Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombik életre-halálra fórum

Lombik életre-halálra (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra

18950. Kurán
2009. nov. 17. 13:30
Az is lehet, hogy az utrogestán miatt sem jött meg rendesen.
18949. Kurán (válaszként erre: 18947. - Tinell)
2009. nov. 17. 13:29

Persze, hogy kapaszkodsz, ez természetes.

Várj egy hetet és menj el UH-ra.

18948. tinell (válaszként erre: 18946. - Kurán)
2009. nov. 17. 13:29
Tegnap volt a vérvétel! Szerintem nincs értelme tesztet csinálni!
18947. tinell (válaszként erre: 18944. - Kurán)
2009. nov. 17. 13:27

Szia Kurán!

3 hete ültették vissza az eszkimót! Nem tudom mit gondoljak! Ráadásul tegnap megjött kicsit görcsölt a hasam, de nincs rengeteg, inkább nyh darabkák vannak. Máskor ilyenkor több szokott lenni!

A körzeti dokim szerint menjek el 1 hét múlva uh-ra!

Nem tudom mit gondoljak! kapaszkodok, de nem tudom mi értelme van! Egyébként szerintem a HCG szuri lassan ürül ki és azt mutatja a vérv.

18946. Kurán (válaszként erre: 18943. - Tinell)
2009. nov. 17. 13:25
Csinálj egy tesztet, vagy a legjobb a vérvétel lenni Az a biztos
18945. Kurán
2009. nov. 17. 13:23

Hetek az utolsó menzesztől számolva hCG szint (mIU/ml)

3 5 - 50

4 3 - 426

5 19 - 7,340

6 1,080 - 56,500

7-8 7,650 - 229,000

9-12 25,700 - 288, 000

13-16 13,300 - 254,000

17-24 4,060 - 165,400

25-40 3,640 - 117,000

18944. Kurán (válaszként erre: 18943. - Tinell)
2009. nov. 17. 13:21

Szia Tinell!

10-es Hcg 3 hetes terhességnél van, de alacsony. Az enyém 80-as

Az én véleményem szerint volt terhességed, de már nincs és szép lassan ürül a HCg a szervezetből. Kb 1 hét mire nem lesz a véredbe. Sajnálom.

18943. tinell
2009. nov. 17. 13:02

Lányok segítsetek!!!!!

Most hívtam a dokit! 10-es a HCG szint! azt mondta a doki, hogy az enyhén pozitív! Viszont megjött! Akkor most mi van????????????????

Azt mondta a doki hagyjam abba a gyógyszereket! Szerintetek??????

18942. Kurán (válaszként erre: 18938. - Nusza)
2009. nov. 17. 12:56

Szia nusza!

Igen jövő kedden lesz UH:-)))) Már várom

18941. tinell (válaszként erre: 18936. - Kurán)
2009. nov. 17. 11:33

Szia Kurán!

Muszáj így gondolkoznom! Különben befordulok teljesen!

Biztosan rendben lesz veletekminden és majd várom a kis képet a maszatkáról!!!! :))))))

18940. tinell
2009. nov. 17. 11:32

Szia Bobett!

A Mtk. rendkívüli felmondás részében ez áll!

(6) Rendkívüli felmondás esetén - e törvényben előírt kivételektől eltekintve - a rendes felmondás szabályai nem alkalmazhatók.

(7) A (6) bekezdéstől eltérően, ha a munkaviszonyt a munkavállaló szünteti meg rendkívüli felmondással, a munkáltató köteles annyi időre járó átlagkeresetet részére kifizetni, amennyi a munkáltató rendes felmondása esetén járna, továbbá megfelelően alkalmazni kell a végkielégítés szabályait is. A munkavállaló követelheti felmerült kárának megtérítését is.

Persze, én is azon a véleményen vagyok, mint Te! Én sem hallottam, hogy kapott volna valaki végkielégítést, ha felmond, de a letöltött mintában is ez állt:Kérem, hogy a munkaviszonyom megszűnésének időpontjáig járó munkabérem, egyéb járandóságaim, továbbá a munkavállalói rendkívüli felmondás esetére az Mt. által előírt átlagkereset és végkielégítés kifizetése iránt haladéktalanul intézkedjen. Szóval most nem tudom mi van!

Igazából nem izgat, hogy kapok-e! A lényeg, hogy ne kelljen idegeskednem megint!

18939. Bobett (válaszként erre: 18935. - Tinell)
2009. nov. 17. 11:02

Ha Te mondasz fel, akkor nincs végkielégítés! Ha a főnököd mond fel rendkívüli felmondással, akkor sincs végkielégítés, azt csak rendes felmondásnál kaphatsz! Amúgy köteles elfogadni a felmondásodat!

Viszont ha jól tudom, akkor munkanélküli járadékra sem vagy jogosult, ha Te mondasz fel! Ennek azért járj utána, bár ha a férjed cége fel tud venni, akkor nincs gond! Szabadságaidat időarányosan ki kell fizetnie, az biztos!

18938. nusza (válaszként erre: 18936. - Kurán)
2009. nov. 17. 10:47

Szia Kurán!

Jól emlékszem, hogy jövő kedden UH lesz. Ugye?:)

18937. nusza (válaszként erre: 18935. - Tinell)
2009. nov. 17. 10:46
Nem vagyok annyira szakértő a témában, de nem úgy van, hogy ha te mondasz fel akkor nincs végkielégítés? Én így tudom. Egyébként mi az hogy nem fogadja el? Akkor hivatkozz a lombikra és a lelkiállapotodra. Abba nem köthet bele. Köteles elfogadni, ha te menni akarsz!
18936. Kurán (válaszként erre: 18925. - Tinell)
2009. nov. 17. 10:46

SZia Tinell!

Nagyon jó, hogy így gondolkodsz. Vigyázz magadra, ne idegeskedj és kapcsolódj ki. Meglásd a következő sikerül:-)))

Mi jól vagyunk....már várom a jövő keddet:-))))

18935. tinell (válaszként erre: 18934. - Nusza)
2009. nov. 17. 10:12

Szia Nusza!

Én is így vagyok ezzel, a lényeg, hogy egy percet ne kelljen a munkahelyemen töltenem! Csak mi van akkor, ha nem fogadja el az indokot a főnököm! Perre nem hiszem, hogy megy, mert azt rövid időn belül elvesztené! meg ilyenkor jár a munkavállalónak végkielégítés elvileg! nem jönne rosszul, legalább lenne a köv. lombikra pénz!

Munkával nincs gond, szerencsére a férjem fel tud venni, ráadásul jobb fizuval, mint amivel most vagyok!

18934. nusza (válaszként erre: 18932. - Tinell)
2009. nov. 17. 09:55

Szia!

Szerintem ne is agyalj rajta. Mondj fel a francba! Vesztesz vele valamit? Ha van kilátásban munka, vagy épp nem annyira szükséges hogy dolgozz, akkor ne is gondolkozz rajta!

18933. tinell
2009. nov. 17. 09:53

Még annyit hozzá tennék, hogy a cégünkbe férjem fel tud venni, tehát a biztosítással nem lesz gond egyébként is szüksége van a férjemnek a segítségemre!

Köszi, hogy egyáltalán meghallgattatok és köszi előre a válaszokat is!

18932. tinell
2009. nov. 17. 09:49

Szép napot Mindenkinek!

Van valaki, aki rendkívüli felmondással szüntette meg a munkaviszonyát? Tudtommal a munkáltatónak el kell fogadnia az indoklást, amiért felmondok, de mi van, ha nem fogadja el?

leírom, nagyjából az esetet: Még márciusban a főnökömnek a férjemmel, aki alpolgármester, konfliktusa volt. Főnököm megmondta, ha a férjem nem mond le, akkor engem fog eltávolítani a munkahelyemről, amit tanúk előtt is megmondott! Szinte minden feladatot megvont tőlem (egy-két dolog maradt csak meg) és folyamatosan került, ha beszéltem vele, hogy jobb belátásra bírjam, akkor szidta a férjemet és hát engem is erkölcstelennek nevezett! Amit a mai napig nem tudok, az az, hogy nekem mi közöm volt az egész dologhoz, hisz a férjemmel volt baja nem velem, és hogy miből adódott a konfliktus?!

Simán megkülönböztetett a kollégáimmal szemben, nem adott át a munkához szükséges infókat és átnézett rajtam!

Azért így dolgozni nagyon rossz volt! Újra el kellett kezdenem szedni a vérnyomáscsökkentőt és dilidokihoz is el kellett mennem, mert idegileg padlóra kerültem ettől az egész helyzettől! Már ügyvédnél is volt az ügyünk!

Mivel nem sikerült a lombik ezért lejár a táppénz és én nem akarok vissza menni ebbe a környezetbe, mert idegileg ugyan ott tartanák, mint előtte!

Ezért rendkívülivel fel akarok mondani, csak nem tudom, hogy ilyenkor hogyan szokott lezajlani ez az egész ügy!

Bocsi, hogy ezzel terhellek benneteket! Tudtok nekem tanácsot adni, hogy most mit csináljak? vajon jó megoldás a rendkívüli felmondás?

Előre is köszönöm mindenkinek, aki tud segíteni!

18931. Gilda74 (válaszként erre: 18929. - Sunshine2009)
2009. nov. 16. 21:32

Köszönöm Sunshine!

Én úgy tudom, hogy a 34.napon már rég pozitív a teszt, ha van baba! De bárcsak igazad lenne, hogy tévedek. Olyan jó lenne, ha azért negatív, mert még tényleg túl pici... Nagyon aggódom.

Ha ma este sem tudnék könnyen elaludni az idegtől, akkor erre fogok gondolni.

Köszi a bíztatást!

18930. Gilda74 (válaszként erre: 18928. - Bobett)
2009. nov. 16. 21:26

Köszönöm Bobett!

Igyekszem pozitív lenni, de nem egyszerű ilyen helyzetben.

Remélem kitart a babóca - ha van - péntekig.

Köszi, hogy drukkolsz!

2009. nov. 16. 20:08

Gilda drága ne ess kétségbe. Az, hogy a teszt negativ még nem jelent semmit!!!!!!! Lehet annyira picike még, hogy nem érzékelte a teszt. Várd meg az uh-ot, hiszen nemsokára itt lesz és akkor megtudhatod mi is van veled(tek).

Kitartás kislány!!!!!!

18928. Bobett (válaszként erre: 18927. - Gilda74)
2009. nov. 16. 20:03

Szia!

Ne add még fel!!!!!!!!!!! Mindenkinél más és más a terhesség, ezért arra ne adj, hogy ki, mikor és mit érzett! Maradj továbbra is bizakodó, már nem sok van hátra péntekig, s akkor már biztosat fogsz tudni! Szorítok Neked!

18927. Gilda74
2009. nov. 16. 19:32

Sziasztok!

Nem értem mi történik velem. Ezen a héten pénteken kéne visszamennem UH-ra, hogy kiderüljön sikerült-e és hétvégére vártam a mensimet, ami szerencsére nem jött meg. Már kezdtem megnyugodni, és csináltam egy tesztet, de egy hatalmas NEGATÍVAT Teszteltem! :-(

Pedig már a 34.napon vagyok és 38.nap UH.

Nem értem, hogy akkor meg miért nem jön meg? Én nem gondoltam, hogy ez egyre nehezebb lelkileg! Én azt hittem, hogy meg fogok nyugodni, ha túl vagyok ezen a hétvégén, mert most hétvégére vártam, hogy megjön. De nem így történt. Ugyan nem jött meg, de a hüvely váladékban mikor

megtörlöm magam, akkor néha látok ilyen egész pici vöröses-barnás cafatokat... hát ez eléggé elkeserít. Nem tudom miért játszik velem a sors! Ha meg fog jönni, akkor jobb lenne túl lenni rajta, mert ez az idegeskedés nagyon rossz. A bizonytalanság az idegörlő nagyon.

Megőrülök! Megpróbálom elterelni a gondolataimat hátha gyorsabban telnek a napok!

Miért játszik velem a sors? A barátnőmnek 5 hetesen már majdnem szétszakadtak a mellei én meg nem érzek semmit. A teszt is negativ. :-(

Szóval nem tudom. Félek, hogy csak egy mese volt és felébredek! :-(

18926. Bobett (válaszként erre: 18925. - Tinell)
2009. nov. 16. 18:57
Tetszik a hozzáállásod! Nem szabad szomorkodni, magadba roskadni, mert azzal csak rosszabb lesz! Én hiszem, hogy előbb vagy utóbb, de eljön a mi időnk is, csak türelmesnek kell lennünk! Kösd le magad és pihenj egy nagyot, s közben hátha megtörténik a csoda és spontán babás leszel! Ha meg mégsem, akkor is ott az újabb esély! Kitartás!
18925. tinell (válaszként erre: 18924. - Kurán)
2009. nov. 16. 14:24

Drága Viki!

Aranyos vagy, én is sajnálom, h nem jött össze! De sajna el kell fogadnom!

Most pihi egy kicsit, de azért majd mindent megteszünk, hátha spontán sikerül! :)) Ha meg nem, akkor jön a következő lombik! Próbálok nem magamba fordulni! Mit szólna az Eszkimóm, ha most látna? Azért elég gáz érzés, hogy már lehetett volna 3 gyerekem!? :((

Már le is foglaltam magam! Számlákat rögzítek! Ezzel is elterelem a figyelmem és a férjecskémnek is nagy segítség! :)))

Ti hogy vagytok??? Nemsokára letelik ám az a 2 hét!!!

Puszillak!

18924. Kurán
2009. nov. 16. 12:30

Szia Tinell!

Nagyon sajnálom....most pihenj egy kicsit, foglalkozz magaddal és újult erővel kezdhetitek a következőt.

Tudom, hogy milyen nehéz.....

Puszillak

18923. tinell (válaszként erre: 18922. - Bobett)
2009. nov. 16. 11:45

Bobett, Suni! Köszi! De ne akrjátok, hogy sírjak! :)

Muszáj tovább menni!

18922. Bobett (válaszként erre: 18918. - Tinell)
2009. nov. 16. 11:25
Kitartás Tinell! Tudom, hogy mit érzel, én is így voltam az utolsónál! De bízz abban, hogy sikerrel fogtok járni! Pihenjetek egy nagyot, s aztán hajrá megint! De azért én még bizakodok egy kicsikét! A remény hal meg utoljára!
2009. nov. 16. 11:24
Tinell, sajnálom nagyon!!!!:-(((( De örülök, hogy van erőd továbbmenni. Ügyi kislány vagy!!!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook