Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Az a terhesség 6. 8. hetében fordul elő legkorábban és nem mindenkinél.Mondom csak emlékezik a szervezet, hogy most kellett volna megjönnie, de ez nem jelent semmit.Csinálj pénteken még egyet.Ez nem mérvadó
Jó regelt csajok!
Cicus drukkolok, hogy sikerüljön hamarabb menni ahogy ti szeretnétek!
Manócska, hát...tudom, hogy szomorú vagy, próbáld meg nem feladni!!
Maki neked volt nega teszte majd pozi vv ugye?
Csak azért mert a kolléganőm is akiről már meséltem (kislánya lesz) 7 hetesen tudta meg, h terhes mivel a teszt nem mutatott semmit, de semmit....
szép napot
Tigrisné
Hát csajok! Azt hiszem, hogy elgondolkodom én ha odakerülök csináljak-e a v.v. előtt tesztet! Nem akarom idegelni magam...lehet megpróbálom majd kibírni, és kivárni a v.v-ig!
Az lesz. Csak már nem nagyon reménykedek, de így jobb is, nincs pofára esés. Azért remélem érzik a kis szarosok, mennyit sírok miattuk.
Egyidoben nekem nem volt a ketto. Az uccso cukros utan 5 honappal volt szendvicses es hatalmas kulonbseg bolt, de cukrossal is lett volna, hisz 5 honapot dietaztam, mint atom, sportolt rengeteget es gyogysert is szedtem. Ebbol nem tudunk kiindulni. Szerintem jo doki kell es az el tudja donteni.
De az sem számít, hogy pont tegnap volt 28. nap és úgy fájt a hasam, mint amikor megjön, csak erősebben? Olvastam már mindent, hogy a melleken kijönnek az erek stb. nekem semmi. Azért jobb is így ha nem reményekkel telve megyek, nem tud elkísérni a férjem, így legalább nem bömbölöm végig a várost.
3 napos embriókkal a 10. napon egy vacak teszttel még nem kell lemondani semmiről. Korai is, a teszt is vacak... bírd ki még 2-3 napig!Még nem biztos semmi sem. Hátha-hátha!
Szombaton már ítélethirdetésre megyek, akkor már nem kell teszt.
És neked mekkora külömbség volt a szendvicses és cukros terhelés között?
Nem tudom, nem akarok rossz tanacsokat adni, nekem a kontrollokat az MMben igy csinaltak. En mindent ugy csinaltam, ahogy a dokim mondta, gondolom, o ebbol is el tudta dobteni. Az a biztos, ha van egy doki, aki folyamatosan kezel es kontrollal.
Az nem stumulaciora vonatkozik, hanem sima ciklusra! Nekunk a stimuval bekavarnak rendesen es csuszik minden, felesleges azt szamolnod, h mikor jonne meg, ha nem stimulaltak volna.
Látod Manócska?? Csinálj szombaton még egy érzékenyebb tesztet, és jelentkezz hogy akkor mit látsz!!! ;) Fel a fejjel!!!!
És akkor honnan fogom tudni, hogy javult-e?Mondjuk nem bánnám, mert jó rossz az a cukros lötyi:-)Amit itthon ennék csak annyi kell?
Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
Manócska!
Semmiképpen ne add még fel és a gyógyszereket se hagyd abba. Én is 3 naposakat kaptam vissza, és a 13. napon nagyon halvány volt csak a csík a teszten. A vérvétel alapján pedig minen oké volt!
Az pedig, hogy az ember reménykedik, teljesen rendben van, hiszen a pozitív gondolatokon és azon kívül, hogy bízunk az eredményben nem tehetünk mást! Fel a fejjel!
Az nem a lombikosokra vonatkozik, hanem a spontán terhességre, mert ha spontán leszel terhes ott a 14. nap körül kellene megjönnie.Ja és kimutathatja csak.A táblázat vonatkozik ránk.Szóval látod?Korai volt csak.:-).Meg próbálj meg 10-es érzékenységűt, vagy Clear Blut venni-azt dícsérik.
Hat a cukros vslosabb kepez ad, de azt nem szabad surun csinaltatni, mert art is ugye.. A szendvicses az olyan, h ehgyomorra odamegy az ember, leveszik a 0 percest, utana megeszi az otthonrol hozott, dieta szerint lemert tk szendvicset es 60 p mulva megint merik. Itt ugye alacsonyabban kell
Maradnia, mint cukor eseteben.
Sziasztok! Nem vesztem el, csak sz@r a net a melóhelyen, ráadásul ma helyettesítek, nem a helyemen vagyok. :( Puszi mindenkinek!
Most inkább dagadtnak mondanám a szemem, azért köszönöm. Inkább nem bízom. Olyan naiv voltam világ életemben, mindig minden helyzetről a jót feltételeztem, aztán már annyit csalódtam.
Gabrielle-t, az volt csak a patikában. De azt írta, hogy amikor meg kéne jönnie, másnap kimutatja. Nekem tegnap kellett volna, szóval ma reggel legalább halványan látszódnia kellett volna.
Ez igen! Persze, hogy szombaton ET+13 nap lesz!!De a lényeg, hogy ma csak 10, és ilyenkor még nem szabad feladni!!!!!! Nem jött meg, és ha 2 nap múlva tesztelsz lehet a meghatódottságtól lesz piros a szemed!!! Nagyon drukkolok neked! Fel a fejjel!!!
Akkor még túl korán teszteltél.
3 napos transzfer
1 nappal a transzfer után. . . a pre-embrió növekszik és fejlődik
2ntu. . . a pre-embrió blasztocitává alakul át
3ntu. . . a blasztocita kiszabadul a burkából
4ntu. . . a blasztocita a nyálkahártyához cuppan
5ntu. . . a beágyazódás elkezdődik, a blasztocita elkezdi beásni magát a nyálkahártyába
6ntu. . . folytatódik a beágyazódás
7ntu. . . a blasztocita teljesen beágyazódott és külön van már placenta sejtje és embrió sejtje
8ntu. . . a placenta sejtjei elkezdik a véráramba küldeni a hcg-t
9ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
10ntu. . . még több hcg választódik ki az embrió fejlődésével
11ntu. . . a hcg szint már elég magas ahhoz, hogy a vizeletből megállapitható legyen a terhesség
2 nap múlva csinálj még egyet.Milyen tesztet használtál?
Most is fáj, csak nem annyira. Csak a kis gésagolyók miatt nem jön meg szerintem.
3 naposak voltak. A teszt 25-ös volt.
De nem jött meg:-)Csak emlékszik a szervezeted.És most jobb a hasad?
Még ne add fel.Milyen érzékenységű teszttel nézted?Hány naposakat kaptál vissza?
Hát nem tudom.Tegnap kellett volna megjönnie, annyira fájt a hasam, mint már régen nem. Szóval éreztem, hogy nem jó semmi.
Na ezt én sem tudtam.És mi a szendvicsterhelés?Az alapján megtudom, hogy javult-e, mert a cukros lötty gondolom jobban megnyomja
További ajánlott fórumok: