Lombik életre-halálra (beszélgetés)
na, ugyanazt írtuk egyszerre... :-)
nem, ez egyáltalán nem magas kezdő adag, sőt inkább alacsonyabb. Ne parázz ezen, a doki majd figyeli. Te annyit tehetsz - ebből baj nem származik -, hogy stimu alatt és után sok fehérjét fogyasztasz és nagyon sok folyadékot iszol. Ez is sokat segít a megelőzésben. :-)
Sok folyadékot igyál 3-4 liter naponta és egyél sok fehérjét hidd el nem lesz gon tudja a dokid mit csinál és ezért néz majd 2 naponta,hogy ne legyen baj bármikor le tud állítani.....
1 lesz???
még csak hónap végén kezdek ha beleférünk a keretbe,e ha igen akkor elvileg 5.-6.nap,tehát okt 2v 3.még odébb van:-(és kicsi félek is tőle, mert egyik pillanatban azt mondták vigyázni kell nehogy túlstimuláljanak és ahhoz képest elég magasnak tűnik a kezdő adag.de biztos ők tudják miért.
egyenlőre nem tudok másról.ha minden igaz hónap végén indulhat 4 napig adnom kell 2 nap 150 2 nap
112,5 aztán kontroll.ennyit tudok.
Aha és mást nem is kapsz???
de nem végig kapsz 150-et, csak az első két nap, nem? Úgy rémlik, ezt írtad, vagy belekavarodtam?
:-) Akkor egy rugóra jár vele az agyunk. Kérdezd meg, mit adtak volna fiú neveknek? :-)))) Bár ekkora egybeesés úgysem lehet.
Mondjuk én pont lehet, azért nem adtam volna a Lizát, hogy ne legyen olyan hasonló. Szeretném, ha az ikreknek önálló egyéniségük lenne és ezt próbálom majd minden ilyesmivel bebiztosítani. Egyforma rucink is csak elvétve van olyan darabból, ami nagyon kellett, de nem volt belőle kétféle.
én 29 vagyok és 150-et kapok.mondjuk mondta, hogy jól meglöki a hormonokat, mert párom eredményei carok:-(
Van egy hoxás ismerős, neki az ikrek Léna meg Liza. :)
Léna - ez biztos, és mellette még nem tudom... Nina, Szonja, Emma - ilyesmik lettek volna versenyben. :-)
Köszi!Kíváncsi leszek kapok-e még majd valamit mellé.
:-DD
Igen most kérdezte hány éves mondom 30 és ez alapján mondta,hogy 112 ...tehát lehet korhoz is kötött:-D
Tíóraira szoktam vagy tejeskávét (inkább kévés tej), vagy zabpehellyel, de már így is nagyon visszafogtam, imádom a tejet, régebben minimum napi fél liter volt az adagom.
És mik lettek volna a lány nevek? :)
nekem nem borította fel a ciklusomat....
oh, be szép kor! :-)))))) igen, akkor biztos, kevesebb is elég volt az ember lányának..
konzit kérjél szerintem is, ahog Davider írja, de csak akkor kezdjetek bele, ha a hormonok beálltak. Mondjuk a doki sem fogja engedni másként. Jól gondoljátok meg, hova mentek, mindegyik helynek van előnye-hátránya!
Gonal_f én 112 adok mellé gonapapril-menopur 1 ampulla....mindenkinél más ki mennyit kap ---régen a Gonal-F-puregon volt abból csak 75 kaptam....de akkor 25 voltam....
most nem nagyon, max délután szójatejet (tudom, hogy az sem valami frankó, de most annyi progeszteronom lehet terhesen, hogy nem érdekel az ösztrogén szint :-))) De azt is csak hetente egyszer. De amúgy ez csak most van, mióta full cukros vagyok, mert azt vettem észre, hogy nagyon megdobja a cukromat a tej sajnos. Amíg csak az IR-re diétáztam, én napi egy-két cappucinot ittam simán, ráadásul az egyiket reggel. :-(
Mindenképp kérj konzultációra időpontot,mert hogy kapsz 2 hét múlva de van,hogy csak két hónap és hová tervezitek BMC??
Sziasztok szép napot nem semmi szófosi volt itt 4 oldal no vissza olvasok.....
Sajnálom de most arra gondolj,hogy felébrednek és 2 hét múlva tesztelsz
+++++++++++++
További ajánlott fórumok: