Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Persze nem azért én is kérdezem de valaki fel bukkan rögtön faggatjuk:-DD
Persze ha én anno tudtam volna egy ilyen fórumról istenem mennyivel könnyebb lett volna és nem csak a tapasztalatok miatt minden miatt ma panaszkodtam szarul vagyok mi lesz stb...már sokkal jobban vagyok hála a sok teának,citrom,méz biztatás,beszélgetés kutya bajom lesz péntekre...és ezt részben nektek köszönhetem:)
igazából, csak a másodiknál, mert az elsőnél semmi infót nem kaptam a műtét után (az lapar volt). Akkor sajnos már komoly belső vérzésem volt, mert az egyik nagyhírű bp-i kh-ban 1 hétig felém sem néztek és nem vizsgáltak ki rendesen. Onnan saját felelősségre eljöttem és kerültem át a másik helyre, ahol ahogy megvizsgáltak, gyorsan szerveztek egy teamet és 1 óra múlva toltak a műtőbe, mert már kevés volt hátra... szóval ott nem volt nagyon lehetőség szerintem megfigyelgetni a dologkat, bár, ha nagyon érdekelte volna a sebészt, lehet, hogy azért a tálcában megnézi... igen, elég sok mindenen keresztülmentünk.
A második méhen kívülinál már sokkal tapasztaltabbak voltunk és észnél is, így kötöttünk ki ennél a nagyon jó és lelkiisemretes dokinál.
Nem, az első lombik sajnos nem sikerült, de a második már igen. :-)
Szia:)
Hová jártok??
Dokitól és leletektől függ,hogy melyik protokoll lesz a rövidet menszi 2. napján kezded 8-10 napig tart majd leszívás és beültetés...
A hosszút menszi 20-21. napján kezded először leállítják a méhet majd mikor megjön akkor kezdenek el stimulálni ez 18 20 napig is eltarthat majd utána leszívás,beültetés..
Nálunk is vannak viták szerintem mindenhol nem vagy ezzel egyedül ne aggódj nekünk is voltak nagyon nagyon nehéz napjaink az első babás küzdelemnél....
Árak én azért írom őket,mert most pl.hogy eltelt 5 év teljesen más a gyógyszerek,árak,vizsgálatok és lányomnál nem írtam sokat el is feledtem....nem a pénz számít csak számon tartjuk :)
Sziasztok!Csatlakoznék Hozzátok!Párommal ma voltunk először meddőségi központban. Az orvos a leleteim elolvasása után egyből a lombikkezelést javasolta...3hét múlva lesz meg a véreredmény is, akkor megyünk még konzultációra.
Mi a különbség a rövid és hosszú protokoll között, vagyis mitől függ, hogy kinél melyiket csinálják?
Nem kell vissza menned a meddő intézetbe HCG tesztre csak otthoni tesztet kell csinálni????
nekem is megjött Utro mellett mikor nem volt baba...
De ezt gondolom csak az első terhesség után vették észre.
Hát elég sok rosszat átéltél.És akkor az első lombik sikerült is?
igen, kétszer is! :-( Nekem ez volt a fő problémám, a petevezetőim nem működtek. Nyitottak voltak, ezért a katonák fölfelé átfértek, de a petesejt (ami ugye sokkal nagyobb) visszafelé már nem. Valami nagyon ritka elváltozás ez, azt mondt a doki, gyöngysoros petevezetőim voltak, azaz minden cm-en egy tág és egy szűk rész. Azt mondta, esély sem volt rá, hogy a petesejt eljusson a méhemig. :-(
De igazából legalább tudtuk, hogy mi a gond, így könnyebb...
En ittam, de inkabb a stimu elejen es a vegere/leszivasra besokalltam tole...
2-5 nap kozott, minel kesobb, annal jobb. :)