Lombik életre-halálra (beszélgetés)
naná, hogy hasznosak :)
és ki tudja, ugye... vagy majd az örökbefogadásos fórumon? :)
:-))) cuki vagy! :-) csak én már azért járok fel, hogy szurkoljak Nektek ezerrel, meg, az újaknak "hasznos" tanácsokat tudjak adni. Már, ha hasznosak. :-)
Az szuper lehet, hogy ennyire elmond mindent, meg rajzol is!
Így kellene mindenhol viselkedni.
Na, ez a legfontosabb!
Én is ezt hiányoltam a dokiknál. Valahogy nem éreztem, hogy jó helyen vagyok.
Én küzdeni szeretnék a babámért. Nem hiszem el, hogy petesejtdonor kellene. Van ciklusom, most az AMH is 1,0 lett. Előbb utóbb igenis lesz petesejtem!
Csak a doki nem osztotta ezt a véleményt.
Én is jobban bírom, volt mindkettőben részem, de most meg vagyok elégedve és úgy érzem, jó helyen vagyok. :)
Ő is nagyon rendes! Én jobban bírom ezt a stílust. És tényleg rajzol meg leír mindent :-)
Rendes, csak sokat beszél. :) De pl. félni sosem kell tőle. :)
KP is rendes, igaz, tigrisné? :) Viszont Ő a lényegre koncentráll, azt viszont nagyon alaposan elmondja, nekem sokszor még rajzolt is. :)
Olyan jól hangzik, hogy jártál!
Remélem hamarosan és is ezt mondhatom!:D
Én inkább kivárom, csak rendes legyen!
Ő egy nagyon jó doki ott, legalábbis mások szerint. Mi KPhez jártunk.
:)
Én KP-hez. KF profi, csak nála lehet néha csúszás.
Köszönöm a részletes infót!
K.F.-hez jelentkeztem be.:)
És te kihez jársz?
Ó, Avike, hát túl vagy a cukroslöttyön? :)Citromlevet végül is vihettél?
Sziasztok Lányok,
szép, havas estét Nektek, remélem, senkivel semmi extra nem történt az utakon... :)
szia,
mi a pesti Kaáliba járunk. Első konzikor szerintem nem lesz uh, sem vv, csak megbeszélés. De ahogy olvasom, van, ahol van...a végén ad a kezedbe a doki egy lapot, olyasmi, mint a recept, és be van rajta karikázva, hogy mit kell fizetned. Egy ideje itt, Pesten, már külön pénztár van, ott kell fizetni és arra rápecsételi a nő, hogy fizetve és azt leadod a recepción.
Tudsz kp-ban és kártyával is fizetni. Ha van EP-d, akkor tudnak olyan számlát adni, és azt el tudod számolni.
Kihez fogsz járni? (Elég csak a monogramja :) )
Nem, nem vagyok. Holnap mindenképp elmegyek, már beszéltem vele.
Szerencsére lázam nem volt. Azt mondják ha belázasodik valaki ott van igazán baj. Te sem vagy az úgye? Meg ha csütörtökön voltál akkor meg is nézték, hogy nem maradt-e vissza valami? Reméljük minden rendben, de ha holnap is fájsz még akkor inkább nézzenek meg. Tudom, hogy az ember már a háta közepére sem kívánja az orvosokat, és őket nem is fogja érdekelni ha szövődmény lesz, magunknak kell utána menni, hogy rendben legyünk!
Halihó! Hogy vagytok? Ne mondd már, hogy potyautas. Ide tartozol!
A táblázatot egy fórumtárs szerkesztette. Bárki vállalhatja ezt a feladatot, akinek van kedve és ideje rá. Aki csinálná, az írjon a Hoxának és kérjen engedélyt a szerkesztésre. Kap vmi admin jogot és utána ő tudja az infókat frissíteni, aki pedig be akar kerülni, vagy javítani akarja az adatlapját, csak írjon neki direktben. Én nem tudom elvállalni sajna, mert nem tudok jönni minden nap, amúgy meg már én egy ideje amúgy is "potyautas" vagyok, nem vagyok aktív lombikozó. Valószínű, hogy az már nekem csak a múlt szerencsére, de persze soha ne mondd, hogy soha! :-)
Van ez a Lombikos táblázat, ahol fel lehet iratkozni, hogy ki hol áll a kezelésekkel és milyen eredménnyel. Próbáltam felkerülni rá, de az , aki ezt készíti, már nem tag. TUdtok más alternatívát, hogyan lehet bekerülni?
Na igen, én sem bírtam megmozdulni sem, mikor a legrosszabb volt. :( Csak szorítottam mindkét kezemmel valamit...tisztára mint a vajúdás.
Oksi! Ezt felírom, nehogy elfeledjem, hogy mit kell figyelni! :D
Értem. Nekem olyan 5-6 percenként jönnek a görcsök. Vérzés csak enyhe, de a doki azt mondta azért adják a cseppet, hogy az az ereket is összehúzza, hamarabb eláll a vérzés. Viszont most már inkább olyan szúrós-nyilallós ez az enyhébb görcs.
Visszaolvastam és valamit nem értek:
nekem 01. 21-én lesz az első UH. Itt megmondják, hogy milyen vastagságú a nyálkahártya? És mi a jó érték?
Nekem folyamatos erős görcsöm volt az utolsó 2 nap már felkellni sem tudtam, és nagyon véreztem is.
ET+5. nap nézték, akkor 60 fölött.
További ajánlott fórumok: