Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Nem is értem miért nem küldött el terhelésre a kaális doki. És egy jó endokrinológus sem ártott volna. De még most sem késő, de lehetett volna másképp is.
Azt hiszem az a lombikos. Remélem jól emlékszem.
lassú folyamat.meg ugye nem tudjuk jó-e, elég- e a gyógyszer.az terhelés után derül ki.ha azt rendezed akkor akár spontán is lehet ha csak ez a gond
Mi van beikszelve a recepteden?
Persze, azt sűrűen nézik. Például holnap 9-kor lesz hüvelyi uh.
sima nődokis próbálkozós stimu, vagy lombik?mert a lombikot így is támogatja az állam
nem tudtam h van ilyen h kiemelt ez mitől függ?
Írtam privit.
Hát azt nem így kellett volna hanem ahogy írtam.Nézték mostanában a petefészkeid?Változás?
Akkor lombikos kiemelt, mert ha nem az lenne, akkor a 900-as lenne a 30 ezer helyett 75 ezer.
Majd e hónap 12-én lesz inzulin.
Amúgy kaális doki írta fel, mert pcom van. Azt mondta sok pcos ir-es is. Terhelésre nem mentem akkor. Most megyek magamtól. Jobban mondva a ti biztatásotokra.
Akkor én rosszul tudtam bocsi:-)én többet fizettm egybe azt hiszem 110 ezret?
azt nem tudom de a párom most jött vissza megkérdezte a gyogyszertárba és 15e egy db 2 meg 30e
értsd meg,hogy ezzel csak helyet csinának az érő tüszőknek, de ha a hormonok miatt nincs akkor hiába van hely:-(
és ki volt aki így felírta.előbb terhelés, aztán az alapján gyógyszer, aztán kontroll, aztán gyógyszeradagállítás, vagy váltás van.ezt így kellene, mert mindenki más használ
voltál már inzu terhelésen?tuti lehet segíteni rajta csak szar dokikat fogtál ki.merkforminnal szépen lehet rendezni 90%-ban
Április óta szedem. napi 2x 850 mg.
Hatás: nulla.
Ezt olvastam én is. De akkor is, másfél évente újra lehet műteni. És akkor rendben lenne a hormonrendszer is. Én ezt szűrtem le. Bár már mindegy, ezt anno 10 éves koromban kellett volna elkezdeni a sok szörnyű műtét előtt.
én nem hiszem el, hogy nem lehetrajta segíteni.szedtél valaha merkformint?
Igen annyi lesz. Lombikra kiemeltel kaptad a receptet?
A petefészek ciszták kezelésében a modern szemlélet az, hogy azokat endoszkópos technikával, hastükrözéses módszerrel a hason belül leválasszuk a petefészekről, majd a petefészek megmaradt állományát rekonstruáljuk anélkül, hogy a hasat fel kellene nyitni.
A PCO szindróma laparoszkópos kezelése során, a „drilling” módszer azt jelenti, hogy golflabdaszerűen metsszük (égetjük) ki a petefészek felszínét, így vékonyítjuk el a petefészek megvastagodott kérgi részét és eltávolítjuk a felszaporodott sorvadt tüszők tartalmát - esélyt és helyet adva a frissen érő tüszők normál növekedésének.
A drilling módszert követően a petefészek működése átmenetileg, kb.15-18 hónapra normalizálódik, beindulhat a normál peteérés.
Látod?ideiglenes megoldás
Hát most nagyon el vagyok keseredve.
Ha arra gondolok, hogy nem itt tartana az életem, ha nem lenne ez a pcos és a hormonbajok, akkor nem lett volna szívműtét, magas vérnyomás, infarktus, stb..
Akkor kicsit megőrülök a gondolattól!!
igen ott 15e-ft ot ir egyre igy 30 a kettő
Sokszor csonkolják a petefészket is, de gondolj bele........ha égetik az is hegesedéssel jár és nem lehet mindig.ez akkor jó, ha babát akarstz, hormonokat rendezik nagyjából és eltűntetik ideiglenesen a cisztákat,de ez nem megoldás
További ajánlott fórumok: