Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Na megyek infektológushoz,legalább az én vírusaim tűnjenek el!
sajnos semmit nem tudok,nincs egy épkézláb orvos aki tudna erről pontos dolgokat mondani.TZ is és a tegnapi "genetikus" nődoki is csak annyit mondott hogy keressünk fel andrológust.Sőt,TZ még ezt sem mondta,csak hogy szedjen C vitamint meg Q10-et.Mondtam hogy eddig is szedte.Ő erre hogy szedje tovább:((((
Győr még csak gondolatban van meg.
Nem lehet ez csak átmeneti?
A győriben adnak fénymásolatot pl én múltkor elkértem a spermaeredményt.
Debreceni Kaáliban sem adnak semmi leletet,eredményt.Csak a végén,hogy meg volt a beültetés és pont.
A 3,5% nem 0,tehát nincs lehetetlen?Mikor mentek Győrbe?
na ez az,hogy a biológusokon múlik és azok meg az ország leggyengébb biológusai!nagyon érik Győr.....csak még a logisztikáját nem tudom.
Na ez érdekes, a SOTE-n se adják oda a leleteket. Szerintetek jogom van elkérni? Végül is a TB fizeti. Épp ezt beszéltük a férjemmel, hogy ha továbbmegyünk, akkor mindenképp újra vizsgálnak (ezt mondjuk megértem, az új doki miért bízzon másban), de pl. én most szívesen megnézném, hogy a sok vérvételi eredményem milyen. Nekem csak annyit mondtak, én oké vagyok, de mégis.
Tándor azt mondta hogy irassam be magam a lányokkal novemberre.Mondtam a "lányoknak" és azt mondták,oké beírnak.De hiába álltam ott hogy meggyőződjek a 2 szememmel,nem láttam hogy vette volna a listát....de TZ a szobájában az asztalán tart egy listát(nem tudom hogy az -e az ominózus Lista?)és azon láttam hogy lehúzott októberről és mellém írta pirossal hogy november.De ugye az is csak azon múlik hogy akkorra milyen lesz a HBA?Sajnos nem bízhatok benne hogy 4 hét alatt javul.
Milyen volt férjed eredménye?
íIgen, azért erre is kell számítani. Én felkészültem rá, hogy inszem aztán mondta a doki, hogy egyből lombik, mert ilyen spermaképpel teljesen felesleges inszemezni. Jobb, ha az ember úgy megy oda, hogy mindenre felkészül, aztán valószínű úgyis sokkot kap.
Mikor mentek?
Na igen! Hajrá T! Vagyis inkább a biológus!
Most kerte férjem a Fer 14-et, még nem tudom beválik-e, de vettem 1 éve csak úgy Actival maxot, de csak fáradt volt tőle, csökkent a libidója, meg állandóan éhes volt.Lehet, hogy ez is ugyanolyan vacak, de szedi most+D+E vitamint.
Azért arra kíváncsi lennék ha a vitamin olyan egészséges miért csinál ilyet.????
utána elkezdtük a Maca Vibet 2 hét szedés után nem tudott mozogni annyira fájt a dereke meg a prostatánál.Abbahagyta helyre is jött.Ha ez sem jön be többet nem veszünk.
Mindenképpen,már intéztem is időpontot Debrecen legjobb andrológusához!Hátha jobb eredmény lesz!Vagy legalább mondja meg hogy WTF?!És hogy mit tehetünk!?Mikor legelőször mentünk a lombik megbeszélésre(több mint egy éve)Tándor azt mondta hogy a spermakép nem számít,egyetlen spermiummal is lehet babát csinálni!Akkor most mutassa meg!!!!!!
Hm...igen, átérzem...teljesen. De nagyon bízom benne, hogy csak valamit elrontottak... Megcsináltatjátok újra?
Szia Tittyke! Én pont a SOTE-ra járok. Róluk sincs még olyan sok infom, mert a professzorral nem találkoztam még olyan sokszor. Ő nem az a mosolygós víg kedélyű ember, bviszont nagy szaktekintély. Az asszisztensek viszont kedvesek és mindenre válaszolnak. Kb. arra számíts, hogy ha felhívod őket 2-3 hét múlva kapsz időpontot, akkor elküldenek vizsgálatokra (neked több vérvétel, a férjednek 2 vagy három spermavizsgálat + vérvétel) és aztán az eredmények ismeretében viszonylag rövid időn belül el lehet kezdeni a projectet, ha minden rendben.
na én is nagyon durván szelektálom az infókat!
akkor mondjad a szegény férjednek hogy ne akadjon ki,mert lesznek még furcsaságok!Az én férjemnek tavaly a Gravidától lett jobb a spermaképe.Ceizel E.mondta az egyik műsorban hogy ő a mai napig szed napi 1 tbl.Elevitet,mert teljesen komplex vitaminkészítmény:-))))
Nem kell minden infót megosztani vele, az enyém sem bírja, ha rázúdítom, így csak szelektált infokat kap. :)
nem tudnám megfogalmazni....te nagyjából sejtheted ezt az érzést,kb.olyan mint mikor veled Bacskó közölte.....és remélem nálunk is csak tévedés lesz!
Sziasztok ma reggel! Én annyit tudok hozzászólni ehhez, hogy tegnap már szólt a férjem, ne olvasgassak már itt annyit, mert mindennap újfajta infókkal bolmázom, hogy miket szedjen, meg ilyesmi. Most erre a témára is rámentem, mivel neki lassúak a spermái és tegnap olvastam, hogy ezt a FER 14-et szidják sokan, aztán valaki azt írta, hogy nekik a doki azt tanácsolta, hogy szedjen a férj activál max-ot, meg kiegészítésképp c vitamin+cink bogyót. Na ezen már kiakadt szegény.
Hogy vagy? Vagy ne is kérdezzek ilyet?
Tudásbázis - Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
Ebben a blogban ez a téma.
A hüvelykenetnél tudom, hogy kötelező, de vérvételnél nem tudom.Ha már szúrtak nekem mindegy volt:-)
Valamilyen Chlamydia kell, de nem tudom, melyik... :)
Szia!Megírnád pontosan az eddigi laboeredmáényeidet.Hüvelyi UH-d volt?ciszták?
Nem akarok kánya lenni, de valószínű nem lesz jó a terhelésed, mert nagyon lement a cukrod a végére,tehát valószínű sok az inzulin.Remélem nincs igazam, de ha mégis ne keseredj el.Nekem is magasabb volt az éhgyomri 17-es és 3 hét alatt sikerült diétával és mozgással letornáznom 10-re..........azóta talán meg javult még:-)hogy érted, hogy nem esik le a hődŰ?hol és mikor méred?túlsúlyod van?hova hízol inkább?LH FSH hányadik napon készült?
További ajánlott fórumok: