Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
sziasztok, nem sikerült a 3. lombikom se, pedig minden be volt vetve, táptalaj, picsi, burokrepesztés, volt előtte hiszter, kaptam clexant, medrolt, 3 naposak voltak, szóval minden a helyén volt, agolutint szurtam, prolaktinom et 11napon 335 nmol/L volt (!!!) szóval nem tudom mi lehett a gond. úgy látszik ha az orvostudomány mindent megtesz akkor sem várható a siker. nem tudom hogyan tovább. van valakinek bármi ötlete?
(nekem egyedül a g1-es alloimmunt nem nézték még meg, kromoszómát, nk-t, mindent néztek már) az mthfr-en kivül semmi bajom! nem értem mi lehet a gond. ötlet?
Dévai :D Az egy vicc.
Van Devais fórum, nézzen be oda ha van kedve.
Sztem hívja fel a SOTE-t, biztosan segítenek neki. :)
Lányok!
Segítségre lenne szükségem. Ismerősömék is lombikoznak, még beültetésre nem került sor ugyanis az EGÉSZSÉGES barátnőmnél mindent elrontottak az intézményben amit csak lehetett túlstimulálták majd az miatt 3 hónap várakozás után ciszta (endometriózis). Betelt náluk a pohár. Intézetet tudnak váltani fagyi babákkal vagy ez nem lehetséges? Valaki járt már hasonlóan? Köszönöm 😘
Ma reggel végül írtam a központba és megkértem őket, hogy küldjék tovább az emailem az orvosomnak. Délben hívott is, és azt mondta, hogy az lesz a legjobb ha lecsökkentjük az adagot, és szerdán meglátjuk, hogy mi lesz.
Köszönöm, hogy írtál.
Sziasztok!
Lombikból megmaradt gyógyszereim átvehető Budapest egész területén.
Prolutex 25mg progeszteron oldatos injekció:
2016/05 lejárattal 2db
2017/02 lejárattal 4db összesen 6000 HUF
Ovitrelle 250 (előretöltött injekciós) 2016/05 lejárattal bontatlan csomagolás és hűtőben tárolva 5000 HUF
Pergoveris 150 NE/75NE por és oldószer 2017/03 ejárattal 13000 HUF
Sikeres lombikot mindenkinek!
Köszönöm, Eszter!
És a hányingered elmúlt, vagy váltottatok gyógyszert? (A vitaminokon nem változtattam, már hetek óta ezeket szedem, ilyen adagban, és csak a szurik óta vannak ezek a problémák.)
Szia,
Szintén nagyon stresszesen élek meg mindent.
Amikor nagyon kiborultam citromfű teát ittam, magnéziumot szedtem, plusz ginzeng készítményt.
Drukkolok! :)
Szép napot mindenkinek!
Mi is elindultunk a 6. próbálkozásra... új intézet, Kaáli : Krizsa doki.
Ultrarövid protokollt kaptam (eddig a másik intézetben csak antagonista volt), most egy hónap fogigátló, aztán 5 napig fél suprefact, és 150 gonal-f.
Esetleg a Krizsához jár, tudna nekem két dologban segíteni?!
1.) Meglepően tapasztalom, hogy mereven elzárkózik mindenféle "csodaszer" kipróbálásától, szerinte a fertilovit maximálisan elég. Senki nem szed mást, csak ezt?! Mi az algát próbáljuk most, /méregtelenít, lúgosít, fehérjéban, ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag, antiokxidáns, gyulladásgátló, csökkenti a DNS fragmentációt/
Már szedjük egy hónapja a férjemmel, de nem tudom most akkor abba hagyjuk-e:!
2.) Mivel elég stresszes alkat vagyok (megjegyzem Krizsánál is elsírtam magam a feszültségtől, pedig csak egy konzin voltam) ajánlott egy gyógynövényes stresszoldót, de sehol nem találom a neten. A neve: Freedom és rhodiola rosea kivonatot tartalmaz. Már két napja bújom a netet, de sehol nem találom. Esetleg használja valaki?! Jó lenne ha tudna valaki segíteni, hogy szerezhetem be...
Köszönöm :*
Csak utrogesztánt kaptál vagy szúrod a prolutexet is?
Ha szükséges, akkor azt lehet hogy adnak ilyenkor pluszban, de ezt csak gondolom hogy így van, nem biztos...
Eeeeejhaaaa...100km?
Ugyeletet azert nezzetek ki magatoknak kozelebb is.A helyzet az,hogy az elso 12 hetig gyakorlatilag semmit nem tudnak tenni velunk az orvosok.Vagy megmaradnak a babak vagy nem.Sajnos tenyleg igy van.Ha gorcsol az ember,max lefolyatnak neki egy kis magneziumot es varatnak.Nekem tavaly ezt elmondtak es tapasztaltam is.12 hetnel vereztem(nem talaltak semmit(valoszinu csak a menzeszem koszont vissza),lefolyattak infuzion egy kisebbb adag magnezuimot es ennyi.Szoval 100km-t szerintem ne utazgassatok egy uh-ert,ilyen sos esetekre nezzetek vmi kozeli helyet.
Kis verzeske lehet normalis.Murber mondta nekem 2 nappal ezelott.Konkretan igy fogalmazaott: kis verezgetes belefer,rendes verzessel viszont korhaz.De ha barmikor ugy erzem 0-24-ben is irany a Sote.
Illetve tessek sokat pihenni,nekem tavaly az egyik fiucska alatt volt a 6.heten egy picike kis hematomam(veromleny-sokat alltam elotte,valoszinu attol),pihentem majd felszivodott 1 heten belul.