Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Tudta, hogy most nyitotam egy üzletet és úgy gondolta ez nagyon elfoglal engem.
Hozzáteszem naponta ha csak pár órát vagyok is bent akkor sincs semmi a fontos dolgokat otthonról is el tudom intézni.
Na de ennyire?
Nem lenne jobb, ha boldog házasságba születne az a baba?
Elég érdekes dokink van, most is igen pedzegette, hogy lehet várnunk kéne még a babával ha túl sok elfoglaltságunk van.
Hozzáteszem a saját fönökünk vagyunk tehát van idöm teherbe esni és más dolgozik majd az üzletemben.......
Egyébként a doki tologatta a kezeléseket majd egy évig :S
Ha csak a doki le nem fújja akkor igen..
Megpróbálom hisz tudjuk, hogy 2 esélyes a dolog.
Ha sikerül boldogság lessz ha nem akkor elfogadom azt is.
kád sajnos nincs de tegnap is kb 1 órát ültem a forró zuhany alatt :))
élvezem az ilyen dolgokat amig lehet mert beülti után vége a forró zuhanynak :D
Na igen, fő a pozitív hozzáállás!
Feküdj be a kádba, vigyél magaddal egy vidám könyvet, és pár óráig ki se dugd az orrod! Hidd el kicsit ki fog kapcsolni!
garancia csak arra van, hogy egyszer meghalunk :D
próbálom magam pozitív irányba terelni, aztán majd lessz ami lessz
Igen, az állatok megérzik, ha baj van. Az én cicám is ilyen.
Van arra valami garancia, hogy többet nem találkozik azzal a nővel, vagy nem csábul el megint valakinek?
A csaj zúgott bele ő meg csak megdugta.
Idiótának érzi magát es nem igazán tud magyarázatot adni a miértre.
Mar többször ebredtem arra, hogy csak ül éjszaka az agyban mellettem es sír :S
Szia! Most olvasom, hogy mi történt veled.
Annyiból korrrekt, hogy ő mondta el, akkor biztosan fontos vagy neki, ha ezt önszántából felvállalta és valószínű megbánta (főled, ha a "verést is tűrte").
Viszont én a helyedben nagyon átgondolnám a lombikot. Én túl vagyok 2 sikertelen lombikon, és azt mondom, hogy nem könnyű úgysem végig csinálni, hogy valaki 100%-osan melletted áll és egyedül egy gyerekkel sem könnyű, ha utána mégis úgy döntesz, hogy nem kell tovább.
Szóval ezeket kell mérlegelned és azt hogy lelkileg rendben kellene lenned, ahhoz hogy belevágj a lombikba.
Ez csak egy vélemény, remélem valamennyit segít.
Borrdi!
Annyira örülök, hogy mindannyian jól vagytok! Óriási gratula a boldog szülőknek ! :) :) :)