Lombik életre-halálra (beszélgetés)
még pici a kisfiad:-)ennyit elfogadunk:-)nem megy a fogyás diétával sem?mennyi metet szedsz?
Koca a javából hát olyan 30kg szerintem. Ha az átlagot nézzük, de mondjuk hoyg 15, nem tudom mennyi vagyok nem merek már ráállni.
Koca a........, most majdnem mondtam valami csúnyát:-)Hány kg felesleged van?Mérleg szerint..., nem a te önkritikád szerint:-)
5 alatt kéne lennie és hát fogyni sem fogytam. még mindig koca vagyok.
De figyi ezzel nem belgyógyészhoz kéne menni mert baromira nem a szakterületük hanem a haemostasis osztályra.
Jó éjt csajok:-)látom mindenki kidőlt:-)
Megyek aludni. Jó éjt mindenkinek!
Gicák, szorítok Nektek holnapra!
Veled vagyok! Várunk vissza!
Sziasztok lányok! Holnap jovok a hírekkel! Puszi nektek, aludjatok jol!
Gica75 nagyon küldöm a pozi energiákat!!!! :)
Gica29, Avike majd meséljetek mi volt! Jó éjt Mindenkinek!
én meg simán kiírattam nődokival és levették győrben a kórházba:-)sőt még pisilnom is kellett minden vv előtt nincs-e cukor a vizeletben
Háziorvost aki belgyógyász, két nőgyógyászt, és a laborban is kérdeztük, hogy csinálnak-e ilyet, de még nem is hallottak róla. Így aztán a Labor Kft-nél csináltattam és a MensMentisbe vittem az eredményt.
mindenképp megírom majd az eredményt.ha car lesz akkor megpróbálom a gyogyit, de ha javult akkor nem.:-)
köszi.holnap megyek feladni:.-)szia
Szóval akkor biztos, hogy nem lesz vv napján eredmény :((
Megyek, jó éjt nektek.
Holnapra Gica 75-nek meg neked Gica 29 megy a drukk!
milyen dokikat kérdeztél?
Én sose voltam ilyen helyzetben.ha itthon vetetem le a hormonokat elküldik Sopronba.úgy jön vissza az eredmény,be kell menni a dokihoz, de megkapom amit küldenek,ők csak beszkennelik a gépbe, vagy megkapják email-be is azt nem tudom, de az eredeti az enyém
A labor csak a vizsgálatot végzi és küldi az eredményt. Diagnózist a szakorvos állít fel. Ez független attól, hogy hol csináltatod a vizsgálatot. Én azért mentem magánlaborba, mert nem tudtam beutalót szerezni...egyik doki sem tudta, hogy mi az az inzulin rezisztencia vizsgálat...
Hát igen. Jogom van, de nem kapok :((
De nem fogom hagyni magam! Akkor is kérek.
Avike is ezt a fajtát ajánlotta. Köszi mindkettőtöknek!
jogod van elkérni a saját eredményeidet.ha nem nyomtat küldje át emailbe
Akkor magánban sem jobb a helyzet?
Itt Kaposváron nincs postázás. Itt nem nyomtatnak eredményt soha (csak ritkán), számítógépes hálózat van a házidokik, Mosdós, meg Kaposvár között. Ott nézik a dokik meg az eredményt. De akkor is kunyizok (legalábbis megpróbálok) eredményt. Nem fogok megelégedni azzal, hogy van, vagy nincs ir-m.
Most is, hogy voltam inr-t nézetni, a házidokit hívtam fel az eredményért (1,32, jó mi???), mondom bemegyek, nyomtassa ki nekem, mondja, nem kell, a doki látja úgy is. Mondom de most Mosdósra megyek, nem a kaposvári kardiológiára, mondja, nem baj, ott is látják. Az eredményt is onnan tudom, hogy kérdeztem. Többi eredményem nem is tudom, azokat nem mondta.
Én magánlaborban csináltattam és pár nap alatt meg is küldték az eredményt, de azzal még mentem endokrinológushoz.
én postán kapom a győri kórházból.kb 1 hét
Az inzu terhelésemre én is nagyon kíváncsi vagyok.
Remélem az is meglesz még januárban.
Azt nem tudjátok, hogy annak mikor van eredménye? Még a vv napján, vagy vissza kell menni endo dokihoz miatta?
Oda amugy 24.-én megyek, utána lesz valamikor vv.
További ajánlott fórumok: