Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Azon kívül, hogy nagyon szarul aludtam jobban.
Olyan lesz@rok mindent hangulatom van :))
Jaaaj Borrdi! De örülök, hogy jelentkeztél!!
Nagyon ügyes vagy! Meséltem a férjemnek, hogy milyen szép súlyú babáid lettek!! Örült, és gratulál ő is!!! Csak óvatosan és vigyázva!!!
Puszszsz nektek!!
Mindenkeppen gyere a hírekkel! Mindn rendben lesz ne idegeskedj!
Szoritok!
Csak nincs baj. Remeljuk a legjobbakat!
Gratula!!!
Nagyon jo hir.
En meg kivanszorogtam egyedul a furdobe. :)))
Nekem ma ez is nagy hir. ;)
Gratulálok :)
+++++++++++++++++
De joooo :)))
Nagy ölelés neked is drága :*
Amennyit csak tudsz pihenj es vigyázz magatokra :*
Köszönöm mindenkinek!!!
Gréti: nagyon sajnálom, pihenj, amennyit csak tudsz, és próbálj pozitív maradni!!!
Felhívtam a védőnőm. Azt mondta, most még túl korai hogy megállapítsák, mi ez a barna. Nem tehetek semmit :(.
Óóóó, milyen jól indult ez a nap is. :)
Mostanában minden napra jut egy-egy pozi teszt!
Millió gratula neked!!!!
+++++++++ :)
de jóóóóóóó gratulálok:))))))))))
Gica: nagyon sokat gondolok rád!!! Remélem neked is ilyen csodásan indul a napod!!!
Jóóó reggelt!!
Képzeljétek! Ma ET+ 10 napon pozi lett a hcg tesztem!!! :D:D:D Nagyon-nagyon boldog vagyok!!!
Jók lesznek,mert a kevesebb sejt többnnyire jó erős! nekem is 4 sejt lett csak,de jó erősek,szépek:-) nem mindíg a mennyiség a lényeg,fontos a minőség is!
aha értem akkor reménykedjünk,hogy nem is lesz több barna!az az igazság,hogy a jó érték,ez nagyon változó,nekem annó 14 volt a progim a doki szerint nem kevés! de kevés volt,nagyon kevés!reméljük neked jobb az értéked!ha már elmúlt a nemvárt időpont akkor az nem fog már bekeverni szerintem drukkolok hogy minden rendben legyen!
Köszönöm!
Csak azért izgulok mert olvastam itt,hogy van akinek 15 db feletti is a megtermékenyített petesejtje.
Köszönöm!
Pénteken már többet tudok,és majd írok addig is marad a reménykedés és az izgalom!
Progira csak annyit mondtak, hogy rendben van. 3x2 utrogestant szedek. Mensi napja pont 1 hete múlt el. Feküdni nem tudok. Egész nap egyedül vagyok az 1 éves fiammal. gyógyszertár nincs a faluban, és nincs autóm, így most az sem megy. Néztem a betétet azóta de nem lett több, mint az eddigi 3 csepp. A görcs meg úgy volt, amikor éjszaka felsírt Manó, és fölé hajoltam a kiságyba. mikor felegyenesedtem, rögtön elmúlt.
Köszönöm szépen!!Szombaton,vagy vasárnap lesz a beültetésem.Nagyon félek,remélem legalább 2 kicsi embrió megtermékenyül ,és lesz mit beültetni..
Sziasztok lányok olvasni szoktalak titeket.
Borrdi nagyon gratulálok és jó egészséget a babáknak neked és a férjednek is.
emlékszem a HCG-d re de a progira nem az mennyi volt Gréti?milyen progi pótlást kapsz?elmúlt már a nemvárt napja? gondolom igen ha voltál vv-n!görcs egyben barnázással ez nem túl jó,de nem kell egyből a leg rosszabbra gondolni!amit tehetsz fekszel,és ha tudsz beszerezni vegyél Rutascorbint azt adják recept nélkül is a patikában!nekem emeltek a progin és rutascorbint és szigorú fekvést írtak mikor így voltam.
Éjszaka éreztem egy kis görcsöt a hasamban, és reggelre volt egy minimális kis barna izé a betéten. Szerintetek ez mi lehetett?
Én most újra aggódom.
Késő délelőtt jövök az eredménnyel.Sziasztok:-)
Köszi:-)Milyen értékekre gondolsz?
További ajánlott fórumok: