lombikom nem jön össze,akkor fogom csak a következőt megmondani,h belevágtunk.Így találtam ezt ki.
Tudom,h véd a törvény,de sajna nálam a legrosszabbkor tudtam volna csak elmondani,mert én vagyok a 4ik arra a hétre,aki egy darabig most nem megy dolgozni:-) (Nem mindenki ilyen dolog miatt,de akkor is necces....)