Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Helyes, sikerülni is fog!
Én már izgulok, mint állat. :)
Nézd ha van minimális esély akkor az lehetőség.Tudom, hogy minimális, de lehetőség és jobb, mint a semmi.Szerinted nekünk mekkora esélyünk volt - mozgó sprmiummal spontán ikrekre????????????0,0001%?Most kapartak meg, de mégsem adom fel, mert akarom!
Szia!Köszi.Kezdem felszívni magam.Felfogom úgy, hogy igenis sikerülhet.Veled mi újság?
Ez már a 7. lesz és még az eddiginél is minimálisabb az esély. Eddig legalább a biológusom optimista volt mindig most már ő sem az.
Az a legroszabb, hogy vasárnap kapjuk majd meg a rossz hírt ami a párom szülinapja.
Jobban vagy már egy kicsit?
én nem is a spontánra gondoltam nálatok hanem a lombikra.
Nekem egyszer 33 volt, de akkor az az Ovitrelle-t mutatta. :(
De nálunk 0 sperma van spontán és a bioptátumban sincs egy mozgó sem, bioptátumból pedig még akkor is kicsi az esély ha van mozgó benne.
Nézd meg jól mit írtál:-)szinte..........nekünk is ezt mondták.
neten tudsz rendelni.nekem sajna nincs több:-(
Hát ez nagyon alacsony. Ovitrellet nem kaptál beülti után?
uhhhhhh :D
nekem itt csak a szurikat kellett fizetni ingyen volt minden egyéb de most lombiknál a szemétláda orvosom lefújta az utolsó pillanatban így 1 milláért fejezték be magánban :S
18 tüszöt csak kidobtunk volna az ablakon mert péntek délután már nem lehetett semmit csinálni....
Nálunk viszont szinte kezárt a csoda, használható sperma nélkül nincs gyerek, ilyen csoda sajnos nem létezik.
sziasztok csajok,
olvasgatok szorgalmasan, küldöm mindenkinek a drukkot akinek csak kell! :)
azon agyalok, hogy a babócát váró kismamák közül ha vkinek maradt meg 10-es érzékenységű teszt, szívesen átvenném, lélekben a következő próbálkozásra készülve, ugye. :)
Eruskát kérdezd.Neki is tizenvalamennyi volt ha jól emlékszem
Ez érthető.De higgyj a csodákban.Minket is * már kerülgetett * sikerül és nektek is fog.
Csajok!SOS!!!!!Ma voltam vv-en a hcg értékem 18,68!Ma vagyok az ET+12 napon.Leskó szerint vagy elindult valami és beis fejeződött,vagy pedig nagyon lassan emelkedik a hcg érték...4 nap múlva újra megnézzük.Volt már valakinek ennyire alacsony érték?Szerintetek?
Akkor gondolom ez is intézettől függ.
Ez sem ilyen egyértelmű. Pécsett akinek lehet elviszik 5 napi csak annak nem akinek hétfőn vagy kedden van leszívás, mert náluk hétvégén nincs munka. Nekem anno a 2 sejtből egy osztódott és elvitték 5 napig.
Ezt én is jó ötletnek tartom, főleg mert sokszor nem tudok jönni a munka miatt (most kivételesen itthon vagyok pár napot) és lemaradok a dolgokról.
Kizárt én sem vállalnám, hogy más gyerekét hordom ki és a páromsem. És szegény gyereknek is egy szenvedés lenne. A donorrol az első pillanatban anno tudtuk, hogy kizárt, de most meg már, hogy van egy közös gyerekünk pláne.
Senki. A biológus sem bíztat semmivel. Hiszen a régi mintával sem működtünk fényesen. Az eddig 6 lombik alatt lett 51 petesejtem és ebből volt 5 visszaültethető embrio, de az 5ből az egyik csak azért lett visszaültetve, hogy fizessk érte mert ma már tudom, hogy hibásan fejlődött.
És a mostani bioptátum rosszabb mint az eddigiek. Nincs benne mozgó spermium így szinte kizárt, hogy osztódni kezdjenek.
Minek vágtam bele. Mert a párom azthiszi vannak csodák és nem akarja elfogadni a sikertelenséget.
Nem tudom pontosan, nem akarok hulyeseget irni. Nemetorszagban privatban kb 3500 euro gyogyszerekkel. A tb 50%ot fizet a nemet allampolgaroknak de a mi esetunk bonyolult, mert a stimut luxemburgban csinaltuk, igy ezt a rszet fizette az itteni tb, a masik 50% ot meg a magan egeszsegpenztar fizette ki, szoval kb semmibe nem kerult. Ja de vicces volt mert a friss transzfernel a doki lekuldte a ferjemet a patikaba megvenni a katetert a transzfehez. Ezt mondjuk nem ertettuk. :-)
tökre örülök, h mész terhelésre!! azért remélem, nem lesz nagyon vészes a helyzet...de ha igen, akkor végre el lehet kezdeni normálisan foglalkozni ezzel, és akkor javulni fogsz!!
ja igen, csajok!! nagyon hülye ötlet lenne, ha minden nap végén (mondjuk este 11-kor, vagy mittomén, amikor még van fenn valaki) írna valaki jótét lélek egy napi összefoglalót? :))) mert látom, h többen is úgy vagyunk, h képtelenség visszaolvasni, rengeteget termeltek...így persze a napi csevejről lemaradnánk, de a fontosabb történésekről nem. de ha hülye ötlet, akkor szóljatok:)
Sziasztok!
Akinek kevés van, annak nem kockáztatják, hogy tovább vigyék őket.
Ez hasonít az enyémre.
Nekem sincs haranggörbe, hanem növekszik a cukor és az inzulin is.
Mit mondott rá az endokrinológus?
Dietetikus mennyi ch-t javasolt naponta?
Ez az augusztusi IR vizsgálatom
Glükóz. 4,8 mmol/L
60 perces 5,2 mmol/L
120 perces 6,0 mmol/L
Inzulin. 3,9 mIU/L
60 perces 14,6 mIU/L
120 perces 23,0 mIU/L
IR (homa index). 0,8
Belgiumban mennyi az annyi?
Pont ez a ket tabor letezik. Az egyik azt mondja a legjobb hely a mehben van... Nalam pomt ezzel megy az ido, hogy itt Nemetorszagban az embriovedelmi torveny miatt friss lombiknal haromnal tobbet nem kezdhetnek el noveszteni. A maradekot es ezeket a megtermekenyules utan total random modon valasztjak ki, lefagyasztjak. Nincs semmi fele ertekelesi rendszer kiveve azt a par beultetendot, de beulteteik, ha csunyak is, mert jajja szegeny kis nyolc ossejt... Igy megy el nekem tobbmint egy ev. Mig ha mina 15 kezdemenyt elkezdtek volna noveszteni, akkor nyilvan utkozben lemaradtak volna a gyengebbek. Azert az a kis inkubator, amibe vannak nemolyan rossz. En nem hiszek abban, hogy az amelyik megall a fejlodesben kint az a mehben megtapadt volna.... Nehez ugy. Mindenesetre ha kell friss lombik Belgiumba megyunk, ahol ugyanugy csinaljak a dolgokat, mint otthon.
További ajánlott fórumok: