Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Azt nem értem lefotóztam és elküldtem tigrisnének és ő is látta a csíkot mondtam neki nem látszódik a képen úgy de látta.....Uram is azt kérdezte reggel,hogy akkor a tegnapi teszt????
Remeljuk, ez a verzio jon be! :)
Jol szamolom, h kvazi 4 hete kesik neki?! Kisse felelotlenul nyomjak a temat, bocs, Cicus, nem bantasbol mondom. Mindenkepp hcg vv kell, ill a dokinak szolni kell, h mem jon meg, mert ha nem baba miatt van, akkor is tudni kell, mi okozza a galibat. Ha meg baba azt is tudni kell, ill sajnos ilyenkor meg szoba johet a mehen kivuli lehetosege is, azt meg nem kell ecsetelnem, h milyen sulyos kovetkezmenyekkel jar es milyen fontos a korai felismeres.
Ja és pont most volt itt Gica akinek már 300-400 körül volt a hcg szintje de a teszt negatív volt.....
Igen ...már gondolkodtam,hogy ha ma elmegyek táskát venni beszerzek valamilyen tesztet....gyógyszertárban....
ááááááááááááááá na most feladtam!!!!!!
Szerintem is menjen el egy vérvételre....
Holnap vv, ugye?? Az a tuti biztos en kezdek kezelkedni az olcso nezes tesztekben.
Hogy találkozott e már valaki ilyennel. Mi lehet ez. Lehet baba? Én ezt csak tegnap tudtam meg, mert annó inszem+10 vagy 12. napon nega lett a teszt azóta nem kérdeztem, gondoltam nem sikerült, mert akkor mondták volna, aztán tegnap rákérdeztem, hogy mikor mennek legkőzelebb akkor mondta tesóm, hogy mi van. Mondtam, hogy mennyen el valahova egy hcg vérvételre.
Lányok egy kis tanácsot kérnék. Bátyáméknak Augusztus 22-én volt inszemjük. Azóta nem jött meg, viszont a tesztek negatívak lettek. Héten megy majd a lány dokihoz és nem tudom mikor csinálta az utolsó tesztet.
Ne aggódj, ne add fel, lehet még a vv pozitív lesz!
Nem nem 23 kor pisiltem majd reggel....
Tényleg már pisilni sem járok,cici sem feszül,hányinger is minimális,hőhullám még van...37 hő...
Ejjel nem voltal kinn tobbszor pisilni?
Vagy ezek a hulye netes tesztek... :(
Jajaja de még ettem ,teáztam befészkeltem magam:-D
Ma reggeli teszt totál negatív.....:((((((((((
Jó reggelt!
Davider mi a helyzet, pozitív már a teszt?
Igy van, semmi nyers tojas, igy tiramisu sem, semmi peneszes sajt es hus csakis jol atsutve! Szoval nincs tatar bifsztek! :) valaki meg fustolt dolgokat sem eszik, mert az sem jo. Egyebkent hamar meg lehet szokni en emelkett meg egy sokkal komolyabb dietat is csinalok terhessegi cukorbetegseg miatt es megis valasztekosan tudok enni. Csak oda kell figyelni. De innentol mindenre fugyekni kell, h melyik vitamint melyikkel veszed be es mikor stb...
Jajj azt a számot de szertem. Pont szülés előtt nem sokkal volt Koncz koncert és a párom nem engedett el rá. De decemberben volt egy kisebb fellépése arra el tudtam már menni és hát hadd ne mondjam mennyire bőgtem.
SZoktam énekelni SB-nek ezt a számot és akkor is bőgök.
Mama, látod zavarban vagyok,
Most megint egész másra gondolok.
Lesz majd talán, igen, lesz majd valaki,
És tőlem is ezt kérdezi.
Mit mondjak én akkor neki?
Mit mondjak én?
Igen, normális. Én is sokszor elbőgtem magam minden hülyeségen. Pl terhesen nem bírtam meghallgatni Konz Zsuzsa Mama kérlek című számát sírás nélkül.
Hát igen elég nagy családdá nőtünk itt,és nagyon sok témában nagyon sokmindent meg tudunk itt beszélni! nagyon rossz lenne egymás nélkül én azt gondolom!!:-) szép napot kívánok minden kedves fórumosunknak! megyek dogozóba.puszik.
Jó éjt mindenkinek!
Nekem most sikerü visszaolvasni 13 oldalnyi történést!
Nevettem sokat az álamitokon! :)
Pozitív tesztesnek kívánom, hogy erősödjön egy csík és jó legyen a vv.
Többieknek is minden jót, kinek miben van szüksége jóra.
ET kapcsolatban nekem a bp-i Kaálinak utoljára az volt az érzésem, hogy csak azért kaptam vissza a sejtecskémet, hogy meglegyen a TB keret nekik. Igazából a doki is lemondó volt és mikor negatív lett a teszt, nem is kellett vv-re menni.
Összeférhetlenséggel kapcsolatban nekünk is pozitív PCT tesztünk volt, azaz a nyák megöli a spermiumokat. A mai orvostudomány nem tudja mitől alakul ki, így azt sem tudják mitől múlik el. Állítólag szülés után változhat. Van, akinek elmúlik, ha volt ilyen problémája és van akinek első szülés után alakul ki és korábban nem volt.
Igen átgondoltam f...g volt meginni...,,
De pont azon gondolkodtam, hogy akkor mindenre kell figyelni innentől kezdve pl ne egyek tiramusut sem, ugye abban is van tojasfehérje felverve és ki tudja még mi minden.
Basszus át sem gondoltam...,,,
Jajaj
Cicus ne harizz, h egyefül hagylak!
Jó éjt!
Nyerjél sokat ( nem tudom pókerezőknek it szoktak kívánni..-:)
Szép álmokat. Én meg megyek megbabusgatom kicsit a páromat aztána majd még jövök.
Majd igyekszem lefotózni, csak nem egyszerű, mert ha meglátja a telót vagy a fotógépet a kezembe akkor már csak az érdekli és meg akarja szerezni.
Na csajok, én megpróbálok aludni, de remélem azért a kialvatlanság nem befolyásolja áz afp ereményét...
Bizony bizony. Pár napja már egyedül iszik pohárból. Azóta meg van érte őrülve állandóan inni akar.
Nem valóban, bocs ő már nagyfiú!
Hát már inkább gyerek mint baba. Igen elég magas. A 2 éves játszópajtásainál legalább fél fejjel magasabb.
További ajánlott fórumok: