Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Nem a petesejtek számától függ, henem attól, ki h reagál a hormonokra, főleg a tüszőrepesztő/ punkció után kell rá figyelni! Ezért kell inni sokat, sok sok fehérjét enni, mert ezek tudják megkötni a felesleges hormonokat és így hamarabb kiürülnek a szerveztből.
Ha valaki érthetőbben el tudná magyarázni Gicának mint én tegye...mert nem tudom érthető volt? :-)
Ennyi. :-)
Egyébként én nem firtato, hogy ki, mit gonol, csak nem szeretem a nagy egyetemes kinyilatkoztatásokat, amikor valaki megmondja a tutit.... úgy, hogy ő nem is tudja, milyen abban a cipőben.
Ez nagyon érdekes, mert én is szerettem volna 3- at visszakapni, de nálunk a 13 megtermékenyultből 2 jutott el a blasztóig. Nálunk mindig így olt, nem lehetett fagyasztani. Így hiába kértem a dokitól ( személyesen elmondta mindegyikről, hogy áll) még egyet láttam rajta, ha lenne akkor sem adna. Tudom, h nem adott volna, elmondta, h kettőt fogunk kapniés így lett.
Mi holnap kezdjük a 15. hetet, minden oké, elműltak a rosszúllétek, már meg kellett venni az első kismamagatyót, és a 12 hetes uh- on kislánynak tippelte a genetikus :-) nagyon örülünk neki! Neveink vannak de még nem biztosak...
Szorítok neked, h sikerüljön!
Egyébként érdekes ez a dolog, mert beülti előtt emg azelőtt sokat gondoltam rá, hnikreim legyenek, de most, h megtudtam, h egy baba van nagyon örültem neki. Úgy érzem, h amúgyi is aggódom, akkor biztos duplán tenném, meg valahogy ez lett természetes, hogy ez az egy baba legyen a pociman. Nem tudom, olyan mintha el isnfelejtettem volna, h lehettek volna ikrek is ( 2 blasztót kaptam vissza).
Szia:)
Ti hogy vagytok?
Semmi gond én is így vagyok ezzel:)
Múlt hét hétfő mnyh.5mm jobb oldal 8,bal oldal 4 tüsző...
Péntek mnyh.7mm jobb oldal 7,bal oldal 8 tüsző
Ha jól tudom ilyenkor már csak azt mondják ami érdemleges....Holnap UH. vérvétel....és ha minden igaz pénteken leszívás....:)
MIt dolgozol vasárnap? Tényleg te hogy állnál azzal, ha vasárnap nem lehetne dolgozni
. Tudom sokaknk a megélhetése múlik ezen, ezért most én is a pálya széléroől dumálok bele, de szerintem kellene egy nap amikor mindenki pihen...
persze,hogy nem.csak azért írtam, hogy a Kaáliról azt írták egyre kevesebb az ikerbaba.Ahhoz képest egy kisvárosi oviba sikerült 4-et összehozni.:-).És képzeld mindegyik úgy van, hogy 1 fiú-1 lány:-)
Én is akarok ilyet:-)!
Dolgozol jaj.....Reméljük gyorsan elmegy a nap:-D
Jól holnap megint doki remélem minden ok lesz:-D
Köszi .álmosan:-)semmi kedvem nem volt dolgozni jönni......és milyen messze van még este 6:-(
Te hogy vagy?